[+] Přidat aktuální nabídku

Bleskovky

134 35 3650
Články 681 - 700 / 990

Výstup na Slaměnku

Resort Dolní Morava, sobota 20.9.2014

Podzim je tady a tak neváhejte a přijeďte v sobotu 20.9.2014 do Relax & sport resortu Dolní Morava. Na tento den je pro vás připravena již tradiční turistická a cyklistická akce. V deset hodin dopoledne začne jedna z prvních akcí v resortu Výstup na Slaměnku. Letošní podzimní výstup je už šestý v pořadí a u turistů i cyklistů dostál již patřičné oblíbenosti.

Výstup na Slaměnku

V Jeseníku zvou na procházku po lázeňské architektuře

V září se nejširší veřejnosti otevírají brány nejzajímavějších památek, i těch, které jsou jinak nepřístupné, konají se akce věnované našemu kulturnímu dědictví. Podzimní měsíc je totiž tradičně spojen s Dny evropského kulturního dědictví. V Jeseníku se letos spojí s lázeňskou architekturou.

Dominantou lázní je výstavní Sanatorium Priessnitz

Pepsi Cup Prague

12. - 14. září 2014

Tenhle víkend se v Praze koná mezinárodní turnaj. Přijďte se podívat na akci, která je důležitou součástí české kriketové scény. Více informací o akci i tomto zajímavém sportu na internetových stránkách.

Pepsi Cup Prague

20. VÝSTAVA HRY A HLAVOLAMY

Deskové hry a hlavolamy jako forma odpočinku

Hrajete si rádi, i když už nejste dětmi? Přijďte se inspirovat a vyzkoušet si novinky ze světa deskových her a mechanických hlavolamů na 20. výstavu Hry a hlavolamy. Ta se koná od 11. až 14. září 2014 na Novoměstské radnici v Praze na Karlově náměstí.

20. VÝSTAVA HRY A HLAVOLAMY

Máte doma malého Jágra, Soukalovou nebo Berdycha?

Sporťáček,

největší náborový Festival sportu pro děti a mládež do 18 let vstupuje do svého 4. ročníku. Ve spolupráci s Prahou Sportovní a pod záštitou České unie sportu zahajuje pomyslný měsíc náborů do sportovních klubů.

Foto tisková konference

Saunový mág hostem Radioporadny

Saunový mág Pavel Hofrichter byl pozván jako odborník na zážitkové saunování do dílu pořadu Radioporadna, který byl věnován právě této tématice. Ze záznamu živého vysílání se dozvíte nejen spoustu zajímavých informací o saunových eventech a pravidlech zdravého saunování, ale i o rozdílu mezi tradiční finskou saunou a infrakabinou.

Saunový mág hostem Radioporadny

18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa

pořádaný 5. a 6. září slibuje dva dny plné zážitků a inspirace

Veletrhu se účastní více než tři stovky vystavovatelů prezentujících několik set značek řady profesionální pleťové, tělové, vlasové i nehtové kosmetiky, přípravky pro wellness, spa, lázeňskou a hotelovou péči včetně profesionálního vybavení pracovišť v těchto oborech, výrobky pro obchod a finální spotřebitele.

18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa

Saunový ráj má od září otevřeno každý den

Od pondělí 1. září 2014 bude mít Saunový ráj v Holicích otevřeno opět každý den 10.00 - 21.00 hod. Úterý zůstává rezervováno do 17.00 pouze pro ženy. Masáže je ideální objednávat zhruba dva dny dopředu. Kapacita wellness se navýšila na 52 lidí a díky nové velké sauně se takový počet návštěvníků vejde do prostoru prohříváren velmi pohodlně.

Saunový ráj má od září otevřeno každý den

Gurmánské loučení s létem na Horalu

nabídne mořské plody i frgálovou manufakturu

Gastronomické zážitky z regionální i mezinárodní kuchyně nabídne akce s názvem Gurmánské loučení s létem, která se uskuteční v sobotu 30. srpna na grilovací terase hotelu Horal ve Velkých Karlovicích. „Po úspěchu květnového zahájení grilovací sezóny, kdy jsme hostům připravili ukázky filetování a grilování mečouna, jsme se rozhodli spojit s neobvyklým gastronomickým zážitkem také ukončení grilovací sezóny.

Gurmánské loučení s létem na Horalu

Specialized Bike Festival na Dolní Moravě

29. Srpna – 31. Srpna 2014

Na sklonku letních prázdnin se na Dolní Moravu sjedou všichni bajkeři a cyklisté a milovníci cykloturistiky. Bohatý třídenní program nabízí závodní i nezávodní vyžití. Už v pátek můžete šlápnout do pedálů a porovnat se s ostatními při již tradiční časovce na Slaměnku. Trasa vede po červené cyklostezce, zvané panoramatická, takže trénovat můžete celé léto!

Specialized Bike Festival na Dolní Moravě

WellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

Pokud hledáte místo, kam jet relaxovat na poslední srpnové dny, je tu pro vás Relax centrum Kolštejn v Branné, které přináší na konec léta zvýhodněné víkendové pobyty. V srpnovém newsletteru najdete také informace o Sauna Herbal Cupu 2015 a spoustu dalších zajímavostí.

WellNews - Novinky Relax centra Kolštejn

2Gis Praha Anděl Pétanque Open 2014

Poprvé v České republice pořádá agentura ChrisFromParis turnaj v pétanque a to v rozmezí 9. až 14. srpna. Akce se koná na pěší zóně Anděl, naproti vchodu do metra. V okolí hřišť bude uspořádán malý trh s prodejem francouzských vín, palačinek, sýru i kosmetiky. Na místě budou přítomny také atrakce pro děti. Všichni účastníci 2Gis Praha Anděl Pétanque Open 2014 mají možnost vyhrát na víkend automobil Peugeot 308SW.

2Gis Praha Anděl Pétanque Open 2014

Novinky z Relax centra Kolštejn - Okouzlující saunové esence i nejlepší saunér ČR

Na srpen pro vás připravilo Relax centrum Kolštejn několik lákavých akcí. V úterý 19. srpna přijede do ritual sauny nejlepší saunér ČR Jaroslav Pallas společně se saunovým mágem Pavlem Hofrichterem. Pro hosty kolštejnského Vitálního světa je tak připraven opravdu originální saunový podvečer.

Novinky z Relax centra Kolštejn - Okouzlující saunové esence i nejlepší saunér ČR

Rock Point - Horská výzva míří do Krkonoš

Necelé dva týdny zbývají do startu Rock Point - Horské výzvy v Krkonoších. Online registrace byla již uzavřena. Do poslední zastávky seriálu horských běhů a trekingu dvojic tak má odstartovat na osm set závodníků. Další se ale stále mohou přihlásit na místě v den konání akce.

Rock Point - Horská výzva míří do Krkonoš

Léto s Kolštejnem

V letních novinkách Relax centra Kolštejn se dočtete především o nové naučné stezce pod Ptačí planinou. Ovšem nejen otevření nové stezky se oslavovalo v červenci v Branné. Historický jarmark konaný u příležitosti 5. narozenin Relax centra Kolštejn přivítal děti i dospělé.

Léto s Kolštejnem

CTP DoksyRace 2014 se rychle blíží a závodníků přibývá

Na triatlonový závod CTP DoksyRace 2014 je v této chvíli přihlášeno již na 200 závodníků – jednotlivců i účastníků štafet včetně zástupců společnosti CTP, která závod organizuje. Závodu se účastní také české triatlonové špičky Petr Vabroušek a Jaroslav Brynda. CTP DoksyRace 2014 se uskuteční v neděli 10. srpna a uzavírka startovních registrací je 30. července. Sportovce čeká 1,9 km plavání, 90 km jízdy na kole a 21 km běhu v krásné přírodě v okolí Máchova jezera.

CTP DoksyRace 2014 se rychle blíží a závodníků přibývá

Saunový ráj bude už od soboty 19. července zase otevřen

Můžete se objednávat na masáže a přijít relaxovat

V neděli 20. července bude slavnostně otevřena nová ceremoniální sauna.

Saunový ráj bude už od soboty 19. července zase otevřen

Oslava 5. narozenin Relax centra Kolštejn

aneb bude co slavit!

Již od roku 2009 se první červencovou sobotu na náměstí v Branné konají oslavy k příležitosti otevření věhlasného Relax centra Kolštejn v Branné. Již tuto sobotu oslavíme v pořadí již 5. výročí!

Oslava 5. narozenin Relax centra Kolštejn

BIOSLAVNOSTI 2014 aneb jde to i bez lepku

Již 9. ročník BIOSLAVNOSTÍ zahájí 12. července 2014 ve svém areálu ve Starém Městě pod Sněžníkem společnost PRO-BIO, s.r.o.. Tradiční festival dobrého jídla, pití a zábavy pro celou rodinu bude letos provázet slogan „Jde to i bez lepku“.

BIOSLAVNOSTI 2014 aneb jde to i bez lepku

Last-Minute nabídka na plavby na jachtě SILVA

Využijte jedinečnou nabídku plaveb po Jadranu za báječné ceny. Například Plavbu s výletem do Mostaru v termínu 12. až 19. července 2014 za 12.591 Kč/os. Popluje se na tajuplný ostrov Lastovo, s výletem do hercegovského Mostaru, ale i do Korčuly či Stari Gradu.

Last-Minute nabídka na plavby na jachtě SILVA
134 35 3650
Články 681 - 700 / 990

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka