Zažijte Kari Traa urban training na Výstavě stanů a vybavení do přírody

Chcete zažít cvičení trochu jinak a nebaví vás přeplněné posilovny? Přijďte si 16. června 2018 vyzkoušet na Výstavu stanů a vybavení do přírody unikátní cvičení Kari Traa urban training!

Kari Traa urban training je cvičení, při kterém se naučíte využívat prvky kolem sebe, jako jsou obrubníky, lavičky nebo schody. Cvičení, které si užijete s partou přátel a které je zaměřené na všechny problémové partie těla. Nemusíte se bát, že ho nezvládnete, neběžíte půlmaraton a intenzitu i obtížnost každého cviku si určíte vy sami, protože cvičíme pouze s vlastní vahou. Ukázku tohoto unikátního cvičení uvidíte a zažijete 16. června (a znovu pak 14. července) od 17 hodin na Výstavě stanů a vybavení do přírody, která se koná v areálu PVA EXPO Praha Letňany. Čeká vás 90 minut cvičení pod dohledem zkušených lektorek, každý trénink představuje několik zastávek, na kterých procvičíte jednotlivé partie. Mezi jednotlivými stanovišti budete přebíhat, takže během celého tréninku uběhnete v průměru 2–3 km. Cvičení je koncipováno tak, aby jej zvládl každý!

Výstava stanů a vybavení do přírody se letos koná do 19. srpna 2018. Najdete zde největší výběr turistického a outdoorového zboží na českém trhu – stanů, spacáků, karimatek, kempinkového nábytku, batohů, oblečení, obuvi, doplňků, jako jsou vařiče, nádobí, grily, nafukovací čluny, baterky, čelovky, nože a mnohé další. Stojí tu na 320 stanů i oblíbené spacákové ležení. Na ploše 10 000 m² se představí přes 220 outdoorových značek. Vše si můžete zkusit, poradit se s odborníky a soutěžit o hodnotné ceny. V rámci doprovodného programu se můžete těšit na promítání cestovatelských filmů, spoustu přednášek, na lezeckou stěnu a nejmenším je k dispozici dětský koutek. Vstup a parkování jsou zdarma! Více na www.vystavastanu.cz

Fotografie zaslala Zuzana Rybářová, AMAZE.cz – děkujeme.

 

Registrace probíhají od 16.00 hodin na stánku 9, kde si účastnice mohou rovněž dokoupit další vybavení značky Kari Traa. Registrace předem je nutná, počet míst je omezen, více zde:

Zažijte Kari Traa urban training na Výstavě stanů a vybavení do přírodyZažijte Kari Traa urban training na Výstavě stanů a vybavení do přírody

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka