Zklidňující péči pro suchou a citlivou pleť THALAC

Na proceduru jsem se dostavila později odpoledne, abych si mohla hýčkání kosmetičkou vychutnat a nečekal mě další pracovní shon. Kosmetické studio THALAC umístěné prostorách salonu OSKAR se nalézá v historickém centru Prahy. Ujala se mě příjemná kosmetička Edita a po předchozí konzultaci ohledně mé pleti jsem ulehla jsem na kosmetické lehátko a svěřila se do citlivých rukou na následující hodinu. Kosmetička pro mě navrhla zklidňující péči pro suchou a citlivou pleť.

Péče omezuje zarudnutí, zklidňuje podráždění, hydratuje, vyživuje a chrání pleť. Též poskytuje okamžitou úlevu, komfort a sjednocuje pleť.

Začínáme čištěním při kterém je použito Čistící mléko pro citlivou pleť a Tonikum pro citlivou pleť. Mléko mi kosmetička nanesla na obličej a rozetřela konečky prstů. Poté smyla navlhčenou houbičkou a vatovým tamponem nanesla tonikum. Druhým krokem je peeling při kterém je použita Jemná gomáž nanesená v tenké vrstvě. Po zaschnutí je gumována jemnými, malými krouživými pohyby. Následuje relaxační masáž za použití Relaxačního séra prováděná asi 10 minut. Kosmetička mi následně připravila zklidňující, projasňující a posilující masku. Použila Masku z barbadoské třešně a Vitaminový lotion. Vznikla hustší hladká pasta kterou okamžitě nanášela na pleť. Masku nechala působit 15 minut a pak ji vcelku sejmula. Ještě na 5 minut nechat působit Osvěžující pleťový gel, který smyla Pleťovým tonikem pro citlivou pleť. Na závěr kosmetička použila Vyživující a revitalizační krém Nutri Therma, který rovnoměrně nanesla na celý obličej i krk.

Po celou dobu procedury jsem byla uvolněná a relaxovala. Pleť byla osvěžená, rozjasněná a velmi příjemná na dotek. Na doporučení kosmetičky jsem si zakoupila některé produkty určené pro domácí použití. Naše redakce jistě vyzkouší i některá další ošetření.

 

Vyzkoušela: redaktorka Olga Nováková.

Zklidňující péči pro suchou a citlivou pleť THALACZklidňující péči pro suchou a citlivou pleť THALACZklidňující péči pro suchou a citlivou pleť THALAC

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka