Zima v Aquapalace Praha bude plná novinek

Největší aquapark v Česku připravil v zimní sezóně 2009/2010 pro své návštěvníky několik novinek. Každý den mohou zdarma vyzkoušet populární aquazorbing, začínající plavce potěší plavecké kurzy, rodiče ocení nový dětský koutek a milovníky relaxu jistě osloví nová masážní procedura Terraké.

Každý den mohou návštěvníci Vodního světa Aquapalace zdarma vyzkoušet originální atrakci aquazorbing. Populární chůzi po vodní hladině v obrovském nafukovacím balónu si mohou zájemci vyzkoušet na 10 minut zcela zdarma vždy od 20:00 hodin v bazénu s vlnobitím, který se nachází v Paláci pokladů.

Od prosince ve Vodním světě čestlického aquaparku k dispozici také dětský koutek. Zatímco si rodiče budou moci nerušeně užívat Saunového nebo Vodního světa, děti budou pod dohledem zkušených animátorů, kteří se postarají o jejich zábavu.

Pro děti od šesti let a dospělé nabízí Aquapalace Praha také sezónní plavecké kurzy Aquaswim Season. Kurz až patnácti lekcí zdokonalovacího a kondičního plavání probíhá v období od října do ledna a od února do května v příjemném prostředí Paláce relaxace. Kurzy se konají dvakrát týdně, vždy v pondělí od 14. do 17. hodin a ve středu od 14. do 18. hodin. Do konce roku 2009 lze kurz pořídit za speciální zaváděcí cenu.

Zkušení plavčíci Aquapalace Praha jsou zájemcům k dispozici i pro individuální plaveckou výuku Aquaswim Individual. Intenzivní kurz pro jednotlivce, páry i menší skupiny trvají 50 minut a je potřeba jej navštívit nejméně pětkrát.

Od prosince nabízí Aquapalace Praha jako jeden ze tří salonů v České Republice také novou masážní proceduru Terraké od kosmetické značky Thalgo. Prostřednictvím dvou nových kosmetických a čtyř tělových ošetření naleznou zákazníci harmonii mezi uvolněním těla, krásou a čistotou duše.

 

Zima v Aquapalace Praha bude plná novinekZima v Aquapalace Praha bude plná novinekZima v Aquapalace Praha bude plná novinekZima v Aquapalace Praha bude plná novinek

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka