Zdravé fitness pro zdravé Česko 2017

Unikátní konferenci o zdravém životním stylu a novinkách v oboru fitness pořádá v pátek 21. 4. 2017 v pražském Impact Hub Česká komora fitness. Těšit se můžete na zajímavé přednášky i spoustu praktických ukázek.

Již tradiční jarní konference České komory fitness bude letos plná zvučných jmen. Svou účast přislíbil Jan Mühlfeit, motivační speaker a ex šéf Microsoftu, který vždy dokáže strhnout publikum. Své vystoupení připravil společně s Davidem Svobodou, olympionikem a moderním pětibojařem a ponese se v mottu „Co se šampioni mohou naučit od Buddhy“. Vladimír Dlouhý, prezident Hospodářské komory ČR, odemkne Potenciál fitness v českém podnikatelském prostředí. Martin Matoulek, předseda České společnosti tělovýchovného lékařství, se pokusí najít odpovědi na horkou otázku současnosti „Fitness na předpis – realita, nebo fikce?“ Jana Havrdová, prezidentka České komory fitness, se zaměří na podnikatelský update, tedy zejména EET, poplatky za užití hudebních děl nebo novinky z oblasti vzdělávání fitness profesionálů.

Těšit se ovšem můžete také na další přednášky: jaké jsou trendy v technickém řešení fitness, jak vést úspěšné skupinové lekce nebo jak se prezentovat na sociálních médiích. Čeká vás také diskuse na téma Standardy profesní kvalifikace osobní trenér a spousta praktických ukázek úspěšných fitness projektů.

 

Termín: pátek 21. 4. 2017, 9.00 – 17.00 hodin

Místo: Impact Hub Praha, Drtinova 10, Praha 5

 

On-line magazín WellnessNoviny.cz konferenci mediálně podporuje.

Fotografie zaslala Zuzana Rybářová, AMAZE.media – děkujeme.

Zdravé fitness pro zdravé Česko 2017Zdravé fitness pro zdravé Česko 2017Jana HavrdováZdravé fitness pro zdravé Česko 2017

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka