Zážitkové saunování v Lázních na Lodi

Poprvé saunové ceremoniály na Vltavě!

Vánoční dárek pro návštěvníky Lázní na Lodi rozbalíme ve středu 18.12.2013 od 18 hodin. WellnessNoviny.cz a SaunaFest přináší speciální saunové ceremoniály. Lázně na Lodi provoní vánoční i cizokrajné vůně, speciální saunové esence. Vyzkoušíte si medový nebo solný peeling. Budeme o vás pečovat.

Přijďte ochutnat zážitkové saunování do Lázní na Lodi

Ve středu 18.12.2013 od 18 hodin si rezervujte návštěvu sauny Lázně na Lodi. Nebudete litovat. Čeká vás saunový event - saunové ceremonály s překvapením, solné i medové peelingy a další zážitky. Lázně na Lodi provoní vánoční i cizokrajné vůně, speciální saunové esence. Saunový ceremoniál je zážitkem v sauně, kdy saunér polévá horké kameny na kamnech vodou s vonnou esencí, rozhání horký vzduch nad kamny po sauně a provádí parní nárazy. Přijďte ochutnat zážitkové saunování do Lázní na Lodi. Host večera Janko Polák, člen Czech National Sauna Master Team a finalista soutěže Sauna Herbal Cup.

Klub Lázně na lodi jsou projektem z dílny studia H3T architekti, které funguje od roku 2009 v režii Vítka Šimka a Štěpána Řehoře. Zabývají se vším, co má vazbu k architektuře. Fenomén lázeňství má v Praze, zejména v okolí Vltavy, velkou tradici a je škoda, že v současnosti nejsou žádné lázně v pravém slova smyslu funkční. Studie Lázně na lodi je pilotním projektem, jenž si klade za cíl vyzkoušet zájem pražanů a návštěvníků metropole o tento program. Lázně na Lodi najdete na Tašínově nábřeží, nedaleko železničního mostu.

Další informace:

Zážitkové saunování v Lázních na LodiZážitkové saunování v Lázních na LodiZážitkové saunování v Lázních na Lodi

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka