Získání informací a relax v jednom!

seminář Interiéry 9.11.2017

Ani v letošním roce by neměl ve vašem diáři chybět seminář Interiéry 2017, který se koná 9. listopadu jako vždy na VOŠ a SPŠ Volyně. Proč? Pokud jste zde ještě nebyli, tak se možná ptáte, proč sem vlastně přijet? Načerpáte informace a inspirace, vyměníte kontakty, a protože budete u bran Šumavy, bude to i jako relax v přírodě.

Nikde jinde v České republice neuslyšíte v jeden den 24 přednášek z oboru interiérů. Letošní hlavní téma zní: „Myslete jinak“ a má nám otevřít oči a začít přemýšlet v širším kontextu – vysvětluje Iva Bastlová, interiérová designérka a organizátorka akce.

 

Na co se můžete těšit?

Hovořit bude například prof. ak. arch. Jan Fišer, zazní téma „zlato v soudobém interiéru“ od Mgr. Art. Marka Tesky. Podíváme se i na téma vizualizací – zda jsou nutností projektu či nikoliv. Velmi zajímavá bude také přednáška Ing. Mgr. Jana Dannhoferová, Ph.D., autorky knihy Velká kniha barev, jež bude hovořit na téma barev a jejich iluzí.

Zazní také téma motivace, kterého se ujme Marian Jelínek – dlouholetý kouč a osobní trenér Jaromíra Jágra. Zmíníme i téma autorských práv, upcyklace a mnoho dalšího. Z Itálie zavítá arch. Alessandro Peisino a z Lucemburska Norbert Brakonier.

Navíc se jedná již o 6. ročník a prestiž tohoto projektu stále jde nahoru.

Z oblasti wellness zazní téma ergonomie a sauny, zajímavé bude povídání o netradičním využití skla a organickém sklu nebo téma „fitness v kuchyni?!“.

Stejně jako loni i letos je sborník přednášek součástí odborného magazínu Interiéry a navíc každý posluchač – profesionál získává box plný vzorků.

 

Přihláška zde.

Fotografie zaslala Ing. Iva Bastlová DiS. – děkujeme.

Získání informací a relax v jednom!Získání informací a relax v jednom!Získání informací a relax v jednom!Získání informací a relax v jednom!Získání informací a relax v jednom!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka