Životní styl

150 51 5267
Články 1001 - 1020 / 1336

Katalog ezoteriků

kniha ...mezi Nebem a Zemí

Publikace je určena české veřejnosti a vůbec všem, kteří se zajímají o esoteriku v nejširším slova smyslu. Obsahem je soupis více než šedesáti duchovně pracujících lidí, působících v různých oborech, kteří si pokládají za čest pomáhat lidem. Není sporu o tom, že celý katalog „má duši“. Nejde tedy jen o nějaký abecedně řazený seznam jmen!

Katalog ezoteriků

Nejlepší cyklotrasy Rakouska

Rakousko je ideální dovolenou pro cyklisty. Společenství cyklistických specialistů nabízí několik balíčků na cyklotúry po čtrnácti špičkových trasách určených kolům. V Rakousku najdeme přes 10.000 km cyklotras, začínajících hned za hranicemi. Vedou pohodlně podél řek a jezer nebo vybízejí k nasazení sil v kopcovité a horské krajině.

Nejlepší cyklotrasy Rakouska

Beach sporty nejen v létě

Většině z nás se při slovech "plážový sport" vybaví pískové hřiště pár metrů od moře, na kterém rekreačně hrají volejbal dva týmy proti sobě. Novým trendem se v posledních letech ale staly beach kluby, nebo dokonce arény. Díky tomu je možné hrát plážové míčové hry celoročně.

Beach sporty nejen v létě

Hlavolam roku 2012

Anketu "Hlavolam roku 2012" vyhlašují společnosti RAIN.cz s.r.o. a Flejberk s.r.o. u příležitosti pořádání výstav HRY A HLAVOLAMY. Cílem ankety je popularizace mechanických hlavolamů, upozornění na zajímavé novinky a inovace v oblasti mechanických hlavolamů.

Hlavolam roku 2012

Milovníci BMW a sportovních vozů zamíří do Hradce

Majitelé a příznivci BMW vozů se mohou registrovat na první ročník akce BMW Race, která proběhne v neděli 24. června 2012 po celý den v areálu festival parku Czech ring v Hradci Králové.

Milovníci BMW a sportovních vozů zamíří do Hradce

Nový pardubický aquapark láká do moderního wellness centra

Na našich stránkách jste si již minulý týden mohli přečíst obsáhlý článek o novém pardubickém aquaparku. Dnes se soustředíme na moderní wellness centrum, které je součástí Aquacentra Pardubice. Wellness centrum nabízí celou řadu zážitků a láká k vyzkoušení. Je zde obrovská vířivka, finská sauna, bylinková prohřívárna, solná lázeň, infrakabina a turecká parní lázeň. Pojďme se podívat s naším odborníkem na wellness na klady i zápory tohoto wellness prostoru.

Nový pardubický aquapark láká do moderního wellness centra

Wellness odpoledne v Cedrus Spa

V neděli 20. května se uskutečnilo již desáté WELLNESS ODPOLEDNE České asociace wellness. Tentokrát jsme navštívili nový saunový svět Cedrus Spa, v resortu pod Kunětickou horou. 25 účastníků akce se seznámilo s novými trendy v saunování, připraveny byly speciální saunové ceremoniály a úžasné ingredience jako je třeba med s bílou rašelinou. Nechyběl sport v podobě využití in-line dráhy nebo golfu. Večerní posezení u výběru z hroznů šedé Rulandy jen podtrhlo již tak úspěšnou akci.

Wellness odpoledne v Cedrus Spa

Cyklotrasy v Rakousku: jejich sláva hvězd se dotýká!

Rakouští specialisté pro cykloturistiku - společenství „Cyklotrasy v Rakousku“ - se velmi úspěšně věnují výstavbě cyklotras, zajišťování odpovídající infrastruktury a propagaci rakouské cykloturistiky doma i ve světě.

Cyklotrasy v Rakousku: jejich sláva hvězd se dotýká!

Pardubice mají nový aquapark

tobogány, skluzavky, divoká řeka, wellness, plavecký bazén i venkovní areál se připravují na první návštěvníky

Mezi prvními hosty plaveckého areálu v Pardubicích byla i naše redakce. Přivítal nás moderní areál Aquacentrum Pardubice, který nabízí vnitřní aquapark, venkovní plovárnu s tobogány, vnitřní 50 metrový plavecký bazén i wellness centrum. Mezi největší lákadla patří člunový tobogán. Ve vybavení nechybí ani bazén pro batolata. Na pozvání společnosti Bazenservis jsme se vydali na prohlídku.

Pardubice mají nový aquapark

V Chrudimi vyroste nová sauna

V areálu bazénu v Chrudimi je dlouhodobě nevyužívaná budova bývalé městské sauny. Rozhodnutím Městské rady se tato nefunkční stavba promění na moderní saunový svět. Po vzoru podobného zařízení v Kolíně s finským názvem Kylpyla přinese již od podzimu městská sauna Kylpyla Chrudim nový prostor pro zdravé saunování.

V Chrudimi vyroste nová sauna

Aktivní léto v Gasteinském údolí ve jménu hor a termálních lázní!

V srdci Salcburska, uprostřed velkolepého horského světa Vysokých Taur, tam, kde po tisíciletí tryská z hlubin země a nitra hor křišťálově čistá a léčivá termální voda, leží pohádkové Gasteinské údolí. A právě tam vytvořily tři obce - Bad Gastein, Bad Hofgastein a Dorfgastein – fantastický ráj pro dovolenou.

Aktivní léto v Gasteinském údolí ve jménu hor a termálních lázní!

Soutěžte o nejlepší recept – tentokrát králičí!

Kuchařky a kuchaři opět mohou poměřit své síly a vyhrát atraktivní ceny. Resort Valachy ve Velkých Karlovicích vyhlásil druhý ročník soutěže o nejlepší valašský recept. Jejím tématem jsou tentokrát pokrmy z králičího masa. Kuchařky a kuchaři mohou své osvědčené návody zasílat e-mailem na soutez@valachy.cz až do 15. června. Vítězný recept stejně jako loni obohatí menu zážitkové restaurace Vyhlídka ve Spa hotelu Lanterna.

Soutěžte o nejlepší recept – tentokrát králičí!

Seznamte se, ADVENTURE GOLF!

V poslední době si mnoho lidí oblíbilo hraní golfu. Ve světe se tento sport dostává na přední příčky. Na hřištích můžete potkat různé hráče odlišných profesí - od manažerů, přes politiky až po filmové hvězdy. My bychom vám ale rádi představili dva méně známé termíny související s touto sportovní aktivitou - CRAZY a ADVENTURE GOLF. Tyto dva typy golfu především potěší nejmenší členy rodiny, ale také dospělé.

Seznamte se, ADVENTURE GOLF!

Jihovýchodní Maďarsko - ideální pro vaše cesty, sport a wellness

Na stránkách WellnessNoviny.cz máme řadu informací o maďarských lázních, zajímavých místech i gastronomii. Věříme, že i tento článek našeho kolegy ing. Hájka z CK NATUR TRAVEL bude pro vás inspirací pro letní cesty... ||| V posledních dubnových dnech jsem měl možnost se zúčastnit studijní cesty, organizované Asociací cestovních kanceláří ČR a Maďarskou turistikou (zde patří nějvětší dík řediteli pražského zastoupení, kterým je p. András Szirányi), do jihovýchodní části Maďarska. .

Nyíregyháza Aquarius

Nový cykloturistický seriál Krajem vína představuje jižní Moravu

Moravské vinařské stezky mají další lákadlo pro příznivce cykloturistiky. Nadace Partnerství totiž pro letošní rok připravuje novinku v podobě seriálu cykloturistických akcí s názvem Krajem vína. Během roku se uskuteční hned čtyři akce, díky nimž mohou cyklisté poznat ze sedla kola všechny vinařské podoblasti jižní Moravy.

Nový cykloturistický seriál Krajem vína představuje jižní Moravu

Na kole křížem krážem po Neměcku

Cykloturistika - tak se nazývá jízda na kole s rekreačním zaměřením. Nejen, že prospívá zdraví, ale také umožňuje člověku poznat nová místa. Například v Německu je přes 200 dálkových cyklistických stezek, která vás provedou nejznámějšími německými metropolemi, ale také romantickými stezkami.

Na kole křížem krážem po Neměcku

Mistrovství ČR ve freedivingu

V termínu 27. 4. - 28. 4. 2012 se bude v Mělníku konat další mistrovství České republiky ve freedivingu. Letošní závody budou také prvním českým závodem v sezóně a zároveň pro některé závodníky kvalifikačním závodem v bazénových disciplínách pro Mistrovství světa týmů 2012, které proběhne v září ve francouzském Nice.

Mistrovství ČR ve freedivingu

Termální lázně ve slovinských Bánovcích

Jak si zpříjemnit cestu na chorvatské pobřeží

Na trase z Česka na Jadran na vás čekají slovinské termální lázně „Bánovci“. Můžete si zde odpočinout, relaxovat cestou k moři, můžete zde ale prožít i samostatnou dovolenou v podstatě o libovolné délce pobytu. Přinášíme vám informace a osobní zkušenosti z tohoto místa, které všem vyznavačům relaxace a wellnessu můžeme plně doporučit.

Termální lázně ve slovinských Bánovcích

Otevírání cyklistické sezóny

ve Wellness Hotelu Frymburk

V letošním roce ve Wellness Hotelu Frymburk proběhne již třetím rokem otevírání cyklistické sezóny pro rok 2012 pod názvem "Křížem krážem přes Šumavské moře". Hlavním pořadatelem je Wellness Hotel Frymburk, který akci pořádá ve spolupráci s městysem Frymburk, prvním Lipenským půlmaratonem. Otevírání se uskuteční v sobotu 12. května 2012 od 10 hod. v areálu Wellness Hotelu Frymburk.

Otevírání cyklistické sezóny

Wellness a lázně ve švýcarském Graubündenu

Horský svět Graubündenu skýtá pro požitkáře hotové poklady – wellness oázy, ve kterých naši hosté zapomenou na všední dny a nechají se hýčkat.

V minulých letech vzniklo mnoho nových bazénů a wellness zařízení, od architektonických skvostů přes antické lázeňství až po zábavné vodní atrakce pro všechny generace. Nabídky wellness zařízení a wellness hotelů stejně jako naše termály a léčebné lázně dostávají do rovnováhy tělo i duši. Dokonalé blaho pro stresované velkoměstské duše. Masáže, fitness, jóga a meditace učiní i z krátké návštěvy dlouhotrvající zážitek.

Wellness a lázně ve švýcarském Graubündenu
150 51 5267
Články 1001 - 1020 / 1336

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka