Zasloužíte si jarní péči

S příchodem jara je ten správný čas na péči o pokožku, o pleť a dekolt nebo na řešení celulitidy. Proti jarní únavě můžete bojovat třeba správnou relaxací při aromaterapeutických masážích. Jaké novinky nyní přináší relaxační studio M se sídlem v Praze 10?

 

V našem salonu můžete využít několik druhů zábalů pro výživu a tím i  zlepšení vzhledu pokožky celého těla a řešení celulitidy (termoaktivní bahno, ozón, skořice, Gernétic, detoxikační éterické oleje). Nově Vám můžeme nabídnout speciální ultrazvukovou kúru na odstaňování tukových polštářů a projevů celulitidy. Všechny procedury jsou velmi příjemné a účinné.

V péči o pleť obličeje a dekoltu je novinkou laserová kosmetika Ryor - pleťové masky Antiakné pro řešení akné a Anti aeging pro vyhlazení a vypnutí pleti. Tyto speciální kosmetické přípravky se aplikují do pleti pomocí laseru, který zvyšuje propustnost buněčných stěn a tím je působení přípravků mnohem účinnější.

V oblasti masáží méme v nabídce nové masážní produkty:

- Candella Massage - masáž teplým olejem ze speciální masážní svíčky Guergi

- bylinné masti s výtažkem z kostvialu lékařského, nebo květů jírovce, které působí regeneračně na pohybové ústrojí a na unavené a namožené svaly

- kokosovým olejem, který potěší všechny Vaše smysly a dopřeje Vám luxusní a šetrnou péči o pokožku celého těla

Dále si můžete zakoupit některý z oblíbených produktů pro domácí péči. Jedná se o kosmetické přípravky Gernétic a Ryor, masážní oleje Saloos, které ulevují od bolesti svalů, kokosové fantazie a bylinkové čaje pro relaxaci i řešení některých zdravotních potíží značky Grešík a Ryor.

Přeji Vám krásné jaro a těším se s Vámi na shledanou v Relaxačním studiu M.

 

Michaela Hofrichterová

605 286 555

Relaxační studio M

Záveská 16

102 00 Praha 10

michaela@hofrichterova.cz

Zasloužíte si jarní péčiZasloužíte si jarní péčiZasloužíte si jarní péčiZasloužíte si jarní péčiZasloužíte si jarní péči

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka