[+] Přidat aktuální nabídku

Bleskovky

135 36 3750
Články 701 - 720 / 987

Aqualand Moravia se slevou

Přijďte si užít začátek léta do Aqualandu Moravia a to se slevou 200 Kč z celodenního vstupu pro dospělou osobu včetně saunového světa. Stačí si vytisknout svůj voucher na níže uvedeném odkazu. Sleva platí od 20. 6. do 15. 7. 2014 tak na nic nečekejte!

Aqualand Moravia se slevou

Běžecký závod odstartuje v neděli na Biřičce

Běžecký závod Běžím s AVL navštíví už tuto neděli 8. června Hradecké lesy, startuje se u rybníku Biřička. Závodníkům nabídne 4,5 kilometru dlouhý rodinný běh a tradiční desetikilometrovou trať. Registrace je možná také na místě.

Běžecký závod odstartuje v neděli na Biřičce

Zahájení lázeňské sezóny v Janských Lázních

letos ve velkém a slavnostně

Janské Lázně přivítají letošní sezonu ve velkém stylu. Veřejnost si v sobotu 7. června užije koncerty známých kapel, historická představení, středověká řemesla a tržiště, místní kulinářské speciality a mnoho dalšího pro děti i dospělé.

Zahájení lázeňské sezóny v Janských Lázních

Májové novinky z Relax centra Kolštejn

Relax centrum Kolštejn pro své návštěvníky připravuje stále něco nového. Tamější personál neustále soutěží, školí se a vylepšuje své dovednosti. Od července navíc na všechny hotelové hosty čeká vstup do blízkého venkovního zábavního areálu zdarma. Pro rodiny s dětmi jsou navíc připraveny i speciální pobytové balíčky. Báječné léto strávené v Relax centru Kolštějn!

Májové novinky z Relax centra Kolštejn

WellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Květnové počasí i aktivity v Jeseníkách připomínají začátek letní sezóny, přicházejí rezervace na letní pobyty a Relax centrum Kolštejn opět přichází s novinkami, které zpříjemní Vaši návštěvu v Branné.

WellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Plavby lodí po Jadranu za výhodnou májovou cenu

Hluboké moře. Opuštěné zátoky. Poklidná přístavní městečka. Slunění přímo na palubě. To vše a mnoho dalšího nabízí plavby lodí podél chorvatských ostrovů na Jachtě Silva. Zkrátka báječná letní dovolená, na které si odpočinete, načerpáte novou energii a zažijete spoustu zábavy. Vybírat můžete z široké nabídky tematicky zaměřených plaveb i termínů. V květnu navíc výhodně díky jedinečným nabídkám.

Plavby lodí po Jadranu za výhodnou májovou cenu

VALACHY DUATLON nabídne závod pro dospělé i děti

Ve Velkých Karlovicích se v sobotu 10. května uskuteční druhý závod seriálu VALACHY TOUR 2014. Tentokrát mohou sportovci změřit síly v duatlonu. Závod opět zpestří účast sportovců zvučných jmen, možnost vyhrát zajímavé ceny včetně prize money 15 000 Kč, soutěž dětí s bezplatným startovným a další doprovodný program. Jako moderátor se do dějiště VALACHY TOUR vrací známý televizní redaktor Stanislav Bartůšek.

VALACHY DUATLON nabídne závod pro dospělé i děti

WellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Přinášíme dubnový díl hotelového newsletteru Relax centra Kolštejn v roce 2014, ve kterém najdete v krátkém přehledu novinky z dění na "Kolštejně".

WellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Aromaterapie

přednáška

Zajímavou přednášku o aromaterapii pro vás připravila Akademie Křídla Andělská. Již příští středu 23.dubna od 18 hodin si můžete poslechnout vše nejen o novinkách a trendech v aromaterapii, ale i oblasti jako takové. Přednáška se koná v Panské ulici 10 v Praze a je nutné zarezerovavat si své místo na 721 996 850 nebo na info@kridlaandelska.cz. Tak neváhejte a přijďte!

Aromaterapie

Velikonoční pondělí

Saunový Ráj, Holice

Příští týden tady máme opět Velikonoce a v Saunovém ráji pro velký úspěch zopakují velikonoční akci z loňského roku, ale ještě něco přidají.

Velikonoční pondělí

Noční běh pro Světlušku

rádi bychom vás pozvali v úterý 29. dubna 2014 do pražské Stromovky, kde se od 21 hodin uskuteční již 3. ročník Nočního běhu pro Světlušku. Na startu se sejdou běžci s čelovkami, nevidomí sportovci se svými traséry a také známé osobnosti, aby společně podpořili Světlušku a nevidomé.

Noční běh pro Světlušku

Celorepublikové závody kočárků

13. dubna 2014

budou probíhat ve STEJNÝ DEN, ve STEJNÝ ČAS, PO CELÉ ČR (na 40ti místech). Tváří a zároveň moderátorkou letošního ročníku bude herečka Dejvického divadla Simona Babčáková. Jedná se o závody ve sportovní chůzi s kočárkem a soutěžit se bude ve 3 hlavních kategoriích:

Celorepublikové závody kočárků

Festival Evolution

11. - 13. dubna 2014

Přes 2 500 metrů čtverečních doslova napěchovaných biopotravinami a bioprodukty všeho druhu nabídnou již tento víkend veletrhy Biostyl a Zdraví. Ty se na pražském Výstavišti uskuteční od 11. do 13. dubna pod hlavičkou Festivalu Evolution, který se díky počtu vystavovatelů i rozsahu jejich nabídky na několik dní stane největším biotržištěm v České republice.

Festival Evolution

Den otevřených dveří v hotelu Savannah**** deluxe

čtvrtek 10. dubna 2014 od 16.00 – 21.00 hod.

Již pět let se snaží tým hotelu Savannah****deluxe plnit vaše sny. Navštivte hotel a zjistěte, co vše pro vás zde umí připravit. Užijte si odpoledne plné skvělého jídla, vína, živé hudby, wellness... Vyzkoušejte autentické masáže přímo z rukou Srílančanů, propadněte tajům španělské kosmetiky Alqvimia či umění kuchařů. Budou hýčkány všechny vaše smysly.

Den otevřených dveří v hotelu Savannah**** deluxe

Geocaching na Studánce

Pohádkové putování připadá na neděli dne 6.4.2014, se startem  od 14:00 hod.

Slunečné jarní počasí je jako stvořené pro výlet do přírody. Vyrazit ven s celou rodinou a užít si nádherný výlet plný sluníčka a dobré nálady. Jeden výlet plný zážitků si pro vás připravil i hotel Studánka. Vydejte se s námi do majestátných Orlických hor, kde na vás čeká pohádkové putování lesem Včelným. U příležitosti otevření pohádkového putování bude spouštěna nová hra zvaná geocaching.

Geocaching na Studánce

Mistrovská saunová noc ve Wellness Horal

v sobotu 5. dubna

Každou první sobotu v měsíci pořádá relaxační centrum Wellness Horal ve Velkých Karlovicích Saunovou noc. Ta nadcházející, 5. dubna, přinese návštěvníkům mimořádnou příležitost zažít saunové rituály, jimiž se karlovičtí saunéři prezentovali na nedávném Mistrovství České republiky SaunaFest v Kunětické Hoře.

saunový ceremoniál

Thalac představí novinky na Interbeauty Prague Jaro 2014

V rámci veletrhu kosmetiky a kadeřnictví INTERBEAUTY PRAGUE naleznete expozici francouzské značky THALAC. Je tu pro každého, kdo ocení luxus, touží nechat se hýčkat kvalitními přípravky a zažít nevšední péči, při které odplouvají všechny každodenní starosti.

Thalac představí novinky na Interbeauty Prague Jaro 2014

Zacvičte si jógu on-line!

Nová internetová televize jógy a hubnutí zahájila provoz

Známý instruktor powerjógy Václav Krejčík přichází s novinkou – jógovou a kondiční on-line televizí. Na portálu Jogavirtual.cz naleznete v různých sekcích několik hodin cvičení jógy s prvotřídními instruktory. Lekce trvají od 15 do 90 minut a zahrnují většinu stylů jógy. 

Zacvičte si jógu on-line!

LITEX AEROBIC SHOW 007

12. dubna 2014, Litomyšl

tato akce se stává v Litomyšli tradiční a velmi oblíbenou pro svou jedinečnou atmosféru, bohatý program, špičkové lektory, rozmanitost cvičebních lekcí a doprovodný servis. Akce je vyhledávána všemi, kteří mají rádi nenásilné spojení pohybu, relaxace a zábavy. Sedmé pokračování seriálu adrenalinového cvičení v Litomyšli s lektory:

LITEX AEROBIC SHOW 007

Novinky Relax centra Kolštejn

WellNews březen 2014

Opět vám přinášíme newsletter Relax centra Kolštejn. Stáhnout si ho můžete pomocí odkazu uvedeného níže.

Novinky Relax centra Kolštejn
135 36 3750
Články 701 - 720 / 987

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka