Zdravé osvěžení

Prvotřídní ovocné a bylinné sirupy britské značky Rocks Organic konečně vstupují na český trh.

Žhavou novinkou na českém gastronomickém trhu jsou sirupy Rocks Organic v certifikované bio kvalitě. Stačí je jen naředit vodou a na světě je lahodný nápoj, který spolehlivě zažene žízeň, aniž by tělo atakovala záplava nevyzpytatelných éček - umělých sladidel, barviv či chemických konzervantů. Tyto bio sirupy se prodávají jen ve třech zemích na světě. Vedle Velké Británie, kde proslulá firma Rocks Organic působí, už jen v Japonsku a České republice.

Sirupy obsahují pouze bio ovoce, vodu, bio třtinový cukr a kyselinu citronovou. Bez obav je tedy můžete dopřát i dětem. Z nabídky několika chutí si určitě vyberou i jejich mlsné jazýčky. V prodeji jsou Rocks Organic squashe z citronu, pomeranče, černého rybízu a „červené pětky“ - z malin, červeného hroznového vína, brusinek, třešní a granátového jablka, vše v rodinném balení, v praktické lahvi o objemu 740 ml. Koncentrovanější, hustší sirupy Rocks Organic cordial jsou k mání v menších lahvích o 360 ml ve variacích: citron, limetka, květ černého bezu, brusinky, černý rybíz, směsi ovoce „summer fruit“ a „fruit punch“ (směs ovoce s kořením). A ještě s příchutí zázvoru – v našich končinách možná neobvyklá, ale jinak opravdu neodolatelná.

Nač sirupy použijete, záleží jen na vaší kulinářské fantazii. Skvělé jsou totiž nejen k pití (v případě „fruit punch“ a zázvoru i zředěné horkou vodou pro zahřátí v chladných podzimních večerech), ale dají se použít také jako dochucovadla při vaření či pečení, na ozdobu cukrářských dobrot, zmrzliny, palačinek nebo lívanů.

 

 

Zdravé osvěžení

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka