Wellness akce

[+] Přidat kurz, seminář, konferenci, školení

162 63 6471
Články 1241 - 1260 / 1410

YOGIC - Den současné jógy

Pokud patříte mezi milovníky jógy, neměli byste 27. listopadu chybět na Dnu současné jógy, který proběhne od 9:00 do 16:30 v TJ Mittal Ostrava. Jedná se o akci kongresového typu pro širokou cvičící veřejnost i instruktory a učitele jógy.

YOGIC - Den současné jógy

XXI. sjezd Unie kosmetiček

Nenechte si ujít kosmetickou výstavu pro širokou veřejnost, v rámci které se můžete zúčastnit dvoudenního vzdělávacího programu, přednášek odborníků, ukázek líčení a setkání se zajímavými hosty. Již XXI. sjezd Unie kosmetiček se uskuteční 22. až 23. října v pardubickém Domě hudby.

XXI. sjezd Unie kosmetiček

Wellness Noviny najdete na Wellness Balnee

6. mezinárodní veletrh wellness, rehabilitace a lázeňství začal dnes na pražském Výstavišti (Praha 7) a potrvá až do 16.10.2010. Mezi vystavovateli nemohou chybět WELLNESS NOVINY a tak se zastavte u nás vybrat si třeba nějaký zajímavý pobyt ve wellness hotelech v ĆR. Představujeme i solné sauny. Nedaleko má svůj stánek Česká asociace wellness a ta připravila také na pátek odborný doprovodný program.

Wellness Noviny najdete na Wellness Balnee

Wellness Balnea 2010

Již šestým rokem připravila společnost Terinvest pro milovníky odpočinku, relaxace a zdravého životního stylu mezinárodní veletrh wellness, rehabilitace a lázeňství Wellness Balnea, který proběhne 14. - 16. října na Výstavišti Praha – Holešovice.

Wellness Balnea 2010

Odborný program na veletrhu Wellness Balnea

Wellness jako prevence pro současnou populaci aneb zdraví jako největší kapitál - to je téma odborného programu České asociace wellness na veletrhu WELLNESS BALNEA 15.10.2010 od 10 do 12:30 hodin. Těšíme se na vaší účast.

Odborný program na veletrhu Wellness Balnea

Fitness Expo: 2. výstava fitness, posilovacích strojů, sportovní módy a výživy

Veletrh bude rozdělen do dvou části. První z nich bude kontraktační (14. - 16. 10.), druhá část, pod názvem FITNESS EXPO SHOW (14. - 17. 10.), nabídne bohatý doprovodný program, velkolepé akce a vystoupení, které uspokojí i ty nejnáročnější diváky.

Fitness Expo: 2. výstava fitness, posilovacích strojů, sportovní módy a výživy

Aerobikové mistrovství světa je za dveřmi – příprava vrcholí

O víkendu 2. a 3. října proběhne v českobudějovické sportovní hale Stromovka pohárová soutěž AQUILA AEROBIC and FITNESS CUP 2010 ve sportovním aerobiku v kategoriích děti, kadeti, junioři a dospělí a ve FISAF fitness týmech.

Aerobikové mistrovství světa je za dveřmi – příprava vrcholí

V Karlových Varech proběhne Lázeňský festival

Již 7. ročník Lázeňského festivalu bude tradičně zaměřen na prezentaci lázní zahraniční odborné veřejnosti. Festival proběhne jako součást Karlovarského týdne, prestižní akce na podporu domácího i příjezdového cestovního ruchu a českého a moravského lázeňství.

V Karlových Varech proběhne Lázeňský festival

Veletrh Wellness Balnea se přiblížil

Rádi byste si dopřáli odpočinkovou a relaxační dovolenou a nevíte kam vyrazit? Přijďte se inspirovat na 6. ročník mezinárodního veletrhu wellness, rehabilitace a lázeňství Wellness Balnea pořádaného na Výstavišti Praha - Holešovice 14. – 16. 10. 2010. V českých zemích se trend relaxačních a odpočinkových pobytů ve wellness rezortech v poslední době velmi rozmohl.

Veletrh Wellness Balnea se přiblížil

Karlovarský týden se blíží

Ve dnech 6. – 9. října se uskuteční již 5. ročník Karlovarského týdne, jehož součástí bude, kromě tradičního festivalu s turistickou tématikou, také Lázeňský festival a Lázeňská konference Sdružení lázeňských míst.

Karlovarský týden se blíží

Zakončení letošní sezóny v Bikeparku Lipno

Fanoušci zábavné terénní jízdy v Bikeparku Lipno se o nadcházejícím víkendu rozloučí s letošní sezónou. Tuto sobotu a neděli (25. a 26. září) si budou moci letos naposled zajezdit z vrcholu Kramolín v klopenkách, boulích a dalších terénních nerovnostech.

Zábavná terénní jízda v Bikeparku Lipno byla žádaným lákadlem hlavně pro rodiny s dětmi.

ZUMBA maraton

Přijďte si 16. 10. zatančit do TOP Hotelu Praha. Od 9.30 do 17 hodin zde na vás bude čekat bohatý program plný moderní zumby s těmi nejlepšími lektory! Mezi instruktory, se kterými si budete mít možnost zatančit, patří Rostislav Šrom, Martina Hanušová, Kateřina Wiesnerová, Simona Bogrová, Ágnes Závodská, Eva Beníšková a Viktor Valík.

ZUMBA maraton

Hanácká laťka 2010

Zveme vás na Hanáckou laťku – závod ve skoku vysokém, který se uskuteční 16.9. od 13 hodin na Horním náměstí v Olomouci.

Hanácká laťka 2010

Není nám to jedno!: projekt na podporu zdravého životního stylu dětí

Snahou je poukázat na význam zdravého životního stylu dětí, zjistit jak je na tom česká mládež, pokusit se získat prostředky na podporu zájmových sdružení. Připojte se i Vy! Do 30. září máte možnost přihlásit Váš projekt a získat tak finanční prostředky na jeho realizaci.

Není nám to jedno!: projekt  na podporu zdravého životního stylu dětí

Další lekce zumby v Aquapalace Praha

Díky rychle rostoucímu počtu zájemců pro Vás v Aquapalce Praha připravili další lekce zumby pod vedením zkušených lektorů. Využijte jedinečné možnosti možnosti spojit fyzickou zátěž s následným odpočinkem v některém z mnoha relaxačních míst Spa - Wellness centra.

22.8.2010 - Zumba marathon

INTERBAD 2010 - zájezd na veletrh

APR pořádá zájezd na veletrh INTERBAD do Stuttgartu, v termínu 14. října 2010. Pojeďte se s námi podívat na novinky v bazénových a wellness technologiích, vodních atrakcí a dalších doplňků. Zájezd je koncipován na minimální časovou ztrátu 1 pracovního dne (bez noclehu).

Aquaerobic pro náročné v Aquapalace Praha

Prázdniny jsou za námi, ale chvíle pohody a pohybu nekončí. I na čas babího léta pro Vás v Aquapalace Praha připravili spostu novinek. Pro velký zájem je otevřen další kurz: aquaerobic dynamic.

Aquaerobic pro náročné v Aquapalace Praha

Sportovní den na Lipně

Sobota 11. září se na Lipně stane svátkem všech fandů zdravého pohybu na čerstvém vzduchu a obzvlášť pak příznivců inline bruslení. V Lipně nad Vltavou se uskuteční Sportovní den na Lipně, který se osobně chystá navštívit dvojnásobná olympijská vítězka Martina Sáblíková. Nejlepší současná světová bruslařka se přijede podívat na místo, ze kterého se rodí nový bruslařský ráj, a které dokáže celoročně přilákat desetitisíce příznivců bruslení.

Sportovní den na Lipně

Den otevřených dveří Centra laserové estetiky

Centrum laserové estetiky, a.s. si Vás dovoluje pozvat na DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Akce se uskuteční ve středu 8.9.2010 od 11.00 do 20.00 hodin na nové adrese: Římská 16, Praha 2 – Vinohrady.

Den otevřených dveří Centra laserové estetiky

Wellness Balnea 2010

Zveme Vás na 6. ročník tradičního veletrhu wellness, rehabilitace a lázeňství Wellness Balnea pořádaného na Výstavišti Praha - Holešovice ve dnech 14. – 16. 10. 2010. Projekt proběhne souběžně v termínu s 2. mezinárodním veletrhem fitness, posilovacích strojů a sportovního oblečení Fitness Expo.

Wellness Balnea 2010
162 63 6471
Články 1241 - 1260 / 1410

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka