Zveme Vás na Holiday World 2011

Dovolujeme si Vás pozvat na jubilejní 20. ročník Středoevropského veletrhu cestovního ruchu HOLIDAY WORLD 2011, který se bude tradičně konat na pražském Výstavišti v Holešovicích ve dnech 10. - 13. února 2011. Také FiremniAkce.cz zde budou mít svou prezentaci.

Veletrh Holiday World patří dlouhodobě mezi nejvýznamnější a nejprestižnější veletržní události cestovního ruchu ve střední Evropě. Každoročně se stává místem setkávání odborníků v oboru, představuje jeho
trendy a aktuální přehlídku služeb a nabídek pro veřejnost. Region World slouží k prezentaci tuzemských regionů a prakticky všechny krajské úřady a další instituce připravují svou účast. Představí se zde i mnohé regionální agentury a letos opět také většina slovenských samosprávných krajů.

Součástí středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2011 bude opět bohatý doprovodný program v podobě workshopů, přednášek a seminářů na aktuální témata v oboru a firemních prezentací, letos také ve spolupráci s ACK ČR. O víkendu samozřejmě nebude chybět ani prestižní filmová přehlídka WorldFilm a jedinečné fotografické výstavy. 

V letošním roce se opět v tomto termínu představí další dva veletrhy:
- TOP GASTRO - 5. ročník gastronomického veletrhu
- GOLF WORLD PRAGUE - 4. ročník specializovaného veletrhu golfu a golfového turismu

Zveme Vás na Holiday World 2011

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka