Aktivity

111 12 1315
Články 221 - 240 / 297

Beach sporty nejen v létě

Většině z nás se při slovech "plážový sport" vybaví pískové hřiště pár metrů od moře, na kterém rekreačně hrají volejbal dva týmy proti sobě. Novým trendem se v posledních letech ale staly beach kluby, nebo dokonce arény. Díky tomu je možné hrát plážové míčové hry celoročně.

Beach sporty nejen v létě

Hlavolam roku 2012

Anketu "Hlavolam roku 2012" vyhlašují společnosti RAIN.cz s.r.o. a Flejberk s.r.o. u příležitosti pořádání výstav HRY A HLAVOLAMY. Cílem ankety je popularizace mechanických hlavolamů, upozornění na zajímavé novinky a inovace v oblasti mechanických hlavolamů.

Hlavolam roku 2012

Milovníci BMW a sportovních vozů zamíří do Hradce

Majitelé a příznivci BMW vozů se mohou registrovat na první ročník akce BMW Race, která proběhne v neděli 24. června 2012 po celý den v areálu festival parku Czech ring v Hradci Králové.

Milovníci BMW a sportovních vozů zamíří do Hradce

Seznamte se, ADVENTURE GOLF!

V poslední době si mnoho lidí oblíbilo hraní golfu. Ve světe se tento sport dostává na přední příčky. Na hřištích můžete potkat různé hráče odlišných profesí - od manažerů, přes politiky až po filmové hvězdy. My bychom vám ale rádi představili dva méně známé termíny související s touto sportovní aktivitou - CRAZY a ADVENTURE GOLF. Tyto dva typy golfu především potěší nejmenší členy rodiny, ale také dospělé.

Seznamte se, ADVENTURE GOLF!

Nový cykloturistický seriál Krajem vína představuje jižní Moravu

Moravské vinařské stezky mají další lákadlo pro příznivce cykloturistiky. Nadace Partnerství totiž pro letošní rok připravuje novinku v podobě seriálu cykloturistických akcí s názvem Krajem vína. Během roku se uskuteční hned čtyři akce, díky nimž mohou cyklisté poznat ze sedla kola všechny vinařské podoblasti jižní Moravy.

Nový cykloturistický seriál Krajem vína představuje jižní Moravu

Mistrovství ČR ve freedivingu

V termínu 27. 4. - 28. 4. 2012 se bude v Mělníku konat další mistrovství České republiky ve freedivingu. Letošní závody budou také prvním českým závodem v sezóně a zároveň pro některé závodníky kvalifikačním závodem v bazénových disciplínách pro Mistrovství světa týmů 2012, které proběhne v září ve francouzském Nice.

Mistrovství ČR ve freedivingu

Otevírání cyklistické sezóny

ve Wellness Hotelu Frymburk

V letošním roce ve Wellness Hotelu Frymburk proběhne již třetím rokem otevírání cyklistické sezóny pro rok 2012 pod názvem "Křížem krážem přes Šumavské moře". Hlavním pořadatelem je Wellness Hotel Frymburk, který akci pořádá ve spolupráci s městysem Frymburk, prvním Lipenským půlmaratonem. Otevírání se uskuteční v sobotu 12. května 2012 od 10 hod. v areálu Wellness Hotelu Frymburk.

Otevírání cyklistické sezóny

Aqua United 2012 v Aquaparku Olešná

Ve dnech 19.3. až 26.3. 2011 proběhne třetí ročník multižánrového projektu Aqua United ke Světovému dni vody. Světový den vody připadá na 22.3. a je vyhlašován OSN, konkrétně UN WATER. Cílem projektu je připomenout lidem, že tekoucí voda a sanitární zařízení není samozřejmostí. Chceme to připomenout nejen vážnou, ale i zábavnou formou.

Aqua United 2012 v Aquaparku Olešná

V Alkazaru vzniká unikátní lezecký park

Kromě cyklostezek, skate parku, in-line dráhy mají obyvatelé i návštěvníci Berouna k dispozici další sportovní atrakci - Lezecký park Alkazar. Koncem roku jej ve stejnojmenném lomu na levém břehu Berounky vybudoval Český horolezecký svaz. A to na městském pozemku, který radnice investorovi zapůjčila.

V Alkazaru vzniká unikátní lezecký park

Kurz léčení - Shamballa 1024

Shamballa je vysokovibrační energie pomáhající k uzdravení vašeho těla, mysli a duše tak, abyste zase našli vitalitu, klid a harmonii. Své problémy můžete přehlížet nebo je můžete začít řešit. Toto rozhodnutí je pouze na vás. Léčením pomocí Shambally se začínáte uzdravovat na všech úrovních. Dostáváte do rukou mocný nástroj, který vám umožní převzít plnou zodpovědnost za svůj život.

Kurz léčení - Shamballa 1024

Nové skialpinistické trasy na Špičáku

Konečně napadl sníh a na své si přijdou i milovníci skialpinismu. Zdoláváte-li i vy rádi zasněžené kopce bez použití lanovky a vleku a milujete-li sjezd po neupravených svazích, vyrazte na šumavský Špičák. Připraveno je pro vás 7 nových skialpinistických tras.

Nové skialpinistické trasy na Špičáku

Vodní zábava a soutěž o nejlepšího aquaturistu

Vodní zábava je jedním z nejrozšířenějších volnočasových aktivit nejen u nás, ale i ve světě.O oblíbenosti tohoto druhu zábavy svědčí i čísla návštěvnosti v jednotlivých aqvaparcích, krytých bazénech. Například Aquapalace Praha Čestlice navštívilo v roce 2010 cca 800 000 , Vodní Svět Kolín 290 000,Aquapark Olomouc 210 000, Bospor Bohumín 175 000 lidí.

Copa Copana Athens Greece

Běhejte s námi aneb ženská výzva startuje potřetí

Hledáte motivaci pro běhání, milé dámy? Nejen vylepšit kondičku, ztratit nějaký ten faldík a najít nové kamarádky… Pojďte s námi za Women´s Challenge. Právě startuje třetí ročník projektu Prague International Marathonu, pořadatele nejvýznamnějších běžeckých závodů v zemi. Jen pro vás!

Běhejte s námi aneb ženská výzva startuje potřetí

Saunování dětí s aroma masáží

Společnost Tepvos provozuje aquapark v Ústí nad Orlicí. Vedle aquaparku je sauna, v níž dávají prostor dětem a v nabídce mají kurz saunování dětí s aromamasáží. Již přes rok je tak v nabídce desetihodinový kurz, který probíhá každé pondělí dopoledne. Spojení saunování a masáží je skutečně pro děti velkým zážitkem a dětem tyto aktivity velmi prospívají. Podívejme se tedy na nabídku saunování s dětmi.

Saunování dětí s aroma masáží

Závěr sezony na Masarykově okruhu? Den otevřené dráhy!

Automotodrom Brno otevírá dráhu. Na závěr sezony se po ní mohou projet všichni řidiči

Umíte řídit? Kde jsou limity vašeho auta? A víte, jak se cítí automobilový závodník? To vše si můžete ověřit a vyzkoušet 28. října přímo na závodní dráze Masarykova okruhu. Během dne otevřených dveří budou moci na závodní trať, na které bojují o body nejlepší motocyklisté na světě i česká automobilová elita, vyjet řidiči i s civilními vozy.

Závěr sezony na Masarykově okruhu? Den otevřené dráhy!

Svátky hudby v Praze

Milé zastavení v uspěchané době, prostor pro relaxaci v krásných prostorách, vybraní umělci hudebního nebe - to vše nabízí koncertní cyklus Svátky hudby. Také my z wellness novin se řadíme ke spokojeným návštěvníkům a každoročně je pro nás několik večerů v roce tím správným svátkem hudby. Tedy přidejte se a spolu s námi přijměte pozvání na další krásná hudební zastavení.

Svátky hudby v Praze

Česko se hýbe - iniciativa, která má rozpohybovat národ

V Česku vzniká nová nezávislá iniciativa, která má přispět k ozdravění populace. Česko se hýbe chce lidem všech věkových skupin (od dětí až po seniory) připomenout, jak je důležitý pravidelný a přiměřený pohyb pro zdraví, duševní a fyzickou pohodu, jak pomáhá zvládat každodenní zátěž a stres a že může prodloužit aktivní a plnohodnotný život.

Česko se hýbe - iniciativa, která má rozpohybovat národ

Devils Extreme Race - Otevřené mistrovství Evropy v extrémním kajakingu.

Mezinárodní závod v disciplínách slalom, sprint, kajak-cross a team race.

Víkend 26. - 28. sprna 2011, Vltava, přímo pod přehradou Lipno. Campsite a Race start v obci Loučovice. Sjezd rozbouřených peřejí vysokého stupně obtížnosti pod hrází lipenské přehrady patří na konci srpna k tradičním výzvám pro české vodáky. Jednou v roce teče v tomto nádherném koutu Jižních Čech několik dní voda v jinak prázdném korytě a tak zde mají své závody slalomáři, sjezdaři, raftaři a freestylisté, vedle kterých se do peřejí vydávají stovky pádlerů na raftech, kajacích a singlech.

Devils Extreme Race - Otevřené mistrovství Evropy v extrémním kajakingu.

Česko se hýbe - iniciativa, která má rozpohybovat národ

V Česku vznikla nová nezávislá iniciativa, která má přispět k ozdravění populace. Česko se hýbe chce lidem všech věkových skupin (od dětí až po seniory) připomenout, jak je důležitý pravidelný a přiměřený pohyb pro zdraví, duševní a fyzickou pohodu, jak pomáhá zvládat každodenní zátěž a stres a že může prodloužit aktivní a plnohodnotný život.

Česko se hýbe - iniciativa, která má rozpohybovat národ

Kettlebells

Není činka jako činka

Nebaví Vás obyčejné zvedání činek v posilovně, chcete zhubnout, zpestřit svůj běžný trénink, jste po úrazu, hledáte novou motivaci nebo jen cestujete a nemáte příležitost pravidelně navštěvovat vaše fitness?

Kettlebells
111 12 1315
Články 221 - 240 / 297

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka