Zakončení letošní sezóny v Bikeparku Lipno

Fanoušci zábavné terénní jízdy v Bikeparku Lipno se o nadcházejícím víkendu rozloučí s letošní sezónou. Tuto sobotu a neděli (25. a 26. září) si budou moci letos naposled zajezdit z vrcholu Kramolín v klopenkách, boulích a dalších terénních nerovnostech.

„Chceme návštěvníkům našeho bikeparku poděkovat za věrnost. Proto bude připravena sleva 30 % na bodové a denní jízdenky na lanovku pro každého, kdo si o ní napíše na facebooku Skiaerálu/Bikeparku Lipno nebo si o víkendu půjčí sjezdové kolo z půjčovny“ láká na poslední víkendové ježdění Martin Řezáč z firmy LIPNO SERVIS s.r.o. Kdo se bude chtít jen tak projet lanovkou, může využít slevu 15% prostřednictvím Lipenské slevové karty, která nabízí slevy až 30% na 16 turistických atrakcí na Lipensku jako např. půjčení elektročlunu, vstupné do akvaparku či na bobovou dráhu.

Provozovatelé bikeparku, který se zaměřuje stejně jako Skiareál Lipno na rodiny s dětmi, jsou s letošní sezónou spokojeni. Do bikeparku letos zamířilo o 40% více turistů než vloni, na které čekala nová sjezdová trať, dětský mini-bikepark s indiánským létem či nová sjezdová kola v půjčovně.

„Postavili jsme dětský mini-bikepark se zábavným indiánským létem, který přitáhl rodiny s dětmi a také novou Sportovní trať, která zase přilákala zkušenější jezdce. Díky vysoké poptávce jsme dokonce museli rozšířit počet sjezdových kol v půjčovně“, hodnotí sezónu provozní vedoucí bikeparku Antonín Kolář.

Pravidelnými zákazníky se stali bikeři z Rakouska, kteří se stali na Lipně doslova „štamgasty“. „ Jezdí k nám každý víkend až z Lince a naše tratě si nemohou vynachválit. Nejvíce oceňují cenu, protože hodnota jednodenní jízdenky v bikeparku na Lipně je jako hodnota jedné jízdy lanovkou v alpských bikeparcích“, doplnil Martin Řezáč.

Letošní sezóna v Bikeparku Lipno sice míří ke konci, ale na příští rok se mají jeho fandové nač těšit. Provozovatelé chtějí postavit další tratě, rozšířit školu sjezdu pro děti a začátečníky a také uspořádat víkendové a prázdninové bike – kempy s výukou.

Zábavná terénní jízda v Bikeparku Lipno byla žádaným lákadlem hlavně pro rodiny s dětmi.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka