Životní styl

154 55 5667
Články 1081 - 1100 / 1336

Česko se hýbe - iniciativa, která má rozpohybovat národ

V Česku vznikla nová nezávislá iniciativa, která má přispět k ozdravění populace. Česko se hýbe chce lidem všech věkových skupin (od dětí až po seniory) připomenout, jak je důležitý pravidelný a přiměřený pohyb pro zdraví, duševní a fyzickou pohodu, jak pomáhá zvládat každodenní zátěž a stres a že může prodloužit aktivní a plnohodnotný život.

Česko se hýbe - iniciativa, která má rozpohybovat národ

Kettlebells

Není činka jako činka

Nebaví Vás obyčejné zvedání činek v posilovně, chcete zhubnout, zpestřit svůj běžný trénink, jste po úrazu, hledáte novou motivaci nebo jen cestujete a nemáte příležitost pravidelně navštěvovat vaše fitness?

Kettlebells

Soutěž o nejlepší valašský recept vyhrála králičí kyselice

Králičí kyselice Veroniky Tománkové se stala vítězem soutěže O nejlepší valašský recept, kterou uspořádal turistický resort Valachy ve Velkých Karlovicích. Kuchařky a kuchaři do ní zaslali pět desítek receptů. Cílem bylo najít zajímavou regionální specialitu, která obohatí menu zážitkové restaurace Vyhlídka v karlovickém Spa hotelu Lanterna.

králičí kyselice

Relaxační techniky ve sportu

V edici Sport nakladatelství Grada vyšla knižní novinka s názvem Relaxační techniky ve sportu. Autorka Daniela Stackeová čtenáře seznamuje s metodami určené k relaxaci , které jsou velice užitečné pro všechny druhy sportovců.

Relaxační techniky ve sportu

První dětská sauna v ČR zahájila provoz v Aquapalace Praha

Saunový svět v Čestlicích má dvě česká prvenství – první dětskou saunu a je největší v ČR

V Aquapalace Praha byla 24.6. slavnostně otevřena první dětská sauna v České republice a nová panoramatická sauna. Sauny pokřtil ředitel Aquapalace Praha Ing. Radek Steinhaizl a dívčí skupina 5Angels. Sportovní komplex v Čestlicích se tak může pochlubit největším Saunovým světem v České republice s již 14 druhy saun, římskými lázněmi, relaxační a venkovní zónou a saunovým barem.

První dětská sauna v ČR zahájila provoz v Aquapalace Praha

QUIX LUMINÁRIUM

Labyrint barev a stínu ožije v Praze

Nadcházející prázdninovou sezónu v Praze osvěží originální světový projekt vzduchových staveb, který bude ve dnech 15. - 18. července 2011 otevřen široké veřejnosti na letišti Aeroklubu Praha Letňany. Architektura luminárií, která je výhradním autorským dílem anglické společnosti Architects of Air, se do České republiky vrací po celých deseti letech.

Autor: Mado Ehrenborg

Lázně Mšené – Oáza klidu a pohody nedaleko Prahy

Malebné rodinné Lázně Mšené u města Roudnice nad Labem jsou příjemným útočištěm nejen pro všechny klienty, kteří si potřebují léčit své neduhy především pohybového ústrojí, ale také pro uspěchané manažery, maminky s dětmi, babičky i dědečky. Zkrátka pro všechny, kteří potřebují znovu dobít energii a načerpat nové síly. V nabídce lázní naleznete nejen tradiční lázeňskou příspěvkovou či komplexní léčbu hrazenou pojišťovnami, ale také relaxační a regenerační týdenní a víkendové pobyty.

Lázně Mšené – Oáza klidu a pohody nedaleko Prahy

Léto v Praze můžete protančit

28. - 31. 7. 2011

Letošní, již šestý ročník tanečního festivalu Let´s Dance 2011 opět láká do Prahy všechny tanečníky. Čtyři dny mezi 28. a 31. červencem budou nabité tanečním programem, který se tentokrát ponese v duchu folklórních tanců. Připravena je řada seminářů, soutěží a bohatý doprovodný program.

Léto v Praze můžete protančit

Skvělá relaxační i poznávací dovolená na last minute

podél chorvatských břehů

Hvar, Dubrovnik a Korčula jsou perlami Jadranu, a my Vám nabízíme jejich návštěvu na palubě jachet Silva či Vjeko ). Využijte nabídky volných míst na plavbách spojujících návštěvu těchto historických skvostů s koupáním v křištálově čisté vodě v téměř opuštěných zátokách. A pokud jste již v Dubrovníku byli, máme pro Vás nabídku plavby s výletem do dalšího historického skvostu, hercegovského Mostaru

Skvělá relaxační i poznávací dovolená na last minute

Kristall Palm Beach Stein, Německo

Krásný saunový svět a vodní ráj

Palm Beach u Norimberku láká návštěvníky na mnoho zajímavostí a pěkné vybavení. Nás nejvíce zaujala saunová zahrada, prostor s nápaditými saunami, přírodním ochlazováním a vydatnými saunovými ceremoniály. V saunovém světě se dá strávit několik hodin a další pak v aquaparku samotném. Kristall Palm Beach má ve znaku krystaly - překrásné nerosty, s kterými se návštěvníci setkávají doslova na každém kroku. Pojďme si tedy užít vodních zážitků.

Kristall Palm Beach Stein, Německo

Karlovické sjezdovky žijí i v létě, Razula otevřena pro cyklisty

Sjezdovka Razula ve Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích nezůstává v létě osiřelá. Vlek jezdí od 5. června a stejně jako v minulých letech ho mohou využívat cyklisté. Přímo na kilometrové sjezdovce Razula s převýšením 210 metrů vyrostla speciální downhillová trať pro vyznavače extrémní jízdy.

Karlovické sjezdovky žijí i v létě, Razula otevřena pro cyklisty

Festival regionálních dobrot

Česká chuťovka tentokrát na Staroměstském náměstí

V samém srdci hlavního města, na Staroměstském náměstí, proběhne od 16. do 19. června pokračování festivalu Česká chuťovka. Při loňské zářijové premiéře tuto akci na Kampě navštívilo na 70 tisíc návštěvníků.

Festival regionálních dobrot

VÝKLAD KARET

Jmenuje se Elizabeth Görög, narodila se v asijském Rusku nedaleko čínských hranic a své schopnosti "podědila" od své ruské babičky, která také vykládala karty. Impuls k tomu dostala až v 19 letech, když navštívila v Praze kartářku, která Elizabeth řekla, že se bude živit svou intuicí. I přes to, že se tomu tenkrát vzpírala, nyní je ráda, že dělá to, co ji doopravdy naplňuje. Bydlí na Praze 9.

VÝKLAD KARET

Saunování v Aquapalace

Saunování na Olympu a nové sauny v přípravě

V tuzemsku nenaleznete větší saunový svět, místo kde se pořádá více saunových ceremoniálů a kde pořádají tolik speciálních saunových akcí. Aquapalace Praha ve svých 12 prohřívárnách připravilo na 4. června 2011 specialitku v podobě večerního saunování na Olympu. A navíc se již v červnu má otevřít nová panoramatická sauna a sauna pro děti.

Saunování v Aquapalace

Relaxovali jsme na Darovanském dvoře

Prožili jsme relaxační víkend na Darovanském dvoře. Vyzkoušeli jsme vitální svět a prošli jsme se krásným okolím. Také jsme ochutnali velikonoční speciality. Krásný wellness pobyt nyní můžeme doporučit i vám.

Relaxovali jsme na Darovanském dvoře

Připravuje se nový čtvrtletník přátel saunování

Na září 2011 se připravuje vydání nultého - startovního čtvrtletníku pro příznivce saunování. REVUE OK-SAUNOVÁNÍ připravuje ten nejpovolanější odborník na saunování a nestor saunování v Česku MUDr Antonín Mikolášek. Již nyní si jej můžete objednat.

Připravuje se nový čtvrtletník přátel saunování

Není špatných cvičenek, pouze špatných cvičitelek ....

.. říká Kateřina Bímanová, profesionální instruktorka skupinových forem cvičení a předsedkyně Komise vzdělávání Českého svazu aerobiku, fitness a tance FISAF.cz, kde vychovala řadu dnešních úspěšných instruktorů. Povídaly jsme si o kvalitě vzdělávání v oblasti fitness průmyslu.

Není špatných cvičenek, pouze špatných cvičitelek ....

Otevírání cyklistické sezóny 2011 Lipensko – Mühlviertel

V letošním roce se ve Wellness Hotelu Frymburk již druhým rokem Otevírala cyklistická sezóna, tentokrát v Česko – rakouské spolupráci pod názvem Lipensko – Mühlviertel. Akce se uskutečnila v sobotu 7. května 2011 za slunného počasí. Hlavním pořadatelem byl Wellness Hotel Frymburk, dále byla akce spolufinancována Nadací Jihočeské cyklostezky a městysem Frymburk. Naše redakce nechyběla na místě a přinášíme vám fotodokumentaci a doporučení ke krásnému cyklovíkendu nebo dovolené na Lipně!

Otevírání cyklistické sezóny 2011 Lipensko – Mühlviertel

Svátek růžového vína - 1. květen v Praze, 4. červen v Mikulově

1. květen je svátkem růžových vín. V atraktivním prostředí Svatováclavské vinice pod Pražským hradem se veřejnosti na jeho oslavě představí desítky růžových vín od domácích vinařů.

Svátek růžového vína - 1. květen v Praze,  4. červen v Mikulově

Wellness centrum Centra Babylon

Měsíc po otevření Wellness centra Babylon jsme přijali poprvé pozvání k jeho návštěvě. Po zhlédnutí několika fotografií a přečtení informací jsme se na návštěvu tohoto jedinečného zařízení těšili. Nicméně musíme přiznat, že skutečnost výrazně předčila naše očekávání. A to je důvod proč již více jak rok se na toto místo rádi vracíme.

Wellness centrum Centra Babylon
154 55 5667
Články 1081 - 1100 / 1336

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka