Zdraví, krása a vitalita v každém věku - Wellness klub Nezestarni.cz

Autorkou skvělého nápadu založit První bezplatný prestižní Wellness klub v ČR NEZESTÁRNI.CZ jehož motem je ZDRAVÍ, KRÁSA A VITALITA V KAŽDÉM VĚKU, je Eva Sojková, majitelka Relaxačního studia UNILESK, které oslavilo 20. výročí svého založení. Společně se svými klienty hledá stále nové způsoby, jak i při plném pracovním nasazení oddálit nevyhnutelný proces stárnutí, vypadat dobře, cítit se zdravě, odpočatě a i v pokročilém věku si užívat soběstačnost a nezávislost.

Eva Sojková (1954) vychází z toho, že základem kvalitního stáří je péče o zdraví a duševní hygienu od útlého věku a že je nutné věnovat maximální pozornost aktivnímu životnímu stylu a starat se o naše tělo nejen z vnějšku, ale i zevnitř.

Protože stárneme následkem úbytku kolagenu, který se nám v těle postupně přestává vytvářet kolem 26. roku a tím nám  stárne pokožka, slábne zrak, padají vlasy, lámou se nehty, vysychají kloubní jamky, uvolňují se zuby apod., rozhodla se Eva Sojková na základě 9ti měsíčního zkušebního programu s používáním mnoha různých druhů kolagenů, založit 12. 6. 2006 PRVNÍ BEZPLATNÉ KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ KOLAGENOVÉ CENTRUM V ČR a tím zkvalitnit život  mnoha lidem.

Prostřednictvím kolagenového centra se seznámila s mnoha odborníky a zajímavými osobnostmi a díky tomu se k ní dostávají k vyzkoušení novinky ze světa wellness. Nové zkušenosti i kontakty vedly majitelku Relaxačního studia UNILESK spolu s  jejím synem MARKEM k založení Wellness Klubu NEZESTÁRNI.CZ. V rámci klubu   testovali  pro své členy kromě živého biologicky aktivního Transdermálního kolagenu Q5-28 i nové výrobky zastavující činnost enzymu stárnutí arNOX (vnitřní urychlovač stárnutí) , který v těle produkuje volné radikály  přímo v jeho zdroji v epidermu.  Rovněž tak je seznamují s preventivně léčivými aniontovými výrobky a dalšími  produkty a přístroji pomáhajícími přirozeným způsobem oddálit nevyhnutelný proces stárnutí a to z  oblasti kosmetiky, zdravé výživy, fitness a wellness, tak i s novinkami z oblasti zdraví, rodiny a volného času.

Mezi čestné členy klubu, který má již více než 3000 členů,   patří i přední plastický chirurg pan doc. MUDr. Jan Měšťák CSc., František Frištenský - synovec legendárního zápasníka Gustava Frištenského, a v neposlední řadě světově známá orientální tanečnice paní Mila El Kral - první zakladatelka  největší taneční školy orientálního tance  v Německu, která nyní žije a pracuje v ČR.

Cílem klubu je ve spolupráci s ČESKOU ASOCIACÍ WELLNESS a SDRUŽENÍM PREVENCE CIVILIZAČNÍCH NEMOCÍ seznamovat členy s novými kvalitními a vyzkoušenými produkty, zajistit jim nákup se slevou a  zprostředkovávat jim  účast na veletrzích, školeních, přednáškách a ostatních slevových akcích. Rovněž zajistit kontakty na odborné lékaře, stomatology, plastické chirurgy, pediatry, psychology, certifikované poradce z oboru kosmetiky, dermatologie, léčitelství, péče o dítě, wellness - zdravého životného stylu a právní ochrany spotřebitele. Dále je klub NEZESTÁRNI.CZ schopný zajistit svým členům mnohá důležitá vyšetření, např. změření hladiny antioxidantů v těle patentovaným přístrojem na bázi Ramanovy spektrometrie, které byla udělena Nobelova cena.

Členem Wellness Klubu NEZESTÁRNI.CZ se stává každý, kdo se zaregistruje na klubové stránky www.nezestarni.cz. Po přidělení ID je členům nastavena VIP atraktivní sleva na budoucí nákupy, rovněž tak obchodníkům a  průběžně jsou informováni o všech novinkách, soutěžích, pravidelných aktivitách a klubových akcích. Zájemcům o členství a ostatní informace jsou také k dispozici infolinky  775 373 379, 608 973 379 a 608 973 378, kam se mohou obracet se svými dotazy a objednávkami, případně zde získat kontakt na specializované certifikované odborníky  galvanicko - kolagenového  školícího  centra  v rámci  Wellness Klubu NEZESTÁRNI.CZ .

Zdraví, krása a vitalita v každém věku - Wellness klub Nezestarni.czZdraví, krása a vitalita v každém věku - Wellness klub Nezestarni.czZdraví, krása a vitalita v každém věku - Wellness klub Nezestarni.czZdraví, krása a vitalita v každém věku - Wellness klub Nezestarni.cz

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka