Přečtěte si

13 4 5
Články 61 - 80 / 85

Nový časopis CHARME

Časopis s názvem CHARME je magazínem Lékařského domu Praha 7. Cílem tohoto projektu je informovat nejen klienty LD, ale také širokou veřejnost o novinkách a trendech v oblastech péče o zdraví, kterými se na naší klinice zabýváme. Právě nyní si můžete přečíst první číslo časopisu.

Nový časopis CHARME

Čaj jako životní styl

V edici Zdraví & životní styl nakladatelství Grada vyšla knižní novinka s názvem Čaj jako životní styl. Autor Martin Pössl čtenáře seznamuje s přípravou a servírováním čajů, s druhy čajů a s českou čajovou kulturou.

Čaj jako životní styl

Biokuchařka

Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký důraz na to, aby se pokrmy připravovaly rychle a nebyly příliš nákladné. Jeho recepty jsou srozumitelné, přehledné a doprovázejí je praktické tipy, aby se příprava zaručeně podařila. Přejeme vám mnoho úspěchů při vaření z biopotravin. Dobrou chuť!

Biokuchařka

Posílení svalstva

Autor knihy, Dieter Grabbe, je jedním z nejvýznamnějších německých odborníků v oblasti fitness a wellness. Právě on vám poradí s bleskovým tréninkem pro dobrou kondici a pěknou postavu tak, aby byl jednoduchý, intenzivní a účinný.

Posílení svalstva

Bazén&Sauna červenec / srpen

Časopis Bazén&Sauna s podtitulem Revue pro bazény, koupaliště, lázně, masérny, sauny, solária a vodoléčbu vstupuje v roce 2010 na českém a slovenském trhu do 17. ročníku své existence (první 2 ročníky vycházel pod názvem SAUNA revue). Také v čísle 7/8 se opět dozvíte mnoho užitečných informací ze světa bazénů a saun.

Bazén&Sauna červenec / srpen

ZDRAVÁ ZÁDA. Protahovací cvičení, rozhýbání, posílení, relaxace

Malé cvičební jednotky - velký efekt: Rychlá cvičení na záda, šíji a ramena. Rychlá cvičení pro zdravá záda jsou krátká, ale efektivní cvičení, která cíleně posilují zádové svalstvo. Časová náročnost je minimální: Pro prevenci a mírnění bolestí stačí už 10 minut denně. Pomocí rychlých cvičení pro zdravá záda na každý den a pro dosažení speciálních tréninkových cílů můžete snadno sestavit svůj vlastní cvičební program.

ZDRAVÁ ZÁDA. Protahovací cvičení, rozhýbání, posílení, relaxace

Bazén&Sauna květen/červen

Časopis Bazén&Sauna s podtitulem Revue pro bazény, koupaliště, lázně, masérny, sauny, solária a vodoléčbu vstupuje v roce 2010 na českém a slovenském trhu do 17. ročníku své existence (první 2 ročníky vycházel pod názvem SAUNA revue). Také v čísle 5/6 se opět dozvíte mnoho užitečných informací ze světa bazénů a saun.

Bazén&Sauna květen/červen

Masáže pro rozmazlování

Nakladatelství Grada vydalo knihu autorky Rahel Rehm-Schweppe s názvem Masáže pro rozmazlování. Dozvíte se zde jak správně masírovat, jaké jsou blahodárné účinky masáží a mnoho dalších užitečných informací o masírování.

Masáže pro rozmazlování

Pilates - Krátká cvičení pro každý den

V knize s názvem Pilates - Krátká cvičení pro každý den přinášejí autoři Zylla Amiena a Mießner Wolfgang návod na uvolnění či posílení svalstva během pouhých 15 minut denně.

Pilates - Krátká cvičení pro každý den

Bazén&Sauna březen/duben 2010

Vychází nové číslo 17. ročníku časopisu Bazén&Sauna - revue pro bazény, koupaliště, lázně, masérny, sauny, solária a vodoléčbu.

Bazén&Sauna březen/duben 2010

Bazén&Sauna leden/únor 2010

Časopis Bazén&Sauna s podtitulem Revue pro bazény, koupaliště, lázně, masérny, sauny, solária a vodoléčbu vstupuje v roce 2010 na českém a slovenském trhu do 17. ročníku své existence (první 2 ročníky vycházel pod názvem SAUNA revue). Nyní vychází číslo 1/2 letošního roku, kde se opět dozvíte mnoho užitečných informací ze světa bazénů a saun.

Bazén&Sauna leden/únor 2010

Sauny a saunování v TV

TV NOVA přinesla ve svém pořadu Víkend reportáž o saunách a saunování. Představeny jsou zde i saunové ceremoniály a správný způsob saunování. Sledujte reportáž v TV archivu.

Sauny a saunování v TV

Vývoj a optimalizace wellness

V publikaci Top hotelnictví, která přináší přehled nejnovějších trendů v oblasti hoteliérství, lázní, restauračních služeb, gastronomie a wellness v Čechách, vyšel článek s názvem Vývoj a optimalizace wellness. Autorem článku je prezident České asociace wellness Dr. Jan Hejma. Příspěvek se věnuje současné situaci wellness center v České republice a atributům dobrého wellness centra.

Vývoj a optimalizace wellness

Kategorizace wellness

V publikaci Top hotelnictví, která přináší přehled nejnovějších trendů v oblasti hoteliérství, lázní, restauračních služeb, gastronomie a wellness v Čechách, vyšel článek s názvem Kategorizace wellness a její důležitost v komunikaci s klientem. Autorem článku je člen představenstva České asociace wellness a generální ředitel Wellness Hotelu Frymburk Jaroslav Fischer, který se v příspěvku zabývá dlouho diskutovanou klasifikací wellness zařízení.

Kategorizace wellness

Salóny krásy - vyberte si ten svůj salón

Potřebujete se na poslední chvíli objednat ke kadeřnici, protože už pozítří máte Vánoční večírek? Opustil Vás přítel a Vy si potřebujete dát speciální dárek? Jako na potvoru se Vám zlomily 2 nehty, když zrovna dnes máte první rande s tím sexy klukem z marketingu? Potřebujete vypnout a relaxovat u příjemné thajské masáže? Nebo se chcete jenom tak zkrášlit a nevíte kam jít? Vaše starosti s hledáním jsme vyřešili za Vás!

Salóny krásy - vyberte si ten svůj salón

Bazén&Sauna 9/10

Časopis Bazén&Sauna s podtitulem Revue pro bazény, koupaliště, lázně, masérny, sauny, solária a vodoléčbu vstoupil v roce 2009 na českém a slovenském trhu do 16. ročníku své existence (první 2 ročníky vycházel pod názvem SAUNA revue). Nyní vychází číslo 9/10, kde se opět dozvíte mnoho užitečných informací ze světa bazénů a saun.

Bazén&Sauna 9/10

Bazén&Sauna 7/8

Časopis Bazén&Sauna s podtitulem Revue pro bazény, koupaliště, lázně, masérny, sauny, solária a vodoléčbu vstoupil v roce 2009 na českém a slovenském trhu do 16. ročníku své existence (první 2 ročníky vycházel pod názvem SAUNA revue). Nyní vychází číslo 7/8, kde se opět dozvíte mnoho užitečných informací ze světa bazénů a saun.

Bazén&Sauna 7/8

Cvičení a sport v těhotenství

Cílem knihy Jitky Bejdákové je podat nastávajícím maminkám stručný souhrn informací o tělesné aktivitě v průběhu těhotenství, změnách v organizmu těhotných žen, obecná doporučení a omezení při cvičení a rady týkající se další problematiky související s fyzickou aktivitou gravidních žen. 

Cvičení a sport v těhotenství

Detoxikace těla a mysli

V knize s názvem Detoxikace těla a mysli radí autor David Frej jak připravit náš organismus na detoxikaci a které detoxikační metody a kůry zvolit.

Detoxikace těla a mysli

Kapesní biolexikon

Kapesní biolexikon od Jaroslava Foršta s podtitulem Průvodce biotrhem a trhem zdravé výživy vám pomůže orientovat se v četných bioproduktech, na které se vás jejich výrobci snaží nalákat.

Kapesní biolexikon
13 4 5
Články 61 - 80 / 85

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka