Kosmetiku

14 5 68
Články 81 - 100 / 148

Automasáž pro pocit pohody

Masáž patří mezi nejlepší způsoby, jak zklidnit nervy, odstranit stres nebo bolest a navodit pocit pohody. „Pozornost, péče a čas, které věnujete sobě samým se vám vrátí v podobě zlepšeného zdraví a v pocitu štěstí,“ píše například Emma Mitchell v knize Energie tvého těla.

Automasáž pro pocit pohody

Chtějte tělové a masážní oleje jen nejvyšší kvality!

Jak je poznat?

Léčivou sílu bylin a masáží využívali už před více než 5000 lety v Číně i Egyptě a moc dobře věděli proč. Vůně a energie éterických olejů ve spojení s rostlinnými oleji dokáží v člověku navodit dokonalý pocit pohody a klidu. Lidské doteky v kombinaci s přírodními a esenciálními oleji jsou jednou z nejúčinnějších metod, která má blahodárný vliv nejen na zdraví, ale i psychickou pohodu.

Chtějte tělové a masážní oleje jen nejvyšší kvality!

Co si v zimě zabalit do kosmetické tašky…

Na naši pleť působí v zimním období mnoho rizikových faktorů, a tak je velmi důležité se o ni důkladně starat. Časté střídání vysokých a nízkých teplot způsobené přechodem z vytopených místností do venkovního mrazivého počasí, suchý vzduch, ostrý vítr a nedostatek vitamínů, to vše se na ni velmi nepříznivě podepisuje.

Co si v zimě zabalit do kosmetické tašky…

S Vincentkou proti chřipce a respiračním nemocem

Jak vyzrát na rýmu, chřipku a jiná onemocnění dýchacích cest

Je tu zima, což je „čas“ pro onemocnění dýchacích cest a šíření chřipky a jí podobných onemocnění. Nejúčinnější ochranou před chřipkou je očkování. To však nepomůže v případě jiných onemocnění dýchacích cest. Prevencí je zdravá strava plná vitamínů z ovoce a zeleniny, ale i posilování obranyschopnosti organismu jako otužování, sportování, pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu.

S Vincentkou proti chřipce a respiračním nemocem

Jakou péči poskytnout svému tělu během saunování?

Milujete ten pocit dokonalého relaxačního zážitku, kdy horký vzduch v sauně prostupuje celým vaším tělem? Zavřete oči, zcela si vyprázdníte svou mysl a jen intenzivně vnímáte horký vzduch doplněný o příjemné vůně esenciálních olejů. Tichá hudba vás ukolébává a vy se cítíte jako znovuzrození! Esenciální oleje mají ve světě saunování své nezastupitelné místo, pozitivně ovlivňují lidskou duši, emoce a zdraví.

Jakou péči poskytnout svému tělu během saunování?

Víte jak docílit krásné pleti?

My ano, inspiraci jsme hledali u japonských žen

Pečujete o svou pleť pravidelně, ale přesto výsledky nejsou takové, jaké jste očekávala? Pokud pleti chybí hydratace a přirozená produkce ceramidů, ani ta nejdražší kosmetika nepomůže. Japonské ženy jsou známé pro svou dokonale vypadající pleť a právě hydratace pleti je tajemstvím jejich dokonalosti.

Víte jak docílit krásné pleti?

Přírodní regenerační Extra bio šípkový olej

Novinka značky Saloos

Česká značka přírodní aromaterapeutické biokosmetiky Saloos uvádí na trh novinku pro péči o pleť Extra bio šípkový olej. Tento luxusní a velmi jemný olej lze použít jako alternativu denního i nočního výživného krému či séra. Je vhodný pro pleť i celé tělo.

Přírodní regenerační Extra bio šípkový olej

Na obličej nepatří jenom krémy.

Obličejové oleje jsou ideální pro každý typ pleti.

Kosmetický trend v používání olejů pokračuje. Dnes už se neaplikují jenom na tělo, vlasy či nehty, ale i na obličej. Jejich pečující a regenerační účinky jsou známy již po staletí. Od moderní chemie, reprezentované např. minerálním olejem Paraffinum Liquidum, tolik typickým pro krémy, je na čase se vrátit k čistě přírodním produktům ve formě bio olejů lisovaných za studena.

Na obličej nepatří jenom krémy.

Léto se blíží. Myslete na péči při opalování!

První teplé dny se pomalu začínají ukazovat v celé své kráse a motivují nás k plánování letních dovolených a pobytů na slunci. I když nám teplo a sluneční paprsky dobíjejí energii, je zapotřebí myslet na to, jaké následky může mít delší vystavování pokožky slunečnímu záření. Není radno podceňovat péči o ni před opalováním i po něm.

Léto se blíží. Myslete na péči při opalování!

Vyzkoušeli jsme ošetření značkou RICE FORCE

Japonská kosmetická značka RICE FORCE nabízí hloubkově hydratační kosmetické ošetření vhodné pro všechny typy pleti a věkové kategorie. Díky hypoalergennímu složení produktů je ošetření vhodné i pro klienty s citlivou pletí. Rýži ve svých produktech používají i jiné kosmetické značky, ale značka RICE FORCE jako jedna z mála používá bílou rýži zbavenou slupek.

Vyzkoušeli jsme ošetření značkou RICE FORCE

Sportovní sezóna je v plném proudu

Nenechte své svaly trpět

Kdo by ten stav neznal! Jednou se rozhodnete, že chcete sportovat, a místo toho, abyste se cítili skvěle, přichází únava. Bolí vás celé tělo a pomyšlení, že byste měli něco zvednout či se někam rychleji přesunout? To už vůbec! Ať chodíte běhat, hrát tenis nebo se věnujete jiné fyzicky náročnější sportovní aktivitě, je potřeba myslet na namáhané svaly a následnou celkovou regeneraci organismu. Základ hravě zvládnete i v pohodlí domova a za zlomek peněz.

Sportovní sezóna je v plném proudu

Přírodní zázrak jménem Zelený jíl

Jarní novinka od značky Saloos

Česká značka Saloos s přicházejícím jarem uvádí na trh horkou novinku, tzv. přírodní čistič – zelený jíl. Rozšiřuje tak své řady aromaterapeutické biokosmetiky o další produkt, který díky svým až zázračným vlastnostem, osloví každého milovníka přírodní kosmetiky. Tento konzistencí jemný prášek je možné využít k pleťovým a tělovým maskám, zábalům i koupelím.

Přírodní zázrak jménem Zelený jíl

Lift Otox

Francouzská kosmetika Thalac

představuje výjimečný přípravek k ošetření očního okolí s okamžitým efektem vyhlazení. Kosmetické řešení pro intenzivní a dlouhotrvající zpevnění. Díky unikátnímu patentovanému složení začne působit během pouhých 2 minut. Jako mávnutím kouzelné hůlky vyhlazuje vrásky, potlačuje otoky a tmavé kruhy pod očima.

Lift Otox

Zimní domácí aromaterapie Saloos

Jste nachlazení, unavení, bolí vás v krku a trápí vás pořádná rýma Vyzkoušejte skvělé přírodní pomocníky, kteří vám přinesou úlevu, podpoří hojivé procesy, odstraní únavu a pozitivně ovlivní vaši mysl. Najdete v nich mimo jiné 100% přírodní esenciální olej eukalyptus s antiseptickými a dezinfekčními účinky, který uvolňuje dýchací cesty, čistí vzduch, působí preventivně v období zvýšeného výskytu bacilů a chřipek, zahání pocit úzkosti i deprese.

Zimní domácí aromaterapie Saloos

Caviar Gold luxusní ošetření

Ošetření protkané zlatem je plné síly a vitality

Po staletí vzácná účinná látka – zlato, je používána v kosmetických produktech. Víme, že Egypťané jako první začali s používáním zlata v kosmetických produktech a při zkrášlujících procedurách. Od prvních dnů kosmetiky bylo používáno mnoho různých a zajímavých pěstících produktů pro obličej i tělo. Svitku papyrusu vyprávějí o nejrůznějších krášlících rituálech princezen, které s oblibou používali přípravky s obsahem zlata.

Caviar Gold luxusní ošetření

Smyslná péče pro hýčkání celého těla

THALAC: Luxusní pěstící olej

Zamilujte si novou multi-funkční texturu se smyslnou vůní, nabízející komplexní ošetření pro obličej, tělo a vlasy. Pěstící olej při každodenním používání na obličej a tělo vyživuje, restrukturalizuje, chrání pokožku a dodává jí novou zářivost. Při aplikaci na vlasy obnovuje lesk a posiluje pružnost. Suché konce se zacelují a kudrnaté vlasy jsou zkroceny. Lesk a hebkost zaručena!

Smyslná péče pro hýčkání celého těla

Dopřejte si vyhlazenou, mladistvě vyhlížející pleť kdykoli si usmyslíte...

Opět se blíží závěr roku, vánoční čas, doba svátků klidu a míru, ale také četných setkání s přáteli a příbuznými. Je prokázáno, že žena spokojená se svým vzhledem má vyšší sebevědomí a vyzařuje pozitivní energii, která přitahuje obdivné pohledy jako magnet. Abyste už před Vánocemi dosáhla vytouženého vzhledu, je už teď ideální doba, naplánovat si návštěvu kosmetického salonu, SPA nebo wellness.

Dopřejte si vyhlazenou, mladistvě vyhlížející pleť kdykoli si usmyslíte...

Bio tělový a masážní olej Mojito

Milovníci limety a máty nemusí za svými oblíbenými ingrediencemi jen do baru na koktejl, nyní si mohou pořídit novinku od českého výrobce certifikované přírodní biokosmetiky Saloos. Olej s osvěžující vůní je vhodný ke každodennímu ošetření pokožky těla po koupeli místo tělového mléka i k povzbuzující masáži. Obsažené rostlinné bio oleje lisované za studena např. mandlový, slunečnicový, meruňkový, sezamový pokožku pěstí, vyživují, zvláčňují a zvyšují její pružnost.

Bio tělový a masážní olej Mojito

Objevte kouzlo pravé přírody v kolekci Andělika od L´Occitane

Jaro je v plném proudu a vaše tvář touží po kosmetice, která pokožce navrátí hebkost a pružnost. Francouzská značka L´Occitane, která již léta čerpá při výrobě svých výrobků, zkušenosti z blahodárné provensálské přírody, představuje jedinečnou kolekci Andělika.

Objevte kouzlo pravé přírody v kolekci Andělika od  L´Occitane

Francouzská kosmetika L´OCCITANE oslavuje 10 let na českém trhu

Francouzská značka L'OCCITANE je známá pro své kosmetické produkty snoubící prvotřídní kvalitu s přírodními ingrediencemi z francouzské oblasti Provence. Když roku 1976 Olivier Baussan značku založil, patrně vůbec netušil, jaké popularity se jeho výrobky, pečující o pleť, tělo a vlasy, v budoucnosti dočkají. Již o pět let později vznikla ve francouzském městě Volx první továrna a v roce 1994 se L'OCCITANE poprvé dostal na trh mimo rodnou Francii.

Francouzská kosmetika L´OCCITANE oslavuje 10 let na českém trhu
14 5 68
Články 81 - 100 / 148

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka