ZDRAVÁ ZÁDA. Protahovací cvičení, rozhýbání, posílení, relaxace

Malé cvičební jednotky - velký efekt: Rychlá cvičení na záda, šíji a ramena. Rychlá cvičení pro zdravá záda jsou krátká, ale efektivní cvičení, která cíleně posilují zádové svalstvo. Časová náročnost je minimální: Pro prevenci a mírnění bolestí stačí už 10 minut denně. Pomocí rychlých cvičení pro zdravá záda na každý den a pro dosažení speciálních tréninkových cílů můžete snadno sestavit svůj vlastní cvičební program.

O autorovi:

Dieter Grabbe je jedním z významných německých odborníků v oblasti fitness a wellness, je považován za jednoho z nejúspěšnějších autorů v tomto oboru. V rámci svého celostního přístupu se zabývá dalším rozvojem a optimalizací pohybových forem s použitím nejnovějších trendů.

Kromě toho vede četné semináře a vzdělávací kurzy. K jeho zákazníkům patří velké podniky, prominentní osobnosti a profesionální sportovci. Jeho inovativní koncepce nacházejí pozornost velkých médií, mimo jiné vystupuje jako trenér i v televizi. Po celý život ho fascinuje pohyb a jeho cílem je zvýšení kvality života.

Prodejní cena včetně DPH: 259 Kč

ZDRAVÁ ZÁDA. Protahovací cvičení, rozhýbání, posílení, relaxace

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka