Zapojte se do fotografické soutěže ZAHRADA V ZIMĚ

Mezinárodní veletrh zahradní architektury, nábytku, zahradní techniky a zeleně začne za necelé tři měsíce. Tradiční i noví vystavovatelé představí svoji TOP nabídku i spoustu novinek. Pro návštěvníky je přichystaný zajímavý doprovodný program. Už nyní se mohou nadšení zahradníci a fotografové zapojit do soutěže ZAHRADA V ZIMĚ.

Řada tuzemských a zahraničních vystavovatelů se představí opět na největším veletrhu pro zahradu jako celek v ČR - veletrhu FOR GARDEN, který začíná již 23. března, v pravý čas pro nákup zahradní techniky, nábytku a zeleně pro novou sezonu 2017. Návštěvníci se budou moci inspirovat v oblasti zahradní architektury, zahradních staveb, vybavení zahrady, zahradního nábytku, techniky a nářadí, zeleně a mnoha dalšího.

Také v letošním roce bude součástí veletrhu bohatý doprovodný program, ze kterého můžeme doporučit například odborné semináře a soutěže. Již nyní běží fotografická soutěž o hodnotné ceny - ZAHRADA V ZIMĚ.  Soutěž vyhlásila ABF, a.s. 7. prosince. Uzávěrka přihlášek je již 10. února. Od 15. února do 20. března budou moci lidé na webových stránkách soutěže hlasovat pro svého favorita. Vítězové budou vyhlášeni na slavnostním galavečeru souboru jarních veletrhů dne 24. března. Více informací na  www.zahradavzime.cz

Spolu s veletrhem  FOR GARDEN bude v areálu k vidění kompletní přehlídka oboru bydlení na souběžně probíhajících veletrzích FOR HABITAT, FOR FURNITURE, DESIGN SHAKER a PROJEKTY, NOVÉ BYDLENÍ.

Fotografie: Ing. Alena Bradáčová, PR manažerka – děkujeme.

Zapojte se do fotografické soutěže ZAHRADA V ZIMĚ

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka