Přečtěte si

1 2 35
Články 21 - 40 / 85

Smoothies na zahřátí

Pro každé roční období

Smoothies jedině v létě? Tak to už dávno neplatí! Nyní mají sezonu po celý rok. Hřejivá ovocná smoothies, doplněná bylinkovými čaji a ochucená kořením, vám po ránu dodají tolik potřebné vitaminy, minerály a vlákninu, abyste měli dostatek energie na další náročný den, a osladí vám i dlouhé chladné večery.

Smoothies na zahřátí

Radčina kuchařka bez lepku 2

Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec

Další díl úspěšné Radčiny kuchařky bez lepku je na světě! Nová dávka bezkonkurenčních receptů, nové kulinářské nápady, nová vlna inspirace. Hranice zdánlivého omezení je opět překročena. Celiakie, alergie na lepek i alergie na laktózu již nemusí být strašákem.

Radčina kuchařka bez lepku 2

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

Dita Pichlerová, Grada

Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt? Celoživotně bojujete s váhou, a když už se konečně dostanete na tu svou vysněnou, najednou se váha „zhoupne“ a jste tam, kde jste byly. Můžete začít nanovo. Lhali bychom, kdybychom vám tvrdili, že boj s nadváhou bude nyní „procházka růžovým sadem“. Bude to dřina, ale poradíme vám, jak tu dřinu zvládnout co nejlépe a pokud možno s dlouhotrvajícím účinkem.

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

Najděte řešení zdravotních problémů ve světě vůní

s knihou 100 praktických použití aromaterapie

Aromatické oleje si hravě poradí s celou řadou běžných nemocí, problémů a situací, a to naprosto přirozenou cestou, ne jako chemická farmaka. Kniha francouzské specialistky na stravování a léčivé rostliny Danièle Festy 100 praktických použití aromaterapie čtenářům ukazuje, jak mohou pečující esenciální oleje výrazně přispět ke každodenní pohodě a zmírnit drobné zdravotní obtíže.

Najděte řešení zdravotních problémů ve světě vůní

Detox smoothies

Zdravé dobroty na hubnutí

Chybí vám energie? Jste unavení a celkově se necítíte dobře? Máte potíže se zažíváním? Pokud ano, je nejvyšší čas na detox – a jako bonus se zbavíte přebytečných kilogramů. V dalším svém bestselleru se známá autorka zaměřuje na detoxikaci organismu: jak se na ni připravit, na co myslet v jejím průběhu i po ní, jaké jsou její vedlejší účinky, co při ní jíst a jakých potravin se naopak vyvarovat. Pomozte svému tělu, aby se pročistilo samo!

Detox smoothies

Těhotenství a mateřství

Čekáte miminko? Buďte připraveni! Nová česká kniha o těhotenství a mateřství vám zodpoví všechny dotazy a seznámí vás s moderními trendy jak v péči o těhotnou maminku, tak v péči o dítě od novorozeneckého do předškolního věku. Získejte rady od zkušeného gynekologa a vyhledávaného pediatra. Jejich nepostradatelná příručka je tu ve druhém vydání.

Těhotenství a mateřství

Kitchen & the City

Ano, jíst se musí. Ale to neznamená, že z této nutnosti musíme dělat rutinu: holt něco na tu pánvičku „mrskneme“, potom to bezmyšlenkovitě sníme a jedeme dál. Možná by se tak dal vyjádřit i přístup k životu. Proč to tedy nezměnit a nezačít právě přípravou jídla?

Kitchen & the City

Smoothie bowls

Misky plné zdravých dobrot

Už jste slyšeli o novém trendu v přípravě smoothie? Dáte je do misky a promícháte s ovesnými vločkami, se semínky, zeleninou, čerstvým či sušeným ovocem nebo s čokoládou. Vaše oblíbené smoothie se jako mávnutím kouzelného proutku změní ve skvělé jídlo, výživné a velmi zdravé!

Smoothie bowls

Užijte si život

Neuwerthová Šmýdová Jana

Podívejte se, co vám brání být spokojení, nastavte si s osobní vizí váš vysněný životní směr a žijte život, který vás bude bavit žít.

Užijte si život

Dokonalost neznamená štěstí

aneb Jak neztratit sám sebe

Vydejte se spolu s námi hledat své opravdové já! Dokonalost neznamená štěstí, stejně jako obdiv neznamená lásku. Lidé to intuitivně vědí, ale často jim chybí odvaha být sami sebou, najít si svou vlastní cestu. Co je tou hlavní ingrediencí, která dělá i nedokonalý život krásným, se dozvíte v této knize.

Dokonalost neznamená štěstí

Hackněte svůj život

Nejen pomocí technologií

Chcete si užívat život a neztrácet čas? Pak je pro vás lifehacking jako stvořený. Ukážeme vám, jak je možné být v dnešní uspěchané době efektivnější a jak si život ulehčit, zjednodušit či zpříjemnit. V této knize si najde své jak manažer, tak geek či vášnivý cestovatel. Všichni, kteří chtějí žít na sto procent!

Hackněte svůj život

Vývoj batolete

Od jednoho roku do tří let

Máte doma batole a občas zaváháte, jestli jako rodič děláte všechno správně? Možná uvítáte možnost mít doma soukromého lékařského rádce. Najdete ho v této netradiční knížce. Barevná publikace úspěšného pediatra a předškolní pedagožky přibližuje psychomotorický vývoj dítěte od jednoho roku do třetích narozenin.

Vývoj batolete

Poslouchej své břicho

Proč jsou pro nás tak důležité mikroorganismy?

Alergie, astma, obezita, akné – to je jen pár neduhů, které mohou vzniknout a zároveň být vyléčeny organismy žijícími v našem těle. V knize Poslouchej své břicho se novátorský vědec Rob Knight spojil se známým novinářem Brendanem Buhlerem, aby čtenářům vysvětlili – s humorem a na názorných příkladech – proč jsou informace o mikroorganismech v našem těle tak důležité.

Poslouchej své břicho

Prokoukněte své lidi

Autorka: Daňková Michaela

Všichni bychom rádi druhé „prokoukli“. Jak dlouho nám trvá, než poznáme, kdo to s námi myslí dobře a kdo nám chce škodit? Kolik času nám zabere, než zjistíme, na koho se můžeme spolehnout a kdo nám „vrazí kudlu do zad“? Říkáme si: „Jak jsem mohl být tak slepý? Copak jsem to neviděl?“ Po bitvě je každý generál. Právě proto není špatné, naučit se lépe poznat lidskou povahu.

Prokoukněte své lidi

Knižní novinka: Přírodní psychofarmaka

Celostní medicína pro duši

U mnohých lehčích nebo počínajících duševních potíží mohou být léčivé byliny po domluvě s lékařem vhodným doplněním k chemickým psychofarmakům. Na základě jejich celostní účinnosti nám mohou darovat útěchu, uvolnění a jasnost a opět nám vrátit chuť do života. Kniha respektované léčitelky Aruny M. Siewertové Přírodní psychofarmaka vyjde v nakladatelství NOXI 1. září 2016.

Knižní novinka: Přírodní psychofarmaka

Zdravá výživa pro celou rodinu

autorka Kasalová Martina

Jíst zdravě v průběhu celého dne, jednoduše připravit skvělé jídlo z dostupných surovin, na kterém si pochutná celá rodina včetně nejmenších dětí, v tom vám pomůže tato moderní a elegantní kuchařka, kterou budete chtít mít dennodenně po ruce. Kuchařka Zdravá výživa pro celou rodinu je nepřehlédnutelnou výjimkou v rozbouřeném moři informací týkajících se způsobu stravování.

Zdravá výživa pro celou rodinu

Vegan smoothies

Čerstvé nápoje plné energie. Autor Maranik Eliq, ediční řada: Zdraví a životní styl

Snídaně se vám zdají nezajímavé? Začněte den pořádnou dávkou vitaminů! Chcete shodit nějaké to kilo? Zkuste smoothies. Jste unavení a bez energie? Mixované ovocné a zeleninové nápoje jsou energetická bomba. Cítíte se být ve stresu a časové tísni? Připravit smoothie je rychlé. Jste vyčerpáni po cvičení? Dodejte tělu novou sílu.

Vegan smoothies

Je načase být šťastný!

autor: Kantová Kateřina, ediční řada: Psychologie pro každého

Tato kniha je manuálem ke znovunabytí štěstí, vnitřní vyrovnanosti, pocitu pohody a naplnění. Zároveň vám nabídne mnoho technik a ukáže na příkladech, jak toho dosáhnout. Je určena všem, kdo se na cestě za štěstím a spokojeností trochu zatoulali a cestou ztratili i motivaci k pozitivním změnám.

Je načase být šťastný!

Jeffrey M. Smith: Doba jedová 5

Geneticky modifikované potraviny

Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá téměř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny, konzumované Američany každý den, představují. Jsou přehledně uspořádány na dvoustránkách – levá strana podává stručný a jasný přehled problematiky vhodný pro méně zasvěcené čtenáře, na pravé jsou shrnuty odkazy a popisy výzkumných studií a teoretických rizik.

Jeffrey M. Smith: Doba jedová 5

Spartan Race aneb jak překonat sám sebe

Sparta byla nejbojovnějším státem starověku, zemí, kde se rodili skuteční bojovníci. A Spartan Race je jedním z nejnáročnějších a nejpopulárnějších závodů současnosti. Zúčastnit se Spartan Race znamená podat náročný sportovní výkon, po jehož absolvování skončíte pokrytí blátem a na hranici vyčerpání, ale s pocitem, že jste překonali sebe sama. Nakladatelství BizBooks připravilo unikátního průvodce tímto fenoménem.

Spartan Race aneb jak překonat sám sebe
1 2 35
Články 21 - 40 / 85

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka