Zajímavé procedury

15 6
Články 101 - 107 / 107

Kryoterapie

Kryoterapie je účinná metoda, která spočívá v krátkodobém pobytu uživatele v prostoru s velmi nízkou teplotou. Způsobuje intenzivní prokrvení kůže a svalů. Dochází k tvorbě řady prospěšných látek, které působí proti zánětům a bolestivost (např. kortikoidy, endorfiny). Je doplňkem léčení a rehabilitace u revmatologických, ortopedických onemocnění a některých poúrazových stavů.

polarium liberec

Ba Guan - baňková masáž

Masáž BA GUAN má svůj původ ve starodávné tradiční čínské medicíně a je založena na použítí masážních olejů AROMA SYMPHONY – růže a jasmínu určených pro stimulaci duše a umocňují tak estetický zážitek.

Ba Guan - baňková masáž

Bambusová masáž

Bambusová masáž s exklusivní technikou vytvořená společností Gerard´s má uvolňující, zklidňující, obnovující a drenážní vlastnosti.

Bambusová masáž

Thermo-spa - Aquajet (zábalová vana)

Při naší návštěvě hotelu Harrachovka jsme vyzkoušeli novinku v oblasti wellness - THERMO SPA zábalovou vanu.

Thermo-spa - Aquajet (zábalová vana)

Multifunkční vana NeoQi

Wellness Horal ve Velkých Karlovicích nabízí velmi příjemné procedury na zpevnění a vytvarování kontur těla. Jednou z nich je multifunkční vana NeoQi, která pomáhá regulovat hmotnost, udržet zdraví a obnovit rovnováhu v těle.

Multifunkční vana NeoQi

Parní bylinná lázeň

Naši dávní předkové pokládali páru za božské zjevení a přistupovali k ní s úctou. Regenerační procedura, která v sobě spojuje očistné účinky páry s léčivými účinky bylin, je založena na principech známých už starým Slovanům. V moderním pojetí můžeme parní bylinnou lázeň absolvovat v letňanském Centru Harmonie.

Parní bylinná lázeň

RHASSOUL

Vyzkoušeli jsme proceduru Rhassoul v části SPA největšího aquaparku AQUAPAPALACE PRAHA. Jedná se o speciální proceduru s marockým jílovým mycím kamenem.

SPA & AQUAPARK Turčianské Teplice
15 6
Články 101 - 107 / 107

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka