Zažijte Královský rituál v Balance Clubu Brumlovka

Dopřejte si zážitek dokonalé harmonie čtyř rukou a ztraťte se v záplavě dotyků po celém těle. Novou masáž Královský rituál provádí najednou dva terapeuti, kteří synchronně kopírují pohyby jeden druhého. Intenzivní pocit z dotyku čtyř rukou vám umožní ponořit se do meditace a zprostředkuje vám jedinečný a neopakovatelný prožitek.

Čtyřruční masáž vychází z principů ajurvédských masáží, kde se nazývá abhyanga, a kombinuje techniky relaxační, havajské a polynéské masáže. Umí ulevit od bolesti, napětí, ztuhlých a bolavých svalů, pomáhá podpořit krevní oběh, lymfatický systém a vyloučit toxické látky z organismu. Používají se při ní jemnější a pomalé hmaty pro navození klidu a pohody. Příjemným zpestřením je ošetření obličeje vyhlazující maskou. Při nové čtyřruční masáži Královský rituál zažijete opravdovou nirvánu.

Hodinová čtyřruční masáž Královský rituál je v nabídce  Balance Clubu Brumlovka za 1980 Kč.

Balance Club Brumlovka je exkluzivní wellness a fitness klub v Praze 4 nabízející již sedm let nadstandardní služby v oblasti sportu a relaxace. Klub se nachází v administrativním komplexu BB Centrum v budově Brumlovka a na ploše 5000 m2 zde najdete moderní fitness a cardio zónu, tři sály na aerobní lekce, 25 m plavecký bazén, relaxační zázemí se saunami, párou a tepidariem, masáže a kosmetická ošetření, fyzioterapii, solárium, dětský koutek, fitness bar či střešní terasu s lehátky a slunečníky.

Fotografii poskytla R. Vojtěchovská, Senior PR & Marketing Consultant – děkujeme.

Zažijte Královský rituál v Balance Clubu Brumlovka

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka