Zimní domácí aromaterapie Saloos

Jste nachlazení, unavení, bolí vás v krku a trápí vás pořádná rýma Vyzkoušejte skvělé přírodní pomocníky, kteří vám přinesou úlevu, podpoří hojivé procesy, odstraní únavu a pozitivně ovlivní vaši mysl. Najdete v nich mimo jiné 100% přírodní esenciální olej eukalyptus s antiseptickými a dezinfekčními účinky, který uvolňuje dýchací cesty, čistí vzduch, působí preventivně v období zvýšeného výskytu bacilů a chřipek, zahání pocit úzkosti i deprese.

Dopřejte si prohřívací lázeň se zvláčňujícími koupelovými oleji Saloos, které jemně myjí pokožku bez nadměrného odmaštění a vysušení, např.

Koupelový olej Eukalypt -tymián

Relaxační olej je určen k jemné očistě těla i mysli. Regeneruje a zvláčňuje pokožku, zabraňuje jejímu vysušování. Esenciální oleje eukalypt a tymián podporují koncentraci, mírní bolesti hlavy, pomáhají při revmatismu a artritidě, nachlazení i rýmě, ulevují při dýchacích potížích.

Bio Karité eukalyptový balzám

Esenciální oleje  eukalypt, máty a cedr přináší úlevu v období nachlazení. Uvolňují dýchací cesty, podporují rozpouštění hlenů a vykašlávání. Eukalyptový balzám můžete používat při zvýšené únavě a pocitech vyčerpání, při bolestech svalů, při migrénách. O eukalyptové silici je známo, že posiluje imunitní systém, má antivirové a dezinfekční účinky. Vysoký obsah bio bambuckého másla a rostlinných bio olejů lisovaných za studena jsou zároveň zárukou kvalitní péče o pokožku. Eukalyptový balzám je vhodný i k masážím celého těla.

Bio Karité nosní balzám od Saloos

Ideální pomocník při rýmě a nachlazení. Zabraňuje odírání a olupování citlivé pokožky nosu, namáhaná a bolavá místa zvláčňuje a zklidňuje. Vysoký podíl bio bambuckého másla má výrazné regenerační účinky. Urychluje hojení, podporuje obnovu ochranné bariéry kůže. Balzám se svěží vůní máty a eukalyptu zlepšuje prokrvení nosní sliznice a uvolňuje dýchací cesty. Balzám do kapsy nebo kabelky vás může doprovázet na cestách, v práci, při sportu, kdykoli budete potřebovat.

NATUR AROMA AIRSPRAY Eukalypt

Čistě přírodní vůně k rychlému osvěžení prostor, neutralizaci pachů, k dezinfekci, pročištění a zvlhčení vzduchu. Aplikuje se velmi jednoduše, dle potřeby stisknutím rozprašovače do volných prostor doma, obchodech, kancelářích, čekárnách, apod. Neobsahuje žádné škodlivé látky, syntetické konzervanty, barviva ani parfemace.

Eukalyptový éterický olej s výraznými antiseptickými účinky uvolňuje dýchací cesty, ulevuje při nachlazení, usnadňuje odkašlávání, preventivně působí při virózách, migrénách, pročišťuje a zvlhčuje vzduch. Vhodný k rychlé dezinfekci prostor, neutralizaci nepříjemných pachů, do přeplněných prostor.

Fotografie poskytla Laďka Petrjánošová, Salus/Saloos, M+H,Míča a Harašta, s.r.o. - děkujeme.

Zimní domácí aromaterapie SaloosZimní domácí aromaterapie SaloosZimní domácí aromaterapie Saloos

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka