Životní styl

149 50 5167
Články 981 - 1000 / 1330

Slavnosti okurek ve Znojmě

Tak jako víno má své vinobraní, mají okurky své Slavnosti okurek. A ve Znojmě je inspirací pro jejich pořádání historická tradice. Vždyť Znojmo bylo proslaveno pořádáním velkých okurkových trhů dlouhá staletí. Letošní 5. ročník Slavností okurek se koná 1. – 3. 8. 2012.

Slavnosti okurek ve Znojmě

Wellness Horal zavedl novinku: saunování dětí

Relaxační centrum Wellness Horal v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích od 18. července rozšířilo nabídku služeb o možnost saunování dětí. Nově kvůli tomu ve vybraných časech zpřístupní saunový svět, kam měli dosud kvůli zachování klidové zóny vstup jen hosté nad 14 let. Dětem jsou vyhrazeny denně první dvě hodiny otevírací doby. Ta byla zároveň mírně rozšířena.

Wellness Horal zavedl novinku: saunování dětí

S Annou Bader – účastnicí akce HIGH JUMP a vyznavačkou cliffdivingu

Na závodech Highjump jsi byla naposledy v roce 2009. Co tě přimělo letos přijet? Závody se mě opravdu líbí a baví mě. Na závodech jsem byla několikrát s přáteli a pokaždé to bylo super. Jsem ráda, že na Highjumpu se každý může zapojit do závodů a dělat šílené věci, je to úžasné.

S Annou Bader – účastnicí akce HIGH JUMP a vyznavačkou cliffdivingu

Na BIOSLAVNOSTECH 2012  se holdovalo špaldě a slavilo 20. výročí firmy

Do areálu společnosti PRO-BIO, s.r.o. ve Starém Městě pod Sněžníkem dorazilo druhou červencovou sobotu rekordních 2 200 návštěvníků. Sedmý ročník BIOSLAVNOSTÍ zvané „špaldové“, věnovala společnost PRO-BIO, s.r.o. této tradiční a zdravé plodině, která ve vývoji firmy i v jejím současném podnikání hraje velmi důležitou roli.

Na BIOSLAVNOSTECH 2012  se holdovalo špaldě a slavilo 20. výročí firmy

Dovolená plná zážitků u jezera Wolfgangsee

Jezero Wolfgangsee je nejznámějším jezerem v Solné komoře. Hoví si – obklopené věncem hor - v lůně nepopsatelně krásné krajiny. Je jedním z nejteplejších jezer Solné komory (cca 24° C), má křišťálově čistou a ještě ke všemu pitnou vodu, je ideální na koupání a provozování vodních sportů.

Dovolená plná zážitků u jezera Wolfgangsee

SAUNOVÁ NOC ve Vitálním světě již tuto středu 4.7.

Letní saunování má smysl a je zdraví prospěšné. Pravidelní návštěvníci saun vědí, že je dobré nepřestávat ani v létě. Doporučujeme Vám tedy saunovou noc na Kolštejně.

SAUNOVÁ NOC ve Vitálním světě již tuto středu 4.7.

Radenci - slunce, minerální voda, wellness

Cesty po slovinských termálních lázních

V Radenci je nejlepší minerální voda. Možná jste se již setkali se značkou minerálky Radenska s třemi červenými srdci. Její léčivé vlastnosti byly objeveny v 19. století. Nejen minerálka, ale také 250 slunečných dnů, vynikající šampaňské nebo termální lázně s deseti bazény a park - to vše je připraveno pro hosty dvou hotelů, propojených v jeden komplex.

Radenci - slunce, minerální voda, wellness

Nejstarší město Slovinska Ptuj a jeho lázně

Vyzkoušeli jsme Grand Hotel Primus

Pokladnice tisíciletí, tak bývá označováno historické město Ptuj, nejstarší ve Slovinsku. Tradiční centrum vinařství, ale také známé termální lázně a aquapark, wellness oáza - to je Ptuj. Sem jsme zamířili při naší cestě po Slovinském wellness. Bydleli jsme v Grand Hotelu Primus, který je pojmenován po slavném římském generálů Primusu Markem Anthonym, mistrovi z Panonských legií, který použil jako první jméno Ptuj. Byli jsme nadšeni z hotelového bazénu.

Nejstarší město Slovinska Ptuj a jeho lázně

Termální lázně Lendava

Cestujeme po Slovinsku 2

Cestujeme po Slovinsku a vydáváme se na sever, téměř až k hranicím s Maďarskem. Region je bohatý na termální prameny a naše první zastávka je v městě Lendava, s 800 letou historií. Hotel a kemp Lipa s termálními lázněmi láká k relaxaci a odpočinku.Tříhvězdičkový hotel je připraven nabídnout služby cykloturistům, nebo milovníkům wellness programů. Specialitou jsou parafínové zábaly.

Termální lázně Lendava

Aquamánie přináší do aquaparků fantastickou vodní zábavu

Letos proběhne již třetí ročník akce Aquamánie. Ve vybraných aquaparcích bude připraven zajímavý soutěžní program pro celé rodiny. Kromě vodní zábavy a soutěží se malí návštěvníci dozvědí mnoho informací o bezpečném koupání, třeba to jak bezpečně zvládnout rychlou jízdu na tobogánech. Aquamánie se uskuteční v Olešné u Frýdku Místku, v Jihlavě, v našem největším aquaparku - Aquapalace Praha v Čestlicích a také v nejnovějším aquacentru v Pardubicích.

Aquamánie přináší do aquaparků fantastickou vodní zábavu

Bled - krásná příroda a výborné služby

Naše redakce na cestách Slovinskem

Bled jako romantický symbol Slovinska je jedním z hlavních turistických cílů této krásné země. Asi se nenajde nikdo, kdo by neznal jezero s kostelíkem na ostrůvku obklopené Julskými Alpami, alespoň z fotografií... My jsme se vydali do Slovinska poznat zajímavá místa v našem oblíbeném spojení wellness & gastronomie a zde jsme měli první zastávku na naší cestě. Ubytování v Hotelu Golf řetězce SAVA Hotels & Resorts nám poskytlo jedinečný výhled na jezero i okolní Julské Alpy.

Bled, Slovinsko: Hotel Grand Toplice

Soutěž o nejlepší valašský sýr a Hrnčířský den ve Velkých Karlovicích

Ve Velkých Karlovicích se v sobotu 7. července uskuteční již 2. ročník soutěže O nejlepší valašský sýr. Svůj um v něm mohou poměřit všichni farmáři, kteří se v regionu zabývají výrobou vlastního domácího sýra. Příchozí návštěvníci budou moci jednotlivé produkty ochutnávat.

Soutěž o nejlepší valašský sýr a Hrnčířský den ve Velkých Karlovicích

Adventure golf Počepice

Už jste někdy v životě hráli golf? Myslíte si že ho mohou hrát jen vyvolení? Nebo nemáte dostatek kuráže jít do otevřeného prostoru a pokoušet se o daleké údery? A přitom opravdové golfové turnaje rozhoduje závěrečné pattování na závěrečném greenu v těsné blízkosti u jamky. Nebo jste profesionál a chcete natrénovat závěrečné pattování, tak přesně pro Vás je Adventure golf Počepice.

Adventure golf Počepice

Užijte si poznávání Beskyd netradičně – při vyjížďce na segway

Resort Valachy ve Velkých Karlovicích rozšířil nabídku pro návštěvníky o další aktivitu - půjčovnu segway. Pro hotelové hosty i širokou veřejnost je otevřena denně od 9:30 do 18 hodin.

Užijte si poznávání Beskyd netradičně – při vyjížďce na segway

Katalog ezoteriků

kniha ...mezi Nebem a Zemí

Publikace je určena české veřejnosti a vůbec všem, kteří se zajímají o esoteriku v nejširším slova smyslu. Obsahem je soupis více než šedesáti duchovně pracujících lidí, působících v různých oborech, kteří si pokládají za čest pomáhat lidem. Není sporu o tom, že celý katalog „má duši“. Nejde tedy jen o nějaký abecedně řazený seznam jmen!

Katalog ezoteriků

Nejlepší cyklotrasy Rakouska

Rakousko je ideální dovolenou pro cyklisty. Společenství cyklistických specialistů nabízí několik balíčků na cyklotúry po čtrnácti špičkových trasách určených kolům. V Rakousku najdeme přes 10.000 km cyklotras, začínajících hned za hranicemi. Vedou pohodlně podél řek a jezer nebo vybízejí k nasazení sil v kopcovité a horské krajině.

Nejlepší cyklotrasy Rakouska

Beach sporty nejen v létě

Většině z nás se při slovech "plážový sport" vybaví pískové hřiště pár metrů od moře, na kterém rekreačně hrají volejbal dva týmy proti sobě. Novým trendem se v posledních letech ale staly beach kluby, nebo dokonce arény. Díky tomu je možné hrát plážové míčové hry celoročně.

Beach sporty nejen v létě

Hlavolam roku 2012

Anketu "Hlavolam roku 2012" vyhlašují společnosti RAIN.cz s.r.o. a Flejberk s.r.o. u příležitosti pořádání výstav HRY A HLAVOLAMY. Cílem ankety je popularizace mechanických hlavolamů, upozornění na zajímavé novinky a inovace v oblasti mechanických hlavolamů.

Hlavolam roku 2012

Milovníci BMW a sportovních vozů zamíří do Hradce

Majitelé a příznivci BMW vozů se mohou registrovat na první ročník akce BMW Race, která proběhne v neděli 24. června 2012 po celý den v areálu festival parku Czech ring v Hradci Králové.

Milovníci BMW a sportovních vozů zamíří do Hradce

Nový pardubický aquapark láká do moderního wellness centra

Na našich stránkách jste si již minulý týden mohli přečíst obsáhlý článek o novém pardubickém aquaparku. Dnes se soustředíme na moderní wellness centrum, které je součástí Aquacentra Pardubice. Wellness centrum nabízí celou řadu zážitků a láká k vyzkoušení. Je zde obrovská vířivka, finská sauna, bylinková prohřívárna, solná lázeň, infrakabina a turecká parní lázeň. Pojďme se podívat s naším odborníkem na wellness na klady i zápory tohoto wellness prostoru.

Nový pardubický aquapark láká do moderního wellness centra
149 50 5167
Články 981 - 1000 / 1330

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka