Firmy a trhy

16 7 810
Články 121 - 140 / 182

Konference Česko se hýbe

aneb Kam míří české fitness již 22. září 2014

V návaznosti na 3 úspěšné konference z let 2011-2013, pro vás Česká komora fitness v rámci DNŮ FITNESS 2014 připravila další odbornou konferenci „ČESKO SE HÝBE aneb KAM MÍŘÍ ČESKÉ FITNESS“, která bude zaměřena na aktuální vývoj a trendy v českém i světovém fitness průmyslu. Konference proběhne v kongresových prostorách hotelu Aquapalace Čestlice v pondělí 22.9. od 10:00 do 16:00 hod.

Konference Česko se hýbe

Soutěž aquaparků Hledáme TOP AQUA Zařízení 2014

se blíží do závěrečné fáze. Celkově se soutěže zúčastnilo 43 aquaparků, bazénů a výrobců zařízení v několika kategoriích. Komise složená z několika odborníků, zkoumala v jednotlivých provozech úroveň a rozsah nabízených služeb návštěvníkům aquaparkům. Součástí hodnocení byly i výpočty spotřeb energií.

Soutěž aquaparků Hledáme TOP AQUA Zařízení 2014

Konference „Zkušenosti s provozem a výstavbou wellness center”

Ve dnech 17 – 20.9.2014 se koná na výstavišti v Praze Letňanech veletrh „ BAZÉNY, SAUNY & SPA“ - 9. veletrh bazénů, koupacích jezírek, technologií a saun. V rámci tohoto veletrhu asociace ABAS ČR pořádá konferenci na téma „Zkušenosti s provozem a výstavbou wellness center“.

Konference „Zkušenosti s provozem a výstavbou wellness center”

Nový bakalářský program „Výživové poradenství a sportovní diagnostika“

Vysoká škola tělesné výchovy a sportu Palestra otevřela nový bakalářský program „Výživové poradenství a sportovní diagnostika“

Nový bakalářský program „Výživové poradenství a sportovní diagnostika“

BAZÉNY, SAUNY & SPA nabídnou saunovou show

Letošní veletrh BAZÉNY, SAUNY & SPA proběhne od 16. do 20. 9. 2014 v rámci souboru podzimních stavebních veletrhů FOR ARCH pořádaných v PVA EXPO PRAHA. Veletrh nese podtitul „SAUNA a wellness pro zdraví“ a jako hlavní doprovodný program připravuje saunovou show nazvanou OSTROV ZÁŽITKOVÉHO SAUNOVÁNÍ.

BAZÉNY, SAUNY & SPA nabídnou saunovou show

L'OCCITANE Spa v Chateau Herálec vyhrály World Luxury Spa Awards 2014

L'OCCITANE Spa v unikátním prostoru hotelu Chateau Herálec si od listopadu, kdy bylo otevřeno, získalo nejen množství příznivců, ale také jedno výjimečné ocenění. Přesto, že jsou lázně otevřeny pouhých pět měsíců, mohou se již nyní pyšnit prvenstvím v prestižní soutěži World Luxury Spa Awards 2014.

L'OCCITANE Spa v Chateau Herálec vyhrály World Luxury Spa Awards 2014

Konference Internet a cestovní ruch 2014

Internet, chytré telefony, tablety, aplikace... to je pro dnešní cestovatele stejně důležité jako zubní kartáček. Jste připraveni hýčkat zákazníky 24 hodin denně, 365 dnů v roce? Chcete zvýšit realtime prodej přes web, ušetřit díky online platbám nebo pořádně využít Facebook, Twitter, Foursquare? Nenechte si ujít konferenci nazvanou příznačně Internet a cestovní ruch 2014, která se uskuteční 25. března v City Green Court v Praze.

Konference Internet a cestovní ruch 2014

Staň se prémiovým instruktorem iQniter powered by Suunto!

22. 2. 2014 - Oficiální iQniter Academy Level 1, Level 2, Praha, Fanatic studio, od 13 do 20h. Jelikož ČR ani SR prozatím nemá vlastního Master Instruktora, zavítá k nám z Dánska nejpovolanější Master, Thomas Andersen.

Staň se prémiovým instruktorem                                    iQniter powered by Suunto!

Segment wellness funguje i v období krize

Ač se zdá, že hospodářská krize nemá konce, nezaměstnanost se stále zvyšuje a firmy jen málo investují, v moravskoslezském kraj obzvláště, ostravská společnost Caretta Spa se těmto zákonitostem vymyká.

Segment wellness funguje i v období krize

Soutěž líčení – přihlaste se!

v sobotu 31. května 2014 od 10.00 hodin ve Velkém sále Kaiserštejnského paláce  v Praze, Malostranské náměstí 37/23 – 2.patro. Soutěž líčení je jediným vstupem pro finále soutěže líčení "Českou mistrovskou soutěž" na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA v Praze na podzim 2014, z něhož vítěz postupuje na Mezinárodní mistrovství do Düsseldorfu v Německu a dalších zemí.

Soutěž líčení – přihlaste se!

Caretta Spa Platinum Business Partner program

Společnost Caretta Spa nabízí možnost využití podnikatelského programu na základě vybraných podnikatelských podmínek. Program je určen pro omezený počet podnikatelů v ČR a SK, kterým budou poskytnuty exkluzivní podmínky a marže.

Caretta Spa Platinum Business Partner program

Novinky Caretta Spa pro rok 2014

Caretta Spa přináší s novým rokem další technologické novinky. Jedná se o možnost ovládat na dálku vířivku pomocí aplikace Caretta Connect instalované do chytrých telefonů a tabletů. Druhou novinkou je MicroSilk technologie, která poskytuje tělu blahodárné účinky a je přezdívaná fontánou mládí. Integrace audio systému přímo do vířivky a zvýšení celkové pevnosti spolu s kvalitnějším rámem je poslední novinkou pro další rok.

Novinky Caretta Spa pro rok 2014

Klinika Esthé v Grandhotelu Pupp

Renomovaná klinika plastické chirurgie Esthé rozšířila svou působnost do Karlových Varů a své služby v oblasti plastické a estetické chirurgie nabízí nově v Grandhotelu Pupp.

Klinika Esthé v Grandhotelu Pupp

Areál Lázní Luhačovice čeká proměna

Největší v jeho historii

Lázeňský areál v Luhačovicích je vyhlášený řadou architektonicky ceněných staveb i svou celkovou rozlohou. Nyní ho navíc čeká zásadní změna, která se týká zeleně. Akciová společnost Lázně Luhačovice připravovala projekt obnovy zeleně koncepčně již od roku 1992 ve spolupráci s odborníky z tuzemska i zahraniční. Úpravy si vyžádají více než 27 milionů korun.

Jurkovičův dům - současný stav

Seznamte se s legendou světové aromaterapie

2. - 3. listopadu 2013, Wellness hotel STEP****

Asociace českých aromaterapeutů pořádá letos již 18. mezinárodní konferenci, tentokrát na téma Alchymie v aromaterapii: od hmoty k prožitku. Těšit se můžete na setkání s Janem Kusmirkem, světoznámým průkopníkem aromaterapie, autorem mnoha knih a článků a poradcem známých kosmetických firem. Především však s charismatickým a renesančním člověkem se znalostmi z mnoha oborů, které propojuje v osobitý světonázor.

Barbora Nováková

Hledáte atraktivní práci? Hledáte životní směr? Hledáte vyšší životní standard?

Staňte se prodejcem Caretta Spa Technologies s.r.o. - českého výrobce saun, výřivek a vybavení wellness.

Hledáte atraktivní práci?  Hledáte životní směr?  Hledáte vyšší životní standard?

Caretta nabízí obchodní zastoupení

Česká společnost Caretta Spa Technologies s.r.o. rozšiřuje svou výrobu a hledá obchodní zástupce ve všech regionech ČR. Naše nabídka je určena všem, kteří mají chuť uplatnit se v obchodním oddělení českého výrobce kvalitních masážních bazénů a technologie pro wellness.

Caretta nabízí obchodní zastoupení

Wellness, zdraví a kvalita života 2013

Mezinárodní vědecká konference, 17. – 18. 10. 2013

Vysoká škola tělesné výchovy a sportu PALESTRA, Praha pořádá opět mezinárodní vědeckou konferenci s názvem Wellness, zdraví a kvalita života. Vystoupí zde 32 přednášejících z 6ti různých zemí (ČR, SR, Polsko, Německo, Maďarsko, Kanada). Podrobný program konference naleznete na závěr ke stažení.

Wellness, zdraví a kvalita života 2013

Nová řada brašen Ortlieb Back-Roller High Visibility

obdržela nejvyšší ocenění Eurobike Gold Award 2013

Hned na začátku letošního ročníku mezinárodního veletrhu Eurobike ve Friedrichshafenu (Německo) získala nová řada brašen na kolo Ortlieb Back-Roller High Visibility nejvyšší ocenění – Eurobike Gold Award.

Nová řada brašen Ortlieb Back-Roller High Visibility

Jak se stavěl Aqualand Moravia

Největší aquapark na Moravě. První český termální komplex. Jeden z nejmodernějších zábavních parků v České republice. To vše a mnohé další patří na vizitku Aqualandu Moravia v Pasohlávkách na Brněnsku. V srpnu letošního roku, kdy byl aquapark otevřen, se o tom přesvědčilo přes 120 000 návštěvníků.

Jak se stavěl Aqualand Moravia
16 7 810
Články 121 - 140 / 182

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka