Závody v Bikeparku Lipno si užilo 122 závodníků

Uplynulou sobotu měli v lipenském bikeparku svátek všichni příznivci terénního sjezdu na odpružených kolech. V rámci druhého ročníku veřejného zábavného závodu Fun Downhill Lipno se na 1300 m dlouhou Sportovní trať postavilo rekordních 122 účastníků včetně zahraničních jezdců ze sousedního Rakouska.

Jelo se za skvělého slunečného počasí a ve vynikající divácké kulise, kdy závodu nadšeně přihlíželo několik desítek diváků. V mužské kategorii zvítězil Alexander Sidor z Bikesportu Joma, mezi ženami kralovala Edita Bráchová z téhož týmu. Největší aplaus však sklidili všichni účastníci dětské kategorie do 12 let včetně teprve dvouletého Honzíka Růžičky z Dobré Vody u Českých Budějovic. Pro děti byla připravena lehčí trať a ti nejmenší mohli jet za doprovodu rodičů.

Závod přilákal celou řadu začínajících bikerů, kteří zatoužili zažít lehkou dávku adrenalinu na kole. Pořadatelé závodu byli maximálně spokojeni a spolu s účastníky si slíbili, že se napřesrok sejdou v ještě hojnějším počtu. Lipenský bikepark je v provozu během srpna každý den od 10 do 17 hodin a to včetně půjčovny sjezdových kol, v září bude možné si zajet do bikeparku každou sobotu a neděli v téže času.

Fun Downhill Lipno 2010 – výsledky:

Děti do 12 let: 1. Jiří Mach, 2. Josef Vilkus, 3. David Pešek

Junioři do 15 let: 1. Tomáš Včelák, 2. Milda Tomek, 3. Marek Pešek

Ženy: 1. Edita Bráchová, 2. Kamila Opekarová, 3. Šárka Dušáková

Muži: 1. Alexander Sidor, 2. Alexander Mikowitsch (Linz, Rakousko), 3. David Staněk

Závody v Bikeparku Lipno si užilo 122 závodníků

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka