Zdraví jako vášeň má prvního vítěze

Jakou vzdálenost v metrech ujede na rotopedu generální ředitel ZP MV ČR Jaromír Gajdáček za 10 minut? To jsme ještě do pondělního odpoledne nevěděli. Se zájmem jsme se tedy vydali do showroomu FITNESS LAND v Praze 8 a sledovali dobrý sportovní výkon pana ředitele. Jednalo se o první soutěž vyhlášenou na nových webových stránkách ZP MV ČR o zdravém životním stylu www.ZdaviJakoVasen.cz.

Vítězem této soutěže se stal avel Vícha z Tlučné na Plzeňsku, který byl jedním z celkem 4 484 tipujících.

Přesný tip, zaslaný brzo po vyhlášení soutěže, vynesl panu Víchovi hlavní výhru - horské kolo. Druhá se umístila Jana Zuziaková z Českého Krumlova, která získá mininotebook. Na třetím místě skončila Michaela Ličková z Moravské Nové Vsi, pro kterou jsou připraveny sjezdové lyže. Odměněno bude prvních deset tipujících. Jména všech výherců najdete na www.ZdraviJakoVasen.cz.

Jak to tedy dopadlo? Generální ředitel nakonec ujel neuvěřitelných 5 250 metrů. Když dvacet minut po páté hodině odpoledne usedal na rotoped, málokdo z přítomných tipoval, že by ujel více než pět kilometrů. Jenže generální ředitel se nenechal zahanbit. Už od začátku nasadil strhující tempo, které na moment narušily jen dvě mladičké hostesky, když mu přinesly vodu a ručník. Z účastníků na místěš byla svým tipem nejblíže manželka pana ředitele, což nás nepřekvapilo, protože kdo by měl Jaromíra Gajdáčka znát lépe?

„Říká se, že mezi zdravotními pojišťovnami v ČR není žádný rozdíl. Já si to nemyslím. Jsem nesmírně rád, že web www.ZdaviJakoVasen.cz se našim klientům i ostatním občanům zalíbil. Svědčí o tom fakt, že za jeden a půl měsíce od jeho spuštění stránky navštívilo 60 000 lidí. Jsme zdravotní pojišťovna, která se snaží motivovat své klienty k zdravému způsobu života a snažíme se dělat to zajímavě, zábavně a za podpory velmi zajímavých osobností," řekl generální ředitel ZP MV ČR Jaromír Gajdáček těsně před tím, než usedl na rotoped.

Řediteli na místě fandil patron projektu Zdraví jako vášeň, herec a psychoterapeut Pavel Kříž a moderátor akce Petr Šiška, který je tváří Karty života ZP MV ČR. Přihlíželi rovněž zástupci VICTORIA VOLKSBANKEN pojišťovny a.s. Pavel Chmelík, člen představenstva a Ivo Kropáček, manažer pro externí projekty. VICTORIA VOLKSBANKEN pojišťovna a.s. byla partnerem soutěže a věnovala ceny pro vítěze.

Na akci byli přítomni i členové týmu ZMĚNÍM SE. Jsou jimi nejznámější specialista na výživu v ČR Petr Havlíček, psycholožka Marta Boučková a fyzioterapeut Martin Šťastný.

Naše redakce nemohla na místě chybět a tak Vám přinášíme i fotografie z této události.

 

 

Zdraví jako vášeň má prvního vítězeZdraví jako vášeň má prvního vítězeZdraví jako vášeň má prvního vítězeZdraví jako vášeň má prvního vítězeZdraví jako vášeň má prvního vítězeZdraví jako vášeň má prvního vítěze

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka