Wellness akce

[+] Přidat kurz, seminář, konferenci, školení

158 59 6071
Články 1161 - 1180 / 1410

EZOTERA - prodejní výstava

21. - 22. 5. 2011, HALA TJ Pankrác, Lomnického 1, Praha 4 - Nusle

Na výstavě najdete širokou nabídku zboží a služeb z oblasti ezoteriky a zdravého životního stylu, jako léčivé obrazy a mandaly, knihy, kosmetiku, šperky, oblečení, masážní pomůcky, bylinné produkty, přírodní přípravky a mnoho dalšího.

EZOTERA - prodejní výstava

Univerzitní maraton – Běh o pohár rektora Univerzity Karlovy

Uvažujete, že se zúčastníte velkého pražského maratonu, ale nevěříte si na tak dlouhou trať?  Rádi byste změřili své síly se světovými běžci, ale myslíte si, že na přípravu už není čas? Chcete zažít neopakovatelnou atmosféru, pořádně si zasoutěžit, ale bojíte se, že to nezvládne vaše kondice? Dejte dohromady tým 4 lidí a poběžte s námi onu jedinečnou vzdálenost 42 kilometrů ve formě štafety (každý člen štafety tak zdolává trať dlouhou asi 10 km).

Čarodějnické koupání a saunování při svíčkách v Aquapalace Praha

Přijďte na další večer se svíčkami do Aquapalace Praha - o čarodějnickém večeru 30. 4. 2011 na Vás čeká ve Vodním a Saunovém světě koupání, saunování za svitu svíček v doprovodu relaxační hudby i drobné překvapení. V rámci večera proběhne několik saunových ceremioniálů. Návštěvníky jistě také potěší prodloužená otevírací doba do 23:30 a speciální vstupné 350,- Kč platné od 20:00.

Zdroj: Aquapalace Praha

Pomáháme pohybem

Zumba a Africa mambo pro Dominika

V sobotu 30. dubna si můžete zacvičit 2 hodiny Zumby a hodinu Africa mambo dance ve wellness centru Radlice na Praze 5. Svou účastí podpoříte dobrou věc a usnadníte život nemocnému 10 letému Dominikovi, který je těžce nemocný a potřebuje čtyřiadvacetihodinovou péči. Výtěžek ze zakoupených vstupenek bude použit na nákup speciálního invalidního vozíku. To vše díky Občanskému sdružení Slunce dětem, jehož zakladatelkou je modelka Lili Sarah Fischerová.

Pomáháme pohybem

7. 5. 2011 Otevírání cyklistické sezony Lipensko-Mühlviertel

Zveme všechny příznivce cyklistiky, in-line bruslí a aktivního odpočinku!

Wellness Hotel Frymburk ve spolupráci s Nadací Jihočeské cyklostezky, obcí Lipno nad Vltavou, Horní Rakousko, Městysem Frymburk a KIC Horní Planá pořádá zahájení cyklosezony pro rok 2011 v oblasti Česko-rakouském pohraničí Lipensko – Mühlviertel. Oblast je lákavou cyklistickou a in-line destinací, díky cyklookruhům v okolí Česko-rakouském pohraničí.

7. 5. 2011 Otevírání cyklistické sezony Lipensko-Mühlviertel

Ve zdravém těle zdravý týmový duch - nechte se nalákat na firemní běh v rámci Volkswagen Maratonu Praha!

Další závod ze série PIM Běžeckého seriálu 2011, Volkswagen Maraton Praha, proběhne v rámci tradičního Volkswagen Maratonského víkendu a odstartuje v neděli 8. května ze Staroměstského náměstí. Po rekordní účasti v prvním letošním závodě, Hervis 1/2Maraton Praha, se očekává, že i maratonský závod přiláká rekordní počet účastníků. Neváhejte a zajistěte si účast svého týmu brzkou registrací!

Ve zdravém těle zdravý týmový duch - nechte se nalákat na firemní běh v rámci Volkswagen Maratonu Praha!

Zájezd na BEAUTY FORUM do Salcburku!

UNIE KOSMETIČEK pro vás připravila zájezd na Mezinárodní kosmetický veletrh BEAUTY FORUM, který proběhne 24. - 25. září 2011 v Salcburku. Nedělejte si starosti se sháněním ubytování a dopravy a užijte si veletrh se vším všudy!

Zájezd na BEAUTY FORUM do Salcburku!

SPA akce na téma relaxační masáž

Jak na jarní únavu? To vám řeknou odborníci ze SPA centra Aquapalace Praha ve středu 27. 4. 2011 od 19.00 hodin během zajímavé a interaktivní přednášky o vlivu relaxační masáže na náš organizmus během jarní očisty těla. Navíc ukázky relaxační masáže šíje zdarma pro zúčastněné. Nabídka platí pro návštěvníky, kteří budou na akci již od jejího zahájení.

Zdroj: Aquapalace Praha

Zumba víkend na Slapech

Vydejte se na taneční ZUMBA VÍKEND S BÁROU do krásného Garni Hotelu Petra na Ždáni na Slapech. Odpočívat můžete v příjemném relaxcentru se saunou a vířivkou. Termín: 13. – 15. května 2011

Zumba víkend na Slapech

Fitsobota v Aquapalace Praha

Na sobotu 16. 4. 2011 pro Vás v Aquapalace připravili další oblíbenou Fit Sobotu, tentokrát s Veronikou Vaisovou. Užijte si tak den plný pohybu, zdravého jídla i odpočinku. Těšit se můžete na aerobik-mix, aquadynamic, velký salát v restauraci a relaxaci ve Vodním či Saunovém světě. Cena při platbě předem činí za tento 5 hodinový program 540 Kč, na místě v den konání 640 Kč. Kapcita je omezena! Rezervace probíhají na recepci fitness Aquapalace Praha.

Foto: Aquapalace Praha

Zumba party pro dobrou věc

Nedělní podvečer 17. dubna bude v českobudějovické Všesportovní hale patřit dobré věci. Účast přislíbil také lektor aerobiku a moderátor Jirka Gruntorád. Všichni jste srdečně zváni!

Zumba party pro dobrou věc

Jarní běh 2011

Příjemným zahájením jara je běh rozpučenou jarní přírodou spolu s dalšími podobně naladěnými lidmi. Tak tomu bývá i první dubnovou sobotu v Bílovicích nad Svitavou, kdy se koná tradiční Jarní běh. 9. dubna si proto nenechte ujít jeho 26. ročník. Jarní běh pořádá TJ Sokol Bílovice nad Svitavou.

Jarní běh 2011

Další indoor cycling marathon je tady!

V neděli 10. 4. 2011 pro Vás v Aquapalace Praha připravili další indoor cycling maraton. Opět Vás čekají 3 hodiny nabité energií, 3 hodiny jízdy na kole pod vedením Ladislava Škáby, Heleny Klein a Pavla Dašky za speciální cenu 300 Kč. Během maratonu bude pro účastníky zdarma k dispozici občerstvení (müsli tyčinky, banány) i nápoje. Na závěr je přichystána tombola a příjemné překvapení. Pro přihlášení se na akci je nutné se registrovat na recepci fitness Aquapalace Praha.

Foto: Aquapalace Praha

AQUILA AEROBIC 2011

O víkendu 8. - 10. dubna 2011 se v nové brněnské sportovní hale Kampus uskuteční další nominační závod jarní závodní sezóny ve sportovním aerobiku, fitness týmech a hip hop pro všechny kategorie - Aquila Aerobic and Dance Cup 2011.

AQUILA AEROBIC 2011

Česká taneční platforma 2011

Již XVII. ročník festivalu českého současného tance a pohybového divadla se uskuteční mezi 7. – 12. 4. 2011 na pražských divadelních scénách, konkrétně v divadle Ponec, Teatru NoD a Studiu ALT@ – Hale 30. Představí se opět výběr těch nejlepších tanečních inscenací uplynulého roku!

Mah Hunt

Veletrh BIOSTYL již tento týden!

nabídne kromě biopotravin či biomódy i novinky v oblasti úsporné energie

Nejpestřejší nabídka přírodních produktů pod jednou střechou a k tomu množství nových informací, testování, ochutnávek a poradenství – takový bude v kostce tradiční veletrh BIOSTYL zaměřený na zdravou výživu a životní styl.

Veletrh BIOSTYL již tento týden!

Jarní konference v Luhačovicích

Asociace pracovníků v regeneraci si vás dovoluje pozvat na jarní konference, které se uskuteční 28. - 29.4. 2011 v Luhačovicích na témata: 1. pro bazény a wellness: "TRADIČNÍ A NOVÉ TECHNOLOGIE, ZKUŠENOSTI S BAZÉNOVÝMI A WELLNESS PROVOZY", 2. pro výživové poradce: "ŽIVOTNÍ STYL A DĚTSKÁ OBEZITA".

Jarní konference v Luhačovicích

Biostyl 2011

Na více než 14 pódiích se mohou návštěvníci Průmyslového paláce v pražských Holešovicích ve dnech 8. - 10. dubna těšit na příliv čerstvé jarní energie v podobě přednášek, ukázek mnoha tradičních a zároveň progresivních produktů, které bude možné rovněž zakoupit. Nebude chybět ani bohatý doprovodný program pro celou rodinu či speciální sekce pro muže ale i ženy podnikatelky Inner Winner s možností osobního setkání s významnými osobnostmi ze světa byznysu, kultury nebo politiky.

Biostyl 2011

Cyklistickou sezónu zahájí v Praze veletrh FOR BIKES

Přijeďte dopoledne na kole a získáte vstupenku zdarma

Cyklistickou sezónu zahájí největší jarní specializovaná cyklistická výstava FOR BIKES. Veletrh otevře v pátek 25. března 2011 v 11 hodin dvojnásobný mistr světa v cyklokrosu Zdeněk Štybar. Návštěvníky čeká nejen představení novinek výrobců a dovozců kol, cyklistického vybavení a oblečení pro rok 2011, ale také nabitý doprovodný program.

Cyklistickou sezónu zahájí v Praze veletrh FOR BIKES

České lázně se představují v Pardubicích

Přijďte si vychutnat atmosféru pravé lázeňské kolonády a dobijte si energii po dlouhé zimě! Vypravte se ve dnech 24. – 26. března do pardubického obchodního centra AFI Palace, kde agentura CzechTourism připravila prezentaci 13 lázeňských společností z celé České republiky s bohatým doprovodným programem.

Teplice v Čechách
158 59 6071
Články 1161 - 1180 / 1410

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka