Wellness akce

[+] Přidat kurz, seminář, konferenci, školení

160 61 6271
Články 1201 - 1220 / 1409

Stopa pro život - Z kola rovnou do stopy

Zbrusu nový seriál běžkařských závodů Stopa pro život je na startu!  Společností ČS MTB Team, pořadatel největšího seriálu závodů horských kol u nás Kolo pro život připravila zcela nový projekt - seriál lyžařských závodů na běžkách a bruslích nazvaný Stopa pro život. Startuje už tuto zimu na začátku roku 2011. Milovníci zimních sportů se mají na co těšit...

Stopa pro život - Z kola rovnou do stopy

Zumba víkend

Hotel Equitana

S Hanou Kotěšovskou pořádáme Zumba víkend v termínu 25. – 27. 2. 2011 a chceme Vás na něj pozvat, tak neváhejte.

Zumba víkend

Kdo bude sedmou Miss Orient?

Sedmý ročník soutěže Miss Orient byl právě vyhlášen, soutěžící se mohou přihlásit do konce února. Letošní ročník provázejí některé změny.

Kdo bude sedmou Miss Orient?

Orlický maratón 2011

O víkendu 5. - 6. února 2011 máte možnost se postavit na start další části seriálu závodů SkiTour, tentokrát 27. Orlického maratónu klasicky a 9. Orlického půlmaratónu, které jsou určeny především amatérským běžkařům. Využijte tak jedinečnou šanci zažít atmosféru velkých sportovních událostí. Kromě umístění v celkovém žebříčku SkiTour se soutěží také o věcné ceny pro vítěze jednotlivých sérií.

Foto: SkiTour

Bruslařská magistrála propojena z Lipna do Frymburku, jedničkáři lyžují do pátku za 20 Kč

Tento týden patří ve Skiareálu Lipno všem dětem, které se pilně učily. Za pololetní vysvědčení se samými jedničkami obdrží až do pátku skipas za 20 Kč. Na zamrzlém Lipně byla také propojena bruslařská dráha z Lipna do Frymburku a Přední Výtoně. A velmi dobré podmínky panují i v běžeckých stopách. Před pololetními prázdninami tak příznivci zimních radovánek na Lipně jásají.

V těchto dnech si lyžaři na Lipně užívají zimní radovánky pod slunečnou oblohou.

Salon Wellness a alternativní medicíny ode dneška v Paříži

Pět dnů pro vaši vitalitu

Salon wellness, alternativní medicíny a thalassoterapie, tedy jeden z francouzských veletrhů, které se tématicky týkají zdravého životního stylu, ještě stihnete navštívit v Paříži.

Salon Wellness a alternativní medicíny ode dneška v Paříži

Načerpejte energii na veletrhu FOR FITNESS & WELLNESS

Nenechte si ujít 2. ročník festivalu zdravého životního stylu FOR FITNESS & WELLNESS, který se uskuteční ve dnech 10. – 13. března 2011 v Pražském veletržním areálu Letňany. Čeká na vás sportovně-zábavná show se skvělou hudbou a interaktivními činnostmi pro celou rodinu za účasti předních lektorů fitness a wellness odborníků.

Načerpejte energii na veletrhu FOR FITNESS & WELLNESS

Wellness víkend přinese saunování, sport, relaxaci i snowkiting

Na Lipně je krásně i v zimním období. Zveme vás na víkendové setkání pod taktovkou profesionálů z České asociace wellness, které přinese aktivity v aquaparku i poznávání nových sportů na sněhu. Víkend je realizován jako další z řady akcí ČAW, které jsou určeny pro všechny zájemce o oblast wellness. Vážení členové, příznivci a přátelé České asociace wellness, zveme Vás na I. Wellness víkend ČAW, který proběhne ve dnech 11.-12.2.2011 ve Wellness Hotelu Frymburk.

Wellness víkend přinese saunování, sport, relaxaci i snowkiting

Zájezdy na zahraniční mezinárodní kosmetické veletrhy

UNIE KOSMETIČEK pro vás připravila několik zájezdů na jarní veletrhy, které se budou konat v zahraničí. Vyberte si některý z autobusových či leteckých zájezdů a nedělejte si starosti se sháněním ubytování a dopravy!

Zájezdy na zahraniční mezinárodní kosmetické veletrhy

Karlovská 50

Ve Velkých Karlovicích se můžete již po deváté zúčastnit závodu v běhu na lyžích klasickou technikou, Karlovské padesátky, která se stala součástí seriálu SkiTour. Nachystána pro Vás bude trať o délce 25 km a 50 km.

Karlovská 50

Ve víru tance

Mistrovství České republiky 2011 v latinskoamerických tancích se uskuteční v sobotu, 19.2.2011 v nové hale Sparty Praha Podvinný mlýn v Praze 9 Vysočanech. Více než 150 nejlepších párů tanečního sportu z celé České republiky bude soutěžit o prestižní titul Mistra České republiky v kategoriích Junioři I a II do 14 a 16 let, Mládež do 18 let, Dospělí do 35 let a Senioři nad 35 let. Soutěžit se bude v pěti tancích latinskoamerického rytmu: Samba, Cha-Cha, Paso doble, Rumba a Jiwe.

Ve víru tance

Na veletrhy do Německa

Rádi cestujete a necháváte se inspirovat také někde jinde, než v Čechách? Proč nevyrazit na některý z kosmetických veletrhů třeba do Německa? Nabídka veletrhů je zde poměrně bohatá a jinak to určitě nebude ani s jejich programem.

Na veletrhy do Německa

Další indoor cycling marathon

Zažijte pořádnou jízdu. Přijďte 23. ledna mezi 16. a 19. hodinou do Aqupalace Praha, budou tu na Vás čekat tři hodiny nabité energií i speciální akce za zvýhodněnou cenu 300 Kč. Indoor cycling, jakožto efektivní aerobní skupinové cvičení na stacionárních kolech za poslechu motivační hudby, se využívá především ke zlepšení a udržení kondice. Jelikož nepřetěžuje klouby, je vhodný i pro osoby, které by mohly mít při jiných sportech potíže.

Další indoor cycling marathon

Spameeting 2011

ve dnech 3. a 4. března se v kouzelném marockém Marrákeši poprvé sejdou představitelé evropského lázeňského průmyslu na novém summitu s názvem Spameeting.

Spameeting 2011

Vzdělávací seminář Unie kosmetiček

se uskuteční v pátek 11. února 2011 od 9.30 hodin v ABF Praha, Václavské nám. č. 31 (stanice metra "Můstek" a "Muzeum" je 100 m, budova mezi Hotelem Evropa a obchodním domem C&A)

Vzdělávací seminář Unie kosmetiček

Vánoční dárek pro Pražany: Týden sportu zdarma

Pokud nechcete mezi Štědrým dnem a Novým rokem trávit své volné dny jen vysedáváním na pohovce, sledováním pohádek a jedením všeho, co je právě po ruce, navštivte některé ze sportovišť, které vám nabízí v období od soboty 25. 12. do pátku 31. 12. 2010 vstup zdarma.

Vánoční dárek pro Pražany: Týden sportu zdarma

WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2011

Ve dnech 18.a 19.února 2011 bude probíhat v O2 arena veletrh kosmetiky, kadeřnictví a životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA, na němž se představí okolo tří set nejvýznamnějších firem a značek kosmetických produktů.

WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2011

Lipenská lyžařská pouť

Skiareál Lipno připravil na tento víkend pro své návštěvníky pořádnou porci zábavy pro všechny malé i velké fandy zimních radovánek.

Lipenská lyžařská pouť

SAUNOVÁ NOC - relax, zábava a pokus o rekord!

V rámci projektu Aquainfo/Aquamánie proběhne v sobotu 18. prosince 2010 SAUNOVÁ NOC spojená s pokusem o zápis rekordu „Nejvíce saunujících se lidí na jednom místě“. Tím místem se stane rozsáhlý Saunový svět v čestlickém Aquapalace Praha, kde najdete 12 různých prohříváren určených pro příjemné, luxusní i netradiční saunování.

SAUNOVÁ NOC - relax, zábava a pokus o rekord!

Zveme Vás na Holiday World 2011

Dovolujeme si Vás pozvat na jubilejní 20. ročník Středoevropského veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD 2011, který se bude tradičně konat na pražském Výstavišti v Holešovicích ve dnech 10. - 13. února 2011. Také FiremniAkce.cz zde budou mít svou prezentaci.

Zveme Vás na Holiday World 2011
160 61 6271
Články 1201 - 1220 / 1409

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka