Společnost

112 13 14
Články 241 - 260 / 276

Pátý ročník Capro Team Show se vydařil

V sobotu 23. ledna 2010 se v pražské Sportovní hale UK konal pátý ročník sportovní a taneční akce CAPRO TEAM SHOW. Kdo se rozhodl věnovat sobotu aktivnímu pohybu a protažení těla a strávil v areálu alespoň část dne, určitě nelitoval.

Pátý ročník Capro Team Show se vydařil

Výsledky novoroční soutěže s RAIN.cz

Namísto nudného PF letos společnost RAIN.cz pro své partnery připravila novoroční soutěž o velmi zajímavé ceny! Akce je nyní u konce, a proto přinášíme seznam výherců.

Výsledky novoroční soutěže s RAIN.cz

Cesty ke světlu

Česká asociace wellness mapuje nejrůznější wellness aktivity, prostory, saunové světy, tradiční i netradiční sporty. V předvánoční době jsme se rozhodli objevit zcela jiný směr wellness a vydali jsme se na cestu ke světlu. Cestou jsme se zastavili ve vlastní duši a výlet pokračoval z blízkých i vzdálenějších koutů vlastního já až do vzdálených míst vesmíru. Někde daleko jsme nechali shon a předvánoční paniku. Nadělili jsme si posezení se Zdeňkem Hajným v jeho Galerii Cesty ke světlu.

Cesty ke světlu

Holiday Word již po devatenácté

19. ročník Středoevropského veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD 2010 se bude tradičně konat na pražském Výstavišti v Holešovicích ve dnech 4. - 7. února 2010.

Holiday Word již po devatenácté

Konference Východiska pro odborné vzdělávání wellness specialistů v Palestře zahájena

Padesátka zájemců o vzdělávání ve světě wellness se účastní dnešní konference ve Vysoké škole tělesné výchovy a sportu Palestra. Další mohou sledovat jednotlivé přednášky on-line na internetových stránkách konference. Mediálním partnerem této akce je portál WellnessNoviny.cz

Konference Východiska pro odborné vzdělávání wellness specialistů v Palestře zahájena

GO & REGIONTOUR

14. 1. - 17. 1. 2010 Výstaviště Brno. Již za necelé dva měsíce odstartují začátek další turistické sezóny tradiční mezinárodní veletrhy cestovního ruchu GO a REGIONTOUR. Hned na začátku nového roku budou mít všichni návštěvníci brněnského výstaviště možnost seznámit se s nabídkou turistických možností v regionech, cestovních kanceláří, agentur a zahraničních turistických centrál.

GO & REGIONTOUR

Jaká byla wellness konference v Centru Babylon?

V kongresovém sále Centra Babylon proběhla 24. - 25. 11.2009 významná konference WELLNESS pořádaná Asociací bazénů a saun ČR a Českou asociací wellness. Mediálním partnerem konference byl portál WellnessNoviny.cz a časopis Bazén & Sauna. Do Liberce nakonec přijela téměř stovka účastníků, přednášejících, vystavovatelů a hostů konference.

Jaká byla wellness konference v Centru Babylon?

Jednání v saunovém světě INFINIT

Představenstvo České asociace wellness se sešlo na svém pravidelném jednání v prostorách sportovního centra INFINIT, které je součástí hotelu STEP v pražských Vysočanech. Od září je zde nový saunový svět, který jsme mohli také vyzkoušet.

Jednání v saunovém světě INFINIT

CENTRUM BABYLON se chystá uvítat svého letošního 600 000 návštěvníka

Měl by do BABYLONU dorazit v týdnu mezi 23. a 29. listopadem. Odměnou pro jubilejního návštěvníka pak bude víkendový pobyt v CENTRU BABYLON pro celou rodinu v hodnotě 15.000 Kč.

CENTRUM BABYLON se chystá uvítat svého letošního 600 000 návštěvníka

Členové výboru světové saunařské asociace v Praze

Praha tento víkend zažila vskutku jedinečnou mezinárodní událost v oblasti WELLNESS. Stala se místem jednání výkonného výboru světové saunařské asociace ISS - International Sauna Society. Účastníci, kteří byli v Praze poprvé si prohlédli také největší český aquapark AQUAPALACE Praha.

Členové výboru světové saunařské asociace v Praze

Svatomartinské posvícení ve Wellness Hotelu Frymburk.

Ve středu 11. 11. 2009 přesně v 11:11 hodin začalo Svatomartinské posvícení. Akci připravenou pro obchodní partnery hotelu zahájil generální ředitel Wellness Hotelu Frymburk Jaroslav Fischer slavnostním přípitkem v Lobby baru hotelu. Pro všechny zúčastněné hosty byl připraven velice pestrý program. Kromě toho mohli účastníci akce také využít mnoho bonusů, například volný vstupu do zdejšího aquaparku, solné jeskyně, saunového světa či kardiozóny.

Svatomartinské posvícení ve Wellness Hotelu Frymburk.

Miss & Mr. Fitness 2009

V neděli 1. listopadu proběhl v pražském paláci Žofín na Slovanském ostrově X. ročník mezinárodní soutěže ve fitness žen, mužů, dětí a letos nově i v kategorii Fitness Models. Kromě vypracovaných těl si diváci užili také bohatý doprovodný program.

Miss & Mr. Fitness 2009

Průhonický víkend ve znamení aerobiku

Setkání profesionálů a také příznivců zdravého životního stylu, smysluplného pohybu a aktivního způsobu života proběhlo o právě uplynulém víkendu ve sportovních halách Club hotelu Průhonice. Akce pro všechny, kteří rádi cvičí a tančí byla jedinečnou příležitostí zacvičit si se skvělým týmem instruktorů, tanečníků a choreografů, navázat nová přátelství a užít si víkend v báječné atmosféře.

Průhonický víkend ve znamení aerobiku

Wellness týden: Den s kosmetikou PAYOT

Aquapalace Praha připravil pro své návštěvníky na závěrečný říjnový týden akci ve stylu wellness. Wellness týden s bohatým programem byl pro řadu návštěvníků zajímavým oživením a zpestřením pobytu ve vlnách, saunách, SPA nebo fitku. Při naší čtvrteční návštěvě jsme si vyzkoušeli kosmetické přípravky francouzské kosmetiky PAYOT. Nakonec náš čekalo důkladné prohřátí při saunových ceremoniálech.

Wellness týden: Den s kosmetikou PAYOT

Krása z Bretaně

Když před více než padesátkou let pan Yves Rocher vyrobil svůj první krém, jistě netušil, že pokládá základy firmě, která dnes oslovuje téměř třicet milionů žen na celém světě. Právě ke svému padesátému výročí se firma rozhodla pro radikální, dynamickou změnu a své obchody postupně proměňuje na Ateliery rostlinné kosmetiky, aby zdůraznila své kořeny a svou jedinečnost. Tuto změnu můžeme sledovat i u nás.

Krása z Bretaně

Úspěšný outdoor seminář ČAW

Česká asociace wellness uspořádala 17. a 18. září seminář na téma outdoorové aktivity ve světě wellnessu. Lokace pro toto téma byla pečlivě vybrána a stal se jí Wellness Hotel Frymburk, který poskytl servis na nejvyšší úrovni. Účastníci měli doslova nabitý program - od venkovních sportů, indoorových aktivit v akvaparku, saunovém světě až po přednášky a workshopy. Partnerem programu se stala společnost Lipno servis s velmi širokou nabídkou outdoorových programů na souši i na vodě. Ano, blízká Lipenská přehrada byla jednou z velkých výhod pro takto laděný seminář.

Úspěšný outdoor seminář ČAW

BIO jarmark: stovky bio produktů na jednom dvoře

Hledáte zdravé potraviny? Čerstvou a svěží bio zeleninu? Bio kosmetiku nebo drogerii? Rádi byste se dozvěděli novinky ze světa zdravé výživy a odnesli si domů řadu produktů, o nichž jste dosud netušili? Navštívili jsme BIO jarmark v Toulcově dvoře v Praze. PO dva dny si mohli návštěvníci obejít desítky stánků s velmi zajímavými produkty z oblasti bio kosmetiky, zdravé výživy a přírodních produktů.

Bio jarmark

Na Ještěd na golf, do Centra Babylon za zábavou...

Přijali jsme pozvání k návštěvě Golfového areálu Ještěd (Rozstání, Světlá pod Ještědem) v rámci XII. Dne otevřených dveří společností CENTRUM BABYLON a FAIR PLAY TREND. V sobotu 12. září 2009 vše začalo malým golfovým turnajem na 9 jamek. Pro nehrající hosty byla připravena golfová akademie. Program pokračoval v Centru Babylon v Liberci. Hosté měli možnost vyzkoušet aquapark nebo navštívit wellness centrum.

Na Ještěd na golf, do Centra Babylon za zábavou...

Čaj pro dva tisíce návštěvníků

První ročník ojedinělé open-air akce ČAJOMÍR fest proběhl v sobotu 29. srpna na pražském Vyšehradě. Setkání příznivců čaje přálo počasí a mezi návštěvníky vládla dobrá nálada.

Čaj pro dva tisíce návštěvníků

Dokonalé wellness centrum se jménem Frištenský

Zcela nové, moderní wellness centrum Frištenský wellness klub v Brně - Líšňi se představilo 27. srpna odborným zájemcům. Česká asociace wellness zde uspořádala další wellness odpoledne. Záměrem těchto akcí je upozornit na zajímavé technologie, nová místa nebo wellness služby a produkty. Návštěvníky zaujalo vyprávění Františka Frištenského, synovce slavného českého zápasníka Gustava Frištenského.

Dokonalé wellness centrum se jménem Frištenský
112 13 14
Články 241 - 260 / 276

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka