Zažijte Havaj na Vodním Ráji

V letošním parném létě není vody nikdy dost. Jako na zavolanou proto přicházejí desáté narozeniny Vodního Ráje v Jihlavě!

„Havaj na Vodním Ráji“ se uskuteční v sobotu 17. července, a to za každého počasí.

Venkovní část Vodního Ráje bude otevřena mimořádnému programu od 13 do 18 hodin, v případě špatného počasí se akce přesune do kryté části.

Řádit bude celá rodina: připraveny jsou soutěže pro děti i dospělé a zahrnovat budou takové aktivity, jako jsou jízdy na tobogánu a skluzavce, závody na koloběžkách nebo rvačky v bahně. Nenajde se nikdo, kdo by si je neužil naplno!

Atrakcemi bude simulátor F1 a Surf simulátor, návštěvníci si vyzkouší aquazorbing, vyřádí se ve skákacím hradu a na trampolínách, čekat je bude elektrický býk a zájemci si budou moci nechat vyzdobit své tělo v rámci bodypaintingu.

Kdo se bude chtít protáhnout a procvičit, může vyzkoušet přichystané aktivity – aquaaerobic a aquabiky.

Nezapomene se ani na kulturu. V rámci narozenin Vodního Ráje proběhne i módní přehlídka a své umění předvede taneční skupina.

Všechny atrakce a aktivity budou pro návštěvníky samozřejmě zdarma!

Od 19. hodin proběhne velkolepý závěr celé akce: Velká havajská párty! Diskotéka na vodě se hned tak někde jinde nezažije a ke kulatému výročí Vodního Ráje bude stát rozhodně za to!

Akci pořádají Služby města Jihlavy ve spolupráci s HIT Rádiem Vysočina.

Zažijte Havaj na Vodním RájiZažijte Havaj na Vodním RájiZažijte Havaj na Vodním Ráji

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka