Aktivity

112 13 1415
Články 241 - 260 / 297

První dětská sauna v ČR zahájila provoz v Aquapalace Praha

Saunový svět v Čestlicích má dvě česká prvenství – první dětskou saunu a je největší v ČR

V Aquapalace Praha byla 24.6. slavnostně otevřena první dětská sauna v České republice a nová panoramatická sauna. Sauny pokřtil ředitel Aquapalace Praha Ing. Radek Steinhaizl a dívčí skupina 5Angels. Sportovní komplex v Čestlicích se tak může pochlubit největším Saunovým světem v České republice s již 14 druhy saun, římskými lázněmi, relaxační a venkovní zónou a saunovým barem.

První dětská sauna v ČR zahájila provoz v Aquapalace Praha

QUIX LUMINÁRIUM

Labyrint barev a stínu ožije v Praze

Nadcházející prázdninovou sezónu v Praze osvěží originální světový projekt vzduchových staveb, který bude ve dnech 15. - 18. července 2011 otevřen široké veřejnosti na letišti Aeroklubu Praha Letňany. Architektura luminárií, která je výhradním autorským dílem anglické společnosti Architects of Air, se do České republiky vrací po celých deseti letech.

Autor: Mado Ehrenborg

Léto v Praze můžete protančit

28. - 31. 7. 2011

Letošní, již šestý ročník tanečního festivalu Let´s Dance 2011 opět láká do Prahy všechny tanečníky. Čtyři dny mezi 28. a 31. červencem budou nabité tanečním programem, který se tentokrát ponese v duchu folklórních tanců. Připravena je řada seminářů, soutěží a bohatý doprovodný program.

Léto v Praze můžete protančit

Skvělá relaxační i poznávací dovolená na last minute

podél chorvatských břehů

Hvar, Dubrovnik a Korčula jsou perlami Jadranu, a my Vám nabízíme jejich návštěvu na palubě jachet Silva či Vjeko ). Využijte nabídky volných míst na plavbách spojujících návštěvu těchto historických skvostů s koupáním v křištálově čisté vodě v téměř opuštěných zátokách. A pokud jste již v Dubrovníku byli, máme pro Vás nabídku plavby s výletem do dalšího historického skvostu, hercegovského Mostaru

Skvělá relaxační i poznávací dovolená na last minute

Karlovické sjezdovky žijí i v létě, Razula otevřena pro cyklisty

Sjezdovka Razula ve Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích nezůstává v létě osiřelá. Vlek jezdí od 5. června a stejně jako v minulých letech ho mohou využívat cyklisté. Přímo na kilometrové sjezdovce Razula s převýšením 210 metrů vyrostla speciální downhillová trať pro vyznavače extrémní jízdy.

Karlovické sjezdovky žijí i v létě, Razula otevřena pro cyklisty

Adventure golf pod Ještědem otevřen

Podještědský adventure golf je prvním svého druhu v České republice, který byl vybudován na golfovém hřišti. Naše redakce přijala pozvání na slavnostní otevření a vyzkoušeli jsme si jak se na tomto hřišti hraje. My i naše děti jsme byli moc spokojení. Adventure golf tvoří dvakrát devět greenů s jamkami. Greeny jsou ohraničeny kamennými mantinely a každý má „svůj" PAR. Jejich povrch tvoří umělá tráva a hraje se pouze putterem. Cílem hry je dostat golfový míček na co nejmenší počet ran do jamky.

Adventure golf pod Ještědem otevřen

Flexi-bar pomocník nejen pro zdravá záda

Cvičební náčiní Flexi-bar je speciálně vyrobená ohebná posilovací tyč ze sklolaminátu, která má uprostřed úchyty. Zároveň se tak jmenuje i cvičební systém s tímto náčiním. Jedná se o jednoduché cvičení, při kterém rozkmitáte tyč a poté se ji snažíte udržet v dané poloze a v daném rozsahu kmitů. Flexi-bar je jediný originální výrobek na našem trhu.

Flexi-bar pomocník nejen pro zdravá záda

Drytooling kombinuje skálu a cepíny

Zimní horolezectví se stěhuje pod střechu. Lezení s cepíny v rukou a v mačkách na nohou ve sportovní hale se nazývá indoor drytooling. Nebojte se ale, že byste si venku už nezalezli. Drytooling je totiž pořád záležitostí skal, dobrodružství a někdy i štěstí.

Drytooling kombinuje skálu a cepíny

Představujeme  produkt z rodiny Aqua-fitness sportů - vodní kolo Aquabike Rosco

Kolo Aquabike (vyrábí firma Rosco Sport) je vhodné pro všechny typy lidí, pro aktivní sportovce, pro začátečníky, pro zdravotně indisponované po  úrazech, pro osoby trpící nadváhou, seniory či neplavce. Aquabike je možné využít na koupalištích, ve wellness centrech, rehabilitačních střediscích, v lázních, ale i pro soukromé bazény.

Představujeme  produkt z rodiny Aqua-fitness sportů - vodní kolo Aquabike Rosco

Tip na zimní výlety

Nevíte, kam vyrazit v zimě na výlet? Řada českých lyžařských středisek rozšiřuje nabízené služby. Třeba na Čihalce v Orlických horách teď můžete využít nově vybudovaného snowparku, v Peci pod Sněžkou čeká běžkaře upravovaná Krkonošská magistrála a ve Velkých Karlovicích se můžete po lyžovačce ohřát v termálních bazénech se slanou vodou.

Tip na zimní výlety

Wellness pro hlavu

Cvičíme různé části těla, chodíme do fitka, relaxujeme v saunách kde všechno prohřejeme, necháme se masírovat, bubláme v perličkách. To všechno je skryto za kouzelným slůvkem wellness. A co na to naše hlava a náš mozek, nepotřebuje také trošku procvičit? Pak je tu IQ WELLNESS, tedy cvičení mysli a následná relaxace v příjemném prostředí pro naše mozkové závity. Vydejte se s námi na cestu za hlavolamy a IQ zábavou.

Wellness pro hlavu

Už jste vyzkoušeli Wellness v Dřevčickém parku?

Severně od Prahy se nachází útulné wellness centrum

Před necelým rokem bylo otevřeno v rámci areálu Dřevčického parku wellness centrum, které se za tu dobu pěkně rozběhlo a nyní nabízí několik novinek.

Už jste vyzkoušeli Wellness v Dřevčickém parku?

Nová zdravotní cvičení v Aquapalace Praha

V Aquapalace Praha pro Vás připravili dvě nová skupinová cvičení zaměřená na správné držení těla, koordinaci a duševní pohodu - zdravotní tělesnou výchovu a zdravotní cvičení v římském bazénu. Lekce probíhají 2x týdně v dopoledních hodinách.

Nová zdravotní cvičení v Aquapalace Praha

Novinka ve fitness - pomůcka TRX

„Training Resistance Exercise“ (TRX) je originální závěsný systém využívající k posilování jako hlavní zátěž hmotnost cvičícího. TRX podporuje tvorbu svalové hmoty, zlepšuje rovnováhu, flexibilitu a aktivuje stabilizační svalstvo po celou dobu cvičení. Je určen pro uživatele všech fitness úrovní, tedy od začátečníků až po elitní sportovce.

Foto Aquapalace Praha

Lezení na ledopádech v KRNAPu

Pokud patříte k milovníkům horolezení, nenechte si ujít zimní variantu tohoto sportu. Lezení po ledopádech v Krkonoších můžete nyní provozovat zcela legálně na pravém břehu Labe u konce upravované běžecké cesty Buď fit.

Lezení na ledopádech v KRNAPu

Na Lipně začal vozit lyžaře pod sjezdovku bezplatný skibus

Ve Skiareálu Lipno jezdí od uplynulého víkendu skibus, který vozí lyžaře a snowboardisty zdarma z hotelů až pod sjezdovku. V provozu jsou každý den dvě linky (Lipno nad Vltavou – Frymburk a Lipno – okružní), které jezdí v pravidelných intervalech a zastavují ubytovacích resortů.

Na Lipně začal vozit lyžaře pod sjezdovku bezplatný skibus

Geocaching - moderní lov pokladů

V současnosti hra na pomezí sportu a turistiky pro širokou veřejnost i různé generace, jejíž základní myšlenkou je pomocí souřadnic GPS najít schránky skryté především v přírodě. Další způsob, jak objevovat nová zajímavá místa, kam bychom se třeba jinak ani nepodívali. Geocaching lze spojit s tábořením, cyklistikou i dalšími aktivitami a je vhodný i pro rodiny s dětmi, pro něž je toto novodobé hledání pokladů velkým lákadlem.

Foto: Czech Tourism

EXPRESKA Fitness pro ženy

je osvědčený koncept expresního kruhového fitness pro ženy. Díky intenzitě tréninku ve zvýšené tepové frekvenci se lépe spalují tuky, formuje postava, posiluje srdce a získává kondice. Doporučená délka cvičení je 30 minut 3x týdně.

EXPRESKA Fitness pro ženy

Na Lipensku vrcholí přípravy na zimní sezónu

Lipensko se v těchto dnech připravuje na nadcházející zimní sezónu, která opět potěší milovníky lyžování a snowboardingu několika novinkami. Přestože se zde teprve nedávno skončilo s letními radovánkami, vlekaři Skiareálu Lipno – největšího jihočeského lyžařského střediska - jsou zaměstnáni prací na revizi lanovky a instalaci pojízdných koberců ve výukovém hřišti Foxpark.

Na Lipensku vrcholí přípravy na zimní sezónu

Bossaball

Co je bossaball? Jde o zcela novou míčovou hru pro dva týmy. Kombinuje základní prvky volejbalu, fotbalu, gymnastiky a také brazilského bojového tance capoeiry.

Bossaball
112 13 1415
Články 241 - 260 / 297

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka