Téma

1 2 313
Články 21 - 40 / 253

Dorazte do Aquapalace Praha a užijte si jubilejní ročník SaunaFestu!

7. - 10.4. 2022

Mistrovství České republiky v saunových ceremoniálech, účinkující z 12 zemí světa, saunové divadlo i oblíbené metličkování, to je očekávaný festival zážitkového saunování SaunaFest 2022. Akce proběhne od 7. do 10. dubna v největším Saunovém světě Aquapalace Praha a nabídne to nejlepší ze světa saunování pro všechny fanoušky pravidelného prohřívání.

Dorazte do Aquapalace Praha a užijte si jubilejní ročník SaunaFestu!

Školení: Zážitkové saunování a saunové ceremoniály

Základní kurz pro saunéry / saunové mistry

Kurz je vhodný jak pro budoucí saunové mistry, tak pro provozovatele a wellness manažery resortů, hotelů, aquaparků. Často se kurzu účastní i majitelé domácích saun nebo nadšenci a příznivci zážitkového saunování. Úvodní část školení je věnována základním informacím, trendům ze světa, historii a zásadám správného saunování.

Školení: Zážitkové saunování a saunové ceremoniály

Již za 50 dní proběhne tradiční jarní úklid

Přidáte se?

Jaro už pomalu klepe na dveře a přípravy tradiční dobrovolnické akce Ukliďme Česko jsou v plném proudu – do jejího vypuknutí zbývá přesně 50 dní. Své akce mohou zájemci o uklízení přihlašovat již nyní na www.UklidmeCesko.cz. „Není na co čekat, již v sobotu 2. dubna jdeme na to“, vzkazují organizátoři akce. Pro účastníky připravují řadu novinek...

Již za 50 dní proběhne tradiční jarní úklid

Do lázní se Svazem léčebných lázní

Užijte si lázeňskou péči za zvýhodněných podmínek – vygenerujte si svůj lázeňský voucher na 2000 Kč

Zapomeňte na starosti a strasti každodenního života a nechte se chvíli rozmazlovat a hýčkat ve špičkových lázních. Budou se o vás starat vysoce kvalifikovaní odborníci. Vy si jen užijte léčebné a relaxační procedury a místní kvalitní gastronomie a nové zážitky tak už jen podtrhnou kouzlo vašeho lázeňského pobytu.

Lázně Teplice v Čechách

Kurz OBSLUHA SAUNY

Tento jednodenní základní kurz je pořádán pro všechny provozovatele, majitele, manažery a pracovníky saun k získání základních informací o saunovém provozu a saunování. Kurz je vhodný pro všechny zájemce o provozování sauny v hotelu, ve wellness centru, privátních i veřejných saun.

Kurz OBSLUHA SAUNY

Adventní saunové setkání saunérů v hotelu Hluboký dvůr

10. a 11. prosince 2021

v Hotelu Hluboký dvůr proběhne tradiční mezinárodní Adventní setkání saunérů. Těšit se můžete na saunové i peelingové ceremoniály, muzikoterapii a zajímavé workshopy.

Adventní saunové setkání saunérů v hotelu Hluboký dvůr

Saunové klobouky

Mějte v sauně pod čepicí

Nový obchod Saunového mága přináší zajímavé produkty zejména pro zážitkové a netradiční saunování. Je originální a přináší řadu novinek. Pokud máte domácí saunu, jste saunéři nebo nadšenci do saun a wellness, jste na správné adrese. Právě nyní má nové čepice od přátel ze severu. Vyberte si svůj netradiční, ručně vyráběný saunový klobouk - základní vybavení pro saunování!

Saunové klobouky

Zážitkové saunování a saunové ceremoniály – školení

8. - 9.11. a 6. - 7.12.2021

Základní kurz je vhodný jak pro budoucí saunové mistry, tak pro provozovatele a wellness manažery resortů, hotelů, aquaparků. Často se kurzu účastní i majitelé domácích saun nebo nadšenci a příznivci zážitkového saunování.

Zážitkové saunování a saunové ceremoniály – školení

Mistrem světa v saunovém divadle se stal Róbert Židek

Nejúspěšnější vystoupení českých saunérů na mistrovství světa AUFGUSS WM v historii

Na mistrovství světa AUFGUSS WM slavila česká reprezentace neobvyklý úspěch. Výborné umístění na 1.-2.,4. a 5. místě v kategorii jednotlivců a na 6. místě v kategorii týmů ve velké konkurenci nejlepších 28 účastníků – saunérů z celého světa a 28 týmů je známkou kvality našich mistrů. Ti se na mistrovství světa dostali z národní kvalifikace, která od roku 2013 probíhá na mezinárodním festivalu zážitkového saunování SaunaFest.

Róbert Židek (Aquapalace Praha)

Kurz zážitkového saunování, rituálů v malých saunách

17. září 2021

Máte domácí saunu a chcete i si rozšířit vědomosti a zpestřit saunové zážitky sobě i svým blízkým? Chcete se dozvědět něco o aromaterapii a jak jí jednoduše a bezpečně zapojit do svého saunovacího rituálu? Máte chuť posunout saunování na hranici umění a vědy? Pak je tento kurz přímo pro vás!

Kurz zážitkového saunování, rituálů v malých saunách

V Budějovicích se diskutovalo o rozvoji Vltavské vodní cesty

Zástupci Jihočeského kraje a měst z okolí Vltavy, Ministerstva dopravy a institucí spojených s plavbou se sešli na páteční konferenci Lodě na vltavské vodě. Projednával se rozvoj na Vltavské vodní cestě i cyklostezka, která spojí Lipno s Týnem nad Vltavou. Podle statistik zájem o řeku každoročně roste. Láká turisty i místní obyvatele.

V Budějovicích se diskutovalo o rozvoji Vltavské vodní cesty

Saunafest 2021 - Mezinárodní festival zážitkového saunování!

12. – 15.8.2021 v Aquapalace Praha

Festival zážitkového saunování Saunafest 2021 představí u nás to nejlepší ze světového saunového divadla. Letos se na akci setkají saunéři a odborníci z 12 zemí světa. Hlavním programem je oficiální Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech!

Saunafest 2021 - Mezinárodní festival zážitkového saunování!

Profesionální difuzér Aromen GreenSpace

Šetrná technologie pro provonění interiéru 100% přírodními éterickými oleji. Nezahřívá esenciální oleje tak jako aromalampa, šetrně distribuuje vůni. Doporučujeme pro wellness recepce, relaxační zóny i kanceláře.

Profesionální difuzér Aromen GreenSpace

Osmý ročník mezinárodního festivalu zážitkového saunování SaunaFest 2021

12. – 15.8.2021 v Aquapalace Praha

Tradiční festival se loni netradičně uskutečnil v září 2020. I letos připravuje pořadatel SaunaFest v odloženém termínu. SaunaFest 2020 přinesl zajímavý program, zahraniční hosty a spoustu saunových zážitků. Podle mínění návštěvníků se podařilo uskutečnit opravdu krásný festival, milé setkání saunérů. Každoročně SaunaFest přináší saunové hvězdy, speciální saunové zážitky a soutěž saunového divadla.

Osmý ročník mezinárodního festivalu zážitkového saunování SaunaFest 2021

Keramický tisk na sklo posunuje hranice

Firma FRAJT vyzkoušela, zda potiskne i skleněnou desku o tl. 20mm. Podařilo se! Vznikla z toho pěkná realizace ochlazovací sprchy v malém rodinném wellness. Motiv kamene, laděný do modrých tónů, je tvořen plným dvouvrstvým digitálním tiskem keramickými barvami. Následně je sklo s grafickým potiskem vytvrzeno v kalicí peci při 700°C. Barva se stává součástí skla, a tak se nebojíme jej umístit do sprchy.

Keramický tisk na sklo posunuje hranice

Česká značka CityZen® vyvinula unikátní antibakteriální spodní prádlo:

„Pojďte s námi rozjet výrobu trenek snů!“ vyzývá na Hithitu

Chrudimský start-up CityZen® od roku 2018 šije trika, na kterých není vidět pot a odolají špíně. Zákazníci jsou nadšení a prodeje dámských, pánských trik i elegantních polokošil utěšeně rostou. A tak by tomu mohlo být i nadále. Kdyby se v CityZen® nerozhodli oživit český trh dalšími kousky chytrého oblečení, které tady dosud nebyly. Právě v těchto dnech na portále Hithit rozjeli crowdfundingovou kampaň s motivující výzvou: „Pojďte s námi do boje proti poslední kapce!“

Česká značka CityZen® vyvinula unikátní antibakteriální spodní prádlo:

Návod, jak mít skvělou kondici, i když nemáte čas

Nestíháte se hýbat? Z práce běžíte na nákup, doma uděláte úkoly s dětmi a vrhnete se na domácnost… Tady je návod, jak se dostat znovu do kondice s minimem času i úsilí.

Návod, jak mít skvělou kondici, i když nemáte čas

Bazény, fitness centra a sauny

žádají vládu o spravedlivý a jednoduchý systém kompenzace

Zástupci Asociace bazénů a saun ČR, České komory fitness a největšího aquaparku v České republice Aquapalace Praha se v pondělí sešli na tiskové konferenci, aby vznesli společný a jednotný požadavek k Vládě ČR, od které požadují diskusi o úpravě parametrů a sloučení kompenzačních programů do jediné podpory. Ta má být administrativně jednoduchá na straně podnikatelů i státní správy.

Bazény, fitness centra a sauny

Jižní Čechy byly v létě nejnavštěvovanějším tuzemským regionem

Jihočeský kraj byl ve 3. čtvrtletí letošního roku turisticky nejnavštěvovanějším tuzemským regionem. V počtu hostů i přenocování za sebou jižní Čechy historicky poprvé nechaly nejen všechny ostatní české kraje, ale i Prahu. Navzdory koronavirové krizi v létě návštěvníci strávili na jihu Čech celkem více než 2,38 miliónu nocí, což bylo 4,8 procenta víc, než v rekordním roce 2019. Tento výsledek připisují odborníci úspěšnému projektu Jihočeské centrály cestovního ruchu "Léto v jižních Čechách".

Jižní Čechy byly v létě nejnavštěvovanějším tuzemským regionem

7 cviků, díky nimž ani při home office „neztuhnete“

Průměrný Čech prosedí více než 8,5 hodiny denně. Naše těla na to přitom vůbec nejsou nastavena. I při práci proto myslete na to, abyste se protáhli, ať už v kanceláři nebo doma při čím dál častějším home office. „Zkuste si ideálně každou hodinu, nebo jen párkrát za den, vyzkoušet bleskovou sérii cvičení, kterou v pohodě zvládnete na jednom metru čtverečním,“ říká Jana Havrdová z Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz, jež připravila cviky, které zvládnete za pár minut.

1
1 2 313
Články 21 - 40 / 253

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka