Zažijte bohatší prázdniny

Slevomat.cz nabízí inspiraci pro vaše cestování na poslední chvíli

Trend výběru dovolených na poslední chvíli se u českých turistů stal už tradicí. Letos je ale tento způsob nákupu dovolené trochu složitější, než v minulosti. V době krize a oslabené měny se totiž trh s lastminutovými zájezdy výrazně omezil. Cestovní kanceláře v rámci úspor důsledněji přizpůsobily nabídku poptávce, takže jim zbývá jen minimum volných lastminutových termínů.

V nabídce Slevomatu najdete víkendové pobyty, poznávací zájezdy, lázeňské a wellness pobyty, pobyty pro dva, dobrodružné pobyty spojené se zážitky, pronájmy chat a chalup, aktivní dovolenou, dovolenou pro rodiny s dětmi, dny v aquaparcích, odpočinkové zájezdy k moři i luxusní pobyty All Inclusive. V období prázdnin je na Slevomatu i speciální sekce, kde je možné letní prázdninové nabídky snadno filtrovat.

U zahraničních destinací dominuje Chorvatsko a Itálie, ale zajímavá je i nabídka pobytů do Bulharska, které je nyní díky dokončené dálniční infrastruktuře dostupné za rozumnou dobu i autem. Velké oblibě se těší i poznávací zájezdy do tradičních destinací jako Itálie a Francie. Stále větší oblibu si získávají také Holandsko, Rakousko, Švýcarsko a Německo. Poslední dobou rapidně roste zájem o poznávání severní Evropy - Dánska, Finska a Pobaltí.

Slevomat nabízí také výlety za poznáváním evropských měst. Paříž, Marseille, Řím, Benátky, Florencie, Amsterdam, Berlín, Drážďany, Norimberk, Vídeň, Budapešť, Brusel a další města po celé Evropě nabízí turistům lákavé poznávací programy plné zážitků a poznání.

Stále větší oblibu si získávají letecké last minute zájezdy k moři, které se v nabídce Slevomatu nově objevily. Slevomat vychází vstříc také rostoucí poptávce po luxusních odpočinkových dovolených All Inclusive, o které je poslední dobou také obrovský zájem. Nechybí destinace jako Řecko, Turecko, Španělsko či Mallorca. V nabídce Slevomatu se nově objevují také exotické zájezdy do Dubaje, Kambodže, Brazílie, Thajska, Egypta, Tuniska, na Kanárské ostrovy, Bali či na Maltu.

Pokud vám váš životní styl neumožňuje plánovat dovolenou s velkým předstihem, anebo se prostě rádi spontánně rozhodujete o programu na víkend, spoustu tipů pro své cestovatelské zážitky najdete na portálu Slevomat.cz.

Pro dovolenou v Česku je na Slevomatu vyhrazen velký prostor. U tuzemských pobytů jsou tradičně oblíbené Krkonoše, kde jsou nově v nabídce all inclusive pobyty. Čím dál více populární jsou i Beskydy. Vyberete si také z mnoha nabízených lázeňských pobytů, anebo z wellness pobytů v mnoha městských či horských hotelech a penzionech v ČR i na Slovensku. Pravidelně se v nabídce objevují také slovenské a maďarské termály. Na své si přijdou také milovníci aquaparků, cykloturistiky, agroturistiky či vinařských stezek. Speciální sekce pro výběr dovolených na Slevomatu jsou vyhrazeny také pro pobyty pro dva či dovolenou s dětmi.

Populární jsou zejména víkendové pobyty, kterých na Slevomatu najdete bezpočet i v lastminutových termínech. Novinkou, kterou letos Slevomat připravil pro zákazníky, kteří v široké nabídce víkendových zájezdů mají problém vybrat si destinaci, jsou pak pobyty v rámci akcí „Ztrať se!“. Zákazníci se smyslem pro dobrodružství si v rámci akcí „Ztrať se!“ mohou koupit tuzemský pobyt do hotelu, kvalitu kterého garantuje Slevomat, přičemž do poslední chvíle nemusí vědět kam pojedou. Tento adrenalinový způsob cestování si překvapivě někteří zákazníci velmi oblíbili. Jeden z nich si vyžádal pouze GPS souřadnice podle kterých dojel do hotelu, aby se až na místě se dozvěděl, kde stráví víkend.

Slevomat umožňuje při nákupu pobytů a zájezdů přímou volbu a rezervaci termínu, takže nemusíte složitě kontaktovat provozovatele kvůli ověření volné kapacity či rezervaci ubytování. To je zejména při výběru dovolené na poslední chvíli pro zákazníky velmi praktické.

Pro nákup zájezdů platí, stejně jako u ostatních nákupů na Slevomatu, garance 100% spokojenosti, takže pokud by náhodou nastal jakýkoliv problém s dodavatelem pobytu, případně by nebylo možné uplatnit reklamaci u CK, Slevomat zajistí poškozenému zákazníkovi kompenzaci.

V nabídce Slevomatu je v současnosti přes 200 nabídek na různé druhy pobytů a v sekci „Tipy na prázdniny“ najdete i tipy na výhodný nákup vybavení pro vaše výlety a letní turistické a sportovní aktivity. www.slevomat.cz je báječným inspiromatem pro vaše prázdninové cestování.

 

Fotografie zaslala Mgr. Milena Hurajová, Media Relations Manager PEPRCONSULTING, děkujeme.

Dovolená u mořePoznávací zájezdyPobyty pro dva a wellnessZažijte bohatší prázdninyDárkový poukaz

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka