Wellness centra

1 2
Články 21 - 25 / 25

Luxusní Pure Spa v hotelu Le Palais

Pure Spa – nové luxusní spa najdete v hotelu Le Palais Prague na Vinohradech. Wellness centrum přináší novou dimenzi spa, wellness, pocitu zdraví, duševní pohody a exkluzivní kosmetiku Ligne St. Barth. Při naší návštěvě jsme si prohlédli citlivě vybavené prostory, které se vyznačují příjemným ztvárněním, dostatkem prostoru, dostatečnou relaxační zónou. Po procedurách je možné využít Health Club s whirlpoolem a saunou.

Luxusní Pure Spa v hotelu Le Palais

V saunovém světě a aquaparku v rakouském Bad Schallerbach

Navštívili jsme rakouský aquapark a saunový svět Eurotherme Resort Bad Schallerbach. Areál je rozdělen na několik oblastí. Vedle hotelové části a příjemného parku termálních lázní je zde AQUAPULCO - zážitkový aquapark, saunový svět a relaxační bazény Relaxium & Colorama, wellness centrum Physicarium. Při naší návštěvě jsme si vyzkoušeli také pověstné speciální saunové ceremoniály o délce až 30 minut. Zaujala nás i sauna na stromě.

V saunovém světě a aquaparku v rakouském Bad Schallerbach

Erding předčil naše očekávání

Vydali jsme se na redakční cestu do německého Erdingu, kde je umístěn největší německý aquapark. O tomto lákavém cíli pro všechny wellness nadšence jsme již na stránkách Wellness novin psali. Nicméně zážitky na vlastní kůži jsou lepší než stoh prospektů. Za poměrně krátkou, 6-ti hodinovou návštěvu jsme letem světem prošli všechny části aquaparku, nejdéle jsme se zdrželi samozřejmě v unikátním saunovém světě a je nutno říci že je to opravdu to nejlepší, co jsme zatím měli možnost vidět.

 Erding předčil naše očekávání

Sibyliny lázně - Sibyllenbad

Při naší cestě na Chebsko jsme nezapoměli na zastávku na německé straně hranice a návštěvu Sibyliných lázní. Rozsáhlý vodní a wellness areál nabízí vnitřní i venkovní bazény, klidný saunový svět, wellness procedury a také speciality jako např. orientální saunový pavilon BadeTempel. Sibyliny lázně najdete v krajině tisíce rybníků uprostřed zvlněného Hornofalckého lesa, půl hodiny cesty z Chebu nebo Mariánských lázní.

Sibyliny lázně - Sibyllenbad

Největší saunový svět a wellness areál

Zajímá vás kde je největší saunový svět v Evropě? Najdete jej v zábavním komplexu - aquaparku THERME ERDING, který se nachází v Německu nedaleko Mnichova. Wellness areál nabízí více než 12.000 m² klasických a moderních lázní. Zde si užijete více než 25 různých saun, aroma parních lázní, velkorysé termální bazény, četné oázy relaxace...

Největší saunový svět a wellness areál
1 2
Články 21 - 25 / 25

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka