[+] Přidat aktuální nabídku

Bleskovky

1 2 350
Články 21 - 40 / 991

Svátek saunování: Sauna Herbal Cup 2023

v Aquapalace Praha

Velké finále již osmého ročníku festivalu zdravého saunování, přírodních rituálů, relaxačních herbal ceremoniálů a originálních peelingů, proběhne již 23. - 26. listopadu v Aquapalace Praha, v největším Saunovém světě v ČR. Ukázky umění těch nejlepších a finálního klání Mistrovství světa Sauna Herbal Cup 2023 se zúčastní 24 špičkových saunérů z celé Evropy.

Svátek saunování: Sauna Herbal Cup 2023

Stromem roku je podruhé v řadě hruška

stojí v širém poli u Mrákotína

Stromem roku 2023 se stala Hruška v širém poli z Mrákotína u Skutče v Železných horách. Na druhém místě se umístila Nepomyšlská lípa a bronzovou příčku obsadila Lípa na školní zahradě v Sulíkově. Během slavnostního vyhlášení na brněnské Hvězdárně a planetáriu to dnes, 24. října, odtajnili pořadatelé z Nadace Partnerství. Hruška získala 6 433 hlasů z celkových 28 250 a stala se již třetím ovocným stromem, který ovládl tuzemské hlasování.

Stromem roku je podruhé v řadě hruška

Nové rodinné apartmány v centru Karlových Varů již v říjnu

Unikátní Family Apartments by ASTORIA Hotel and Medical Spa v centru Karlových Varů otevřou své brány po kompletní rekonstrukci koncem října. Apartmány nabízí veškerý komfort pro rodiny s dětmi, které milují aktivní dovolenou. Moderní koncept podtrhuje design interiérů. Ten navrhl uznávaný streetartový umělec Chemis. Dům s výtahem nabízí na pěti podlažích 10 apartmánů s celkovou kapacitou 47 lůžek.

Nové rodinné apartmány v centru Karlových Varů již v říjnu

Běhej Valachy ve Velkých Karlovicích odstartuje maratonská legenda Eva Vrabcová Nývltová

Běžeckým závodem Běhej Valachy vyvrcholí v sobotu 21. října v Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích letošní 11. ročník sportovního seriálu DATART Valachy tour. V údolí Léskové u hotelu Galik pořadatelé připravili trasy pro dospělé i děti. O start hlavního závodu se jako host postará přední česká běžecká osobnost: držitelka českého maratonského rekordu Eva Vrabcová Nývltová.

Běhej Valachy ve Velkých Karlovicích odstartuje maratonská legenda Eva Vrabcová Nývltová

Startují oblíbené výlovy,

rybáře čekají dva největší rybníky Rožmberk a Bezdrev

K podzimu na jihu Čech neodmyslitelně patří výlovy rybníků. Některé menší už přišly na řadu ve druhé polovině září, v následujících týdnech jsou v plánu ty nejvýznamnější. O víkendu 13. až 15. října stovky návštěvníků zamíří k největšímu českému rybníku Rožmberk na Třeboňsku. Až do druhé poloviny listopadu budou rybáři pokračovat na těch dalších napříč celým krajem.

Startují oblíbené výlovy,

Odstartoval Budějovický týden kávy

V Českých Budějovicích odstartovala akce Budějovický kávový týden. Na programu jsou tematické workshopy, cupping výběrové kávy či promítání světově uznávaného dokumentu AeroPress Movie. Lidé mohou vyrazit také do budějovických kaváren a za nasbíraná razítka získat balíček kávy. Celý program o víkendu završí druhý ročník Budějckého Coffee festu.

Odstartoval Budějovický týden kávy

Zažijte den plný vůní na Festivalu Aromaterapie & Bylinky

neděle 17.9.2023, Otevřená zahrada, Údolní 33, Brno

Neděle 17. září bude v Otevřené zahradě patřit opět nejvoňavější akci v republice - Festivalu Aromaterapie & Bylinky. 25 workshopů a přednášek, poradny bylinářů, aromajarmark s bylinkovým zbožím, saunové rituály, voňavé masáže, bylinková gastrozóna, tvořivé dílny. Na akci návštěvníci zažijí léčivé rostliny ve všech podobách.

Zažijte den plný vůní na Festivalu Aromaterapie & Bylinky

Tour de burčák po vinařských stezkách Znojemska

Seriál výletů Krajem vína po Moravských vinařských stezkách se blíží do finiše. Třetí zářijovou sobotu nás čeká "Tour de burčák po vinařských stezkách Znojemska", poslední zářijovou sobotu pak "Tour de burčák po vinařských stezkách Kyjovska".

Tour de burčák po vinařských stezkách Znojemska

Aktivní dovolená v Alpách v pohoří Zahmen und Wilder Kaiser

Turistický svaz Kaiserwinkl uspořádal ve čtvrtek 24.8.2023 tiskovou konferenci v Tančícím domě. Představil přítomným novinářům tento úžasný region na pomezí Rakouska a Bavorska, který leží ve svěžích zelených alpských loukách na úpatí pohoří Zahmer a Wilder Kaiser. Za redakci on-line magazínu WellnessNoviny.cz přijala pozvání Olga Nováková. Přinášíme vám základní informace.

Aktivní dovolená v Alpách v pohoří Zahmen und Wilder Kaiser

Nejočekávanější akce léta: Latinský týden začíná 22. srpna v Manifesto Marketu

Bienvenidos v Manifestu! Letos v létě může každý host zažít pravou (nejen mexickou) fiestu během latinského týdne na Andělu. Návštěvníci se tak mohou blíže seznámit s bohatou kulturou prostřednictvím autentických jídel, nápojů a rytmických latinskoamerických písní, které roztančí každého, aniž by si musel pořídit letenku. Kubánská salsa, karibská bachata a argentinské tango se postarají o skvělé večery.

Nejočekávanější akce léta: Latinský týden začíná 22. srpna v Manifesto Marketu

Horský resort Dolní Morava vás zve na MAGIC SKY

s nebeským programem pro celou rodinu 19.8.2023

Dopřejte si jedinečný večerní zážitek! Naposledy v této letní sezóně už v sobotu 19.8. Čeká vás noční procházka po nejdelším visutém mostě na světě Sky Bridge 721, osvětlená Stezka v oblacích pod hvězdnou oblohou, přehlídka nočních ptáků s animačním programem pro děti a živá hudba v panoramatické restauraci Skalka. To vše za naprosto výjimečnou cenu! Nenechte si ujít Magic Sky Night už o víkendu 19.8. na Dolní Moravě.

Horský resort Dolní Morava vás zve na MAGIC SKY

Sauna Herbal CUP 2023

Česká národní kvalifikace proběhne v Hotelu Atlantis Brno 28. – 30.9.2023

České kvalifikační kolo Sauna Herbal Cup 2023 přinese soutěže v kategoriích Relax Herbal Aufguss a Peelingové procedury. Všechny soutěžní saunové ceremoniály a procedury jsou určeny i pro veřejnost a vy se tak můžete stát součástí tohoto saunového eventu.

Sauna Herbal CUP 2023

Cibulové slavnosti v lázeňském městečku Laa an der Thaya: Tradiční oslava cibule plná zábavy!

Rodinný výlet do termálních lázní Laa: Skvělá relaxace a zábava jen kousek za hranicemi v regionu Laa a okolí

V lázeňském městečku Laa an der Thaya, v Rakousku, nedaleko česko-rakouských hranic a pouze 50 minut jízdy z Brna (dostupné přímou autobusovou linkou č. 104) a méně než 3 hodiny jízdy z Prahy, se uskuteční další ročník slavných "Cibulových slavností". Tyto vyhlášené slavnosti proběhnou od pátku 11. do neděle 13. srpna.

Cibulové slavnosti v lázeňském městečku Laa an der Thaya: Tradiční oslava cibule plná zábavy!

Historické slavnosti na Kosti

5. a 6. srpna 2023 (9:00–18:00)

Vydejte se na výlet do historie. Při procházení hradu narazíte na žongléry a provazochodce, šermíře, Karla IV. a Petra z Vartemberka, dokonce i na kata. Čekají na vás šermířská vystoupení, divadlo pro děti, dobové tance a hradem se ponese gotická hudba. Po celém hradu vám budou k dispozici průvodci, od kterých se dozvíte historické souvislosti i zajímavé příběhy o Kosti.

Historické slavnosti na Kosti

ČEZ Areál Vltava otevřel po 10 dnech zkušebního provozu

9 atrakcí včetně špičkových beachvolejbalových kurtů, občerstvení nebo např. parkourového hřiště slavnostně otevřelo město České Budějovice. Areál, který vznikl v mimořádně krátké době má za sebou první dny ostrého provozu.

ČEZ Areál Vltava otevřel po 10 dnech zkušebního provozu

Festival Zlobení 20. — 23. 7. 2023

Letní scéna Gabriel Loci nabídne čtyři dny divadla a hry

Čtyři dny v Gabriel Loci uprostřed města v horkém létě naplněné divadlem, hudbou, dílnami a hrou. Krabice, barvy, papír, hlína a voda. Semináře a debaty. A skvělé jídlo. To bude nultý ročník divadelního open air festivalu pro všechny, kteří chtějí na chvíli nemít vše pod kontrolou. Od zlobivých dospělých zlobivým dětem, křičení dovoleno!

Festival Zlobení 20. — 23. 7. 2023

Ve středu samoty: jedinečná místa v Pillerseetal

Idylka, která je v dnešní době vzácná

Je to ten okamžik, kdy se klid mění na ticho. Zažijete jej nahoře, na Wildseeloderu ve výšce přes 2100 metrů, na ideálním místě, kde se pozastavit a načerpat energii, rozhlédnout se široko daleko a pak pokračovat. I kříž na vrcholu je něčím výjimečný, byl vyroben z poslední oceli z Pillersee. Pohled na Wilder Kaiser, Leoganger a Loferer Steinberge je prostě gigantický. O pár set metrů dál se třpytí Wildseelodersee, které je právem považováno za jedno z nejkrásnějších jezer v Alpách.

Ve středu samoty: jedinečná místa v Pillerseetal

Dobrodružná saunová noc 30.6.2023

Saunový ráj, Holice

V pátek 30. června pro vás připravil Saunový ráj společně se saunérkami Michaelou a Lucií Dobrodružnou saunovou noc, kterou se s vámi rozloučíme před prázdninami. Nenechte si ujít tuto DÁMSKOU JÍZDU plnou dobrodružství, přírody, tajemna a divočiny.

Dobrodružná saunová noc 30.6.2023

Aquapalace Praha zahajuje letní sezónu v Havajském stylu

Návštěvníci se mohou těšit na novinky, letní gastro speciality a bohatou nabídku animačních a doprovodných programů

Ve středu 7. června 2023 proběhla v Aquapalace Praha tisková konference a byla odstartována již 15. letní sezóna, tentokrát ve znamení Havaje. I letos je pro návštěvníky přichystáno plno zábavy, havajských specialit, bohatý animační program pro děti každého věku a velmi oblíbené koncerty a hudební večery. Tematický program a speciální akce byly slavnostně představeny ve Vodním světě za účasti generální ředitelky Aquapalace Praha Vladany Horákové a řady známých osobností.

Aquapalace Praha zahajuje letní sezónu v Havajském stylu

V Bardejovských Kúpeľoch 2.júna otvoria kúpeľnú sezónu

Bardejovské Kúpele dúfajú, že štartujú konečne výbornú sezónu

V Bardejovských Kúpeľoch v piatok 2. júna 2023 slávnostne začne 26. ročník kúpeľnej sezóny. Na programe je otvorenie Parku Bélu Kellera pri Stredisku obchodu a služieb, jeho hudobnej lavičky a pamätnej tabule o 14.00 hod. Za účasti zástupcov cirkví v okrese Bardejov - rímskokatolíckej, gréckokatolíckej, pravoslávnej a evanjelickej, potom o 15.00 hod. v priestoroch kúpeľnej kolonády požehnajú minerálne pramene.

V Bardejovských Kúpeľoch 2.júna otvoria kúpeľnú sezónu
1 2 350
Články 21 - 40 / 991

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka