Společnost

1 2 314
Články 21 - 40 / 276

Ensana představuje program “Zlato pro hrdiny”,

kterým oceňuje zdravotníky z první linie v boji proti covidu

Společnost Ensana, největší evropský provozovatel lázeňských hotelů, představuje přesně 500 dní po potvrzení prvního případu nákazy virem Covid-19 v Evropě, speciální program oceňující pracovníky zdravotních zařízení bojující s covidem v první linii.

Ensana představuje program “Zlato pro hrdiny”,

Passerinvest Group v parku Nové Roztyly investovala do výstavby parkourového hřiště

Park Nové Roztyly v sousedství brownfieldu bývalých jatek Interlov se rozrostl o nové sportoviště. V polovině května zde bylo otevřeno moderní parkourové hřiště s několika univerzálními prvky, které mohou využít začátečníci i pokročilí parkouristé. Celkové náklady na vybudování nového sportoviště dosáhly 440 tis. Kč, investorem je společnost Passerinvest Group, která v místě již dříve vybudovala venkovní fitness a workoutové hřiště či běžecký ovál.

Slavnostní přestřižení pásky při otevření parkourového hřiště v Nových Roztylech

Aquapalace Praha se pyšní titulem Nejdůvěryhodnější značka roku 2020

Nejzábavnější aquapark ve střední Evropě se stal vítězem průzkumu Nejdůvěryhodnější značka služeb a institucí roku 2020 v kategorii zábavní parky a aquaparky. Jedná se o jednu z nejrozsáhlejších nezávislých anket, která se zaměřuje na spotřebitelskou důvěru v České republice, pořádanou agenturou Nielsen pro ATOZ Group. Průzkumu se zúčastnilo 4 000 respondentů, kteří tvořili reprezentativní vzorek českých spotřebitelů.

Aquapalace Praha se pyšní titulem Nejdůvěryhodnější značka roku 2020

Jižní Čechy byly v létě nejnavštěvovanějším tuzemským regionem

Jihočeský kraj byl ve 3. čtvrtletí letošního roku turisticky nejnavštěvovanějším tuzemským regionem. V počtu hostů i přenocování za sebou jižní Čechy historicky poprvé nechaly nejen všechny ostatní české kraje, ale i Prahu. Navzdory koronavirové krizi v létě návštěvníci strávili na jihu Čech celkem více než 2,38 miliónu nocí, což bylo 4,8 procenta víc, než v rekordním roce 2019. Tento výsledek připisují odborníci úspěšnému projektu Jihočeské centrály cestovního ruchu "Léto v jižních Čechách".

Jižní Čechy byly v létě nejnavštěvovanějším tuzemským regionem

Balance Club Brumlovka dokončil první etapu rozsáhlé rekonstrukce

Balance Club Brumlovka v pražském BB Centru prochází letos rozsáhlou rekonstrukcí. Ta probíhá ve dvou etapách a týká se návštěvnického zázemí včetně šaten i sociálních zařízení a rovněž 3. nadzemního podlaží s 25metrovým bazénem, saunami a prostory SPA určenými k masážím a tělovým rituálům. V polovině srpna byly pro návštěvníky znovu otevřeny modernizované šatny a zázemí včetně zcela nové recepce.

Nová recepce

Hotel Radium Palace otevírá 1.9.2020

Lázně Jáchymov

Hotel Radium Palace je impozantní neoklasicistní palác ve vídeňském stylu obklopený malebným lesoparkem. Již v době svého vzniku v roce 1912 patřil mezi nejlepší lázeňské hotely v Evropě a platí to dodnes. Ani po letech neztratil nic ze svého půvabu. Svým šarmem oslovuje klientelu z celého světa.

Hotel Radium Palace otevírá 1.9.2020

Léčebné lázně Janské Lázně se staly prvním akreditovaným zdravotnickým zařízením v ČR

poskytujícím lázeňskou péči a péči v odborném léčebném ústavu

Státní léčebné lázně Janské Lázně úspěšně absolvovaly akreditační audit, který se uskutečnil ve dnech 18. – 19. 6. 2020. Prověřovány byly všechny oblasti zavedeného systému řízení kvality a bezpečí poskytovaných služeb dle akreditačních standardů. Na základě výsledků auditu lázně získaly certifikát o udělení akreditace.

Léčebné lázně Janské Lázně se staly prvním akreditovaným zdravotnickým zařízením v ČR

Praha 17 otevřela Sportovní centrum Řepy veřejnosti

Původní termín otevření Sportovního centra Řepy byl kvůli vládním nařízením v souvislosti s koronavirem zrušen. S postupným uvolňováním vládních opatření se postupně otevřely všechny provozy Sportovního centra Řepy. Moderní stavba disponuje velkou multifunkční halou, plaveckým a relaxačním bazénem, wellness se saunami a venkovním sportovištěm.

Praha 17 otevřela Sportovní centrum Řepy veřejnosti

Češi na ME v mushingu ve Švédsku získali cenné kovy

Čeští musheři patří mezi světovou špičku v mushingu, tedy sportu, kde pes a člověk v různých disciplínách závodí jako jedna duše, jedno tělo. To jsme mohli vidět i na ME ve Švédsku, konaného ve dnech 20.–23. 2., kterého se zúčastnili čeští reprezentanti, mezi které patří i 7 závodníků Fitmin týmu. Ten do klání o medaile vyslal Hanu Štípalovou, Veroniku Chlumskou a Ondřeje Exlera a ostřílené matadory Martinu Štěpánkovou, Marii Ševelovou, Michala Ženíška a Jiřího Mencáka.

Češi na ME v mushingu ve Švédsku získali cenné kovy

Cesta kolem světa s veletrhem HOLIDAY WORLD

Větší a modernější HOLIDAY WORLD se bude konat už podevětadvacáté. Premiérově se však 13. až 16. února 2020 představí v prostorách letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA. Návštěvníky potěší i souběžný veletrh REGION WORLD, který nabídne v celé své kráse klenoty krajů České republiky.

Mnislav Zelený Atapana

Sauna Central

V samotném srdci Prahy, těsně u Václavského náměstí, naleznete nově vybudovanou oázu klidu – Sauna Central – s několika saunami, vířivkou a místem pro odpočinek, navíc vyzdobenou živými mechy. 30. října proběhla velká opening party, kterou moderoval Jakub Kohák a na které se slavnostně přestřihla páska. Přítomen byl i saunový mág Pavel Hoftrichter, přišel mimo jiné i Martin Dejdar s dětmi a další známé osobnosti.

Sauna Central

Nově vzniklý institut hledá české wellness

V Brně vznikl v Český wellness institut (ČWI), který je sdružením odborníků, organizací i nadšených zájemců o wellness. Společně se zabývají vším, co člověk potřebuje, aby byl radostný, spokojený a zdravý. Institut vznikl při Fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity a s podporou amerického National Wellness Institute.

Nově vzniklý institut hledá české wellness

Michelinskou hvězdu v oblasti fitness – akreditaci Europe Active

získal jako první v ČR FISAF.cz

Akreditace mezinárodní společnosti Europe Active představuje nejvyšší možné uznání kvality vzdělávacího systému v oblasti fitness v Evropě. Poprvé byla udělena v roce 2007 a od té doby ji obdrželo více než 100 vzdělávacích organizací po celé Evropě. Nyní se mezi ně zařadil i Český svaz aerobiku a fitness FISAF.cz, který, zatím jako jediný v ČR, dává uchazečům o fitness kurzy jistotu nejvyššího možného vzdělání v této oblasti a zároveň možnost uplatnění na špičkových pozicích v zahraničí.

Michelinskou hvězdu v oblasti fitness – akreditaci Europe Active

Výnimočné dimenzie tatranského golfu

BLACK STORK REZORT:

„Naším cieľom je vytvorenie takých podmienok, aby golf mohol hrať každý, kto si tento olympijský šport vyberie.“

Výnimočné dimenzie tatranského golfu

106. AXA Primátorky

Legendární závod na pražské Vltavě má nového titulárního partnera – skupinu AXA Česká republika a Slovensko

Jedna z nejtradičnějších sportovních akcí v České republice, pražské Primátorky, představila nového titulárního partnera. Slavný závod s více než stoletou tradicí ponese od letošního roku oficiální název AXA Primátorky podle skupiny AXA Česká republika a Slovensko.

106. AXA Primátorky

Weleda představila novinky v řadě Skin Food

Tváří nové řady Weleda Skin Food se stala Taťána Gregor Brzobohatá

Nová produktová řada byla uvedena na slavnostním galavečeru ve čtvrtek 21. března v úžasných prostorách hotelu Mandarin Oriental. Večerem, na kterém Weleda představila novou řadu Skin Foof a Taťánu Gregor Brzobohatou jako svou novou ambasadorku, provázel herec a moderátor Jiří Havelka. Šéfredaktorka našeho on-line magazínu měla možnost se slavnostního večera zúčastnit.

Weleda představila novinky v řadě Skin Food

Udílení cen Czech Hotel Awards Hotel roku 2018

V pondělí 19. března 2018 se v Martinickém paláci na Hradčanském náměstí v Praze, uskutečnil galavečer udílení cen Hotel roku 2018. Slavnostní události se zúčastnili zástupci vítězných hotelů, známe osobnosti současné hotelové a gastronomické scény, porotce kategorie Hotel roku Restaurace Lukáš Hejlík a zástupci partnerských organizací. Večerem provázel Jan Smigmator.

Udílení cen Czech Hotel Awards Hotel roku 2018

Proběhl veletrh Infotour a Cykloturistika

Návštěvníci 19. ročníku veletrhu Infotour a Cykloturistika našli opět ve dnech 9. – 10. 3. 2018 v Kongresovém centru Aldis Hradec Králové nabídky turistických možností nejen z celé České republiky, ale již tradičně přijeli se svými nabídkami také vystavovatelé ze zahraničí – Polsko, Slovensko, Itálie, Ukrajina.

Proběhl veletrh Infotour a Cykloturistika

Luhačovický hotel Alexandria získal opět titul Czech Hotel Awards

Nejlepším Spa & Wellness hotelem ve Zlínském kraji je pošesté Alexandria

V dosavadních sedmi ročnících soutěže Czech Hotel Awards zaznamenal wellness hotel Alexandria****, patřící akciové společnosti Lázně Luhačovice, již šesté vítězství v kategorii nejlepších Spa & Wellness hotelů ve Zlínském kraji. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskutečnilo v pondělí 19. 3. 2018 v Praze za účasti několika stovek hoteliérů, odborníků z oblasti hotelnictví a médií.

Předávání cen 19.3.2018

Tržby skupiny Spa & Wellness Nature Resorts přesáhly 1,1 mld. Kč

Rok 2017 byl v Lázních Luhačovice i Léčebných lázních Jáchymov úspěšný

Rok 2017 byl pro Lázně Luhačovice, a.s., i Léčebné lázně Jáchymov a. s., které spolu tvoří skupinu Spa & Wellness Nature Resorts, opět úspěšný. Podle předběžných výsledků hospodaření skupina realizovala celkové tržby ve výši 1,106 473 miliardy Kč, což byl meziroční nárůst o 6,2 %. Celkem zaznamenala 676 631 pobytových dnů a tím i 1,8 % nárůst proti roku 2016. Informoval o tom MUDr. Eduard Bláha, generální ředitel Lázní Luhačovice, a.s., a Léčebných lázní Jáchymov, a.s.

Tržby skupiny Spa & Wellness Nature Resorts přesáhly 1,1 mld. Kč
1 2 314
Články 21 - 40 / 276

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka