Zažijte neděli plnou rekordů v Aquapalace v Čestlicích

Užijte si horkého víkendu u vody v Aquapalace v Čestlicích. V sobotu se uskuteční Letní Aquamánie, která přináší soutěže a dárečky pro děti a v neděli 26. srpna od 11:00 pořádá aquapark s agenturou Dobrý den akci, na kterou jsou zváni všichni soutěživí i milovníci nevšedních zážitků. Jen společnými silami a pevnou vůlí zde můžete pokořit rekord v pojídání buchet, vytvořit nejdelší řetěz lidí v plavkách anebo získat titul rekordmana v líbání pod vodou.

Slunečné počasí přímo vybízí k tomu strávit dny volna u vody a taky zažít zábavu s přáteli. Pokud máte soutěživou povahu, v neděli 26. srpna zamiřte do Aquapalace v Čestlicích. Budete zde ve svém živlu. Do Čestlic přijedou zástupci agentury Dobrý den a zkusí zde s vaší pomocí zaznamenat další české rekordy. Akce se koná od 11:00 do 15:00 hodin.

Jedlíky bude zajímat pokus o rekord v hromadném pojídání buchet na jednom místě. Zamilované zase rekord v líbání pod vodou. Pokud se budete chtít pouze bavit, jistě si užijete odpolední letní party DJe Luboše Nováka. Zábavu rozproudí také show mistrů Evropy Roberta Kučery a Tomáše Bubáka, kteří se pokusí překonat rekordy v tricích s YoYem. Svůj netradiční um předvede Pavel Baranyk a Irena Kulišanová. Tito mistři budou potřebovat podporu publika při pokusu o pokoření rekordu v triku body roll. Nuda vás tedy rozhodně nečeká.

 

Program akce Víkend s rekordy:

11:00 – Zahájení

11:30 – Pokus o rekord v pojídání vynikajících buchet PENAM

12:30 – Freestyle union, show a pokus o překonání rekordů:

  • Yoyo - mistři ČR a Evropy  - Robert Kučera a Tomáš Bubák – pokus o překonání rekordu v triku "eli hop".
  • Freestyle Frisbee - mistři Evropy  - Pavel Baranyk a Irena Kulišanová - pokus o překonání rekordu v triku zvaném "body roll".

13:30 – Pokus o rekord, největší počet lidí v plavkách tvořící lidský řetěz

14:00 – Aquazorbing

14:30 – Pokus o rekord, polibek pod vodou v potápěčské jámě

15:00 – Ukončení akce

 

Celou akcí provází Martin Boháč a o hudbu se postará DJ Luboš Novák.

Zažijte neděli plnou rekordů v Aquapalace v Čestlicích

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka