Zážitkové saunování jako téma veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA

Od 16. do 20. září proběhl na pražském výstavišti PVA Letňany veletrh Bazény, Sauny & Spa s podtitulem „Sauna a wellness pro zdraví“ a hlavním doprovodným programem byl Ostrov zážitkového saunování, který přinesl ukázky saunové show, saunových ceremoniálů, odborné přednášky i zajímavé tipy z oblasti wellness & SPA. Portál WellnessNoviny.cz zde nemohl chybět a návštěvníkům jsme doporučili wellness resorty a zajímavé wellness lokace a služby.

Během veletrhu proběhlo dohromady 32 programových hodin wellness procedur a saunových ceremoniálů. Celkem bylo na programu 18 odborných přednášek z oblasti wellness a saunování, velký ohlas vzbudilo hlavně 18 skvělých saunových ceremoniálů předváděných deseti profesonálními saunéry ze čtyř předních saunových resortů. Dále jste také měli možnost vidět ukázky havajských masáží a 90 návštěvníků dokonce maséři namasírovali. Velice zajímavé bylo také vystoupení českého mistra a držitele 6. místa ve světovém žebříčku saunérů Jaroslava Pallase. Celá akce se odehrávala v otevřené finské sauně, do které mohli návštěvníci nahlížet i z venku. Saunový program moderoval saunový mág Pavel Hofrichter.

První den veletrhu byl věnován saunovým ceremoniálům ve znamení saunérů Honzy a Elišky z Aquapalace Praha. Celý den také návštěvníky masírovala usměvavá masérka Jituška z APR.

Druhý den se opět probudil Saunový ostrov uprostřed veletrhu a to v keltském stylu. Tomáš Drápal a Jiří Sonntag z Relax centra Kolštejn předvedli keltské saunové ceremoniály. Na programu byly také přednášky Tomáše Appla z proj. ateliéru Bazény a wellness s.r.o., Daniela Vítkovského z Caretty Spa nebo i Mirka Veselého z Vodního Ráje v Jihlavě, předsedy představenstva APR. Perný den měli také maséři, tentokráte absolventi masérské školy Refit, kteří se téměř celý den nezastavili.

Třetí den započal druhou polovinu veletrhu, zážitkové saunování měli opět pod palcem experti z Aquapalace Praha, kteří kromě běžných ceremoniálů předvedli návštěvníkům také jeden netradiční - Čarodějnici. Vše bylo doplněné přednáškami z oblasti wellness a masážemi Jitky z APR a maséry ze školy Refit.

Čtvrtý den opět pokračoval program na Saunovém ostrově, tentokráte v režii mistrů - vítěze soutěže o mistra ručníku na jarním Sauna Festu 2014 Jiřího Žákovského a mistra republiky v saunových ceremoniálech Lukáše Poluka ze Saunia Praha, největší městské sauny. Zpestřením pátečního programu byly havajské masáže prováděné Tomášem Hroudou z APR.

Poslední den veletrhu byl opět ukázkou toho nejlepšího, co můžete při saunových ceremoniálech zažít. Zážitkové saunování měli totiž pod taktovkou Jaroslav Pallas, 6.nejlepší saunér světa a vícemistr ČR v saunových ceremoniálech, se svou partnerkou Juditou Müllerovou, bronzovou z mistrovství ČR v saunových ceremoniálech. Oba působí v Cedrus Spa pod Kunětickou horou.

K zážitkovému saunování také patří 100% přírodní esenciální oleje. V expozici WellnessNoviny.cz jsme představili přírodní esence značky Saloos, které patří jednoznačně k nejkvalitnějším na trhu. Každý esenciální olej prochází nejpřísnějšími laboratorními testy a musí splnit náročná výstupní kritéria. S aromaterapií přijde do styku každý saunér a u nás si právě saunéři mohli vyzkoušet produkty Saloos přímo při zážitkovém saunování. I veřejnost měla zájem o katalogy a další informace o produktech této značky.

Ostrov zážitkového saunování pořádal Pavel Hofrichter z agentury RAIN.cz ve spolupráci s Asociací pracovníků v regeneraci. Improvizovanou saunu postavila Caretta Spa. Partnerem projektu je Chemoform - výrobce produktové řady Lacoform, dodavatel saunových ingrediencí a vonných esencí.

Zážitkové saunování jako téma veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPAZážitkové saunování jako téma veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPAZážitkové saunování jako téma veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPAZážitkové saunování jako téma veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPAZážitkové saunování jako téma veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPAZážitkové saunování jako téma veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPAZážitkové saunování jako téma veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka