Zdravá hotelová snídaně

Snídaně tvoří základ našeho celodenního jídelníčku, nastartovává organismus a dává našemu tělu energii do nového dne. Alespoň tak by tomu mělo být. Někteří z nás ale nesnídají vůbec, nebo do sebe v ranním stresu nasoukají to, co jim jako první padne pod ruku. Plnohodnotný začátek dne v podobě zdravé snídaně se proto rozhodly podpořit i některé hotely.

Ve většině hotelů probíhá snídaně formou bufetu, kde najdete nejrůznější druhy pokrmů. Ačkoli je většinou na výběr i z několika druhů zdravého jídla jako je ovoce, jogurty, různé druhy cereálií, celozrnné pečivo atd., nachází se zde také velké množství méně vhodných pochoutek, jako jsou např. míchaná vajíčka, uzeniny, sladké pečivo apod. Naše tělo ale přitom potřebuje čerstvou zeleninu a ovoce, které vyživují jeho buňky, mají regenerační účinky a dodají tělu potřebnou energii.

Při výběru hotelu se většina z nás rozhoduje na základě nabízených služeb, mezi které patří bezesporu i gastronomie. Proto se stává trendem, že hotely myslí na různorodou klientelu a snaží se zpestřit své gastronomické služby tak, aby vyhověly všem svým hostům.

Mezi hotely podporující zdravou výživu patří čtyřhvězdičkový Hotel ARTE nacházející se v centru Brna, který pro své hosty připravil projekt s názvem Zdravá snídaně. Kromě základního sortimentu kvalitních bioproduktů a chutných potravin hotel nově nabízí čerstvé zeleninové a ovocné šťávy.

Výběr ze snídaňového sortimentu Hotelu ARTE pokrývá všechny požadavky na zdravou snídani dle poznatků moderní dietologie a medicíny - máme dostatečný výběr bioproduktů z kvalitních bílkovin, komplexních sacharidů, a to nejdůležitější pro naše zdraví: vitamíny, minerální látky a vlákninu obsaženou v našich čerstvě připravených ovocných a zeleninových šťávách.

 

Zdravá hotelová snídaněZdravá hotelová snídaněZdravá hotelová snídaněZdravá hotelová snídaně

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka