Zahájení soutěže Masér roku 2010 na veletrhu Beauty & SPA

Další ročník odborné soutěže Masér roku 2010 byl zahájen na veletrhu Beauty & SPA. Prestižní ocenění Masér roku se uděluje každý rok v rámci celé České republiky za vysokou kvalitu poskytovaných služeb (mj. i za podporu o povědomosti o masážích) jedinému masérovi, masérské škole a masážnímu salonu.

I naše letošní účast na jarním ročníku Beauty & Spa se nesla po celou dobu v přátelské atmosféře. Mnoho masérů a zájemců o masáže se zastavilo u našeho stánku, aby s námi probrali nové poznatky a dozvěděli se také o dalším ročníku „Masér roku 2010." Děkujeme tímto za Vaši podporu a zejména všem našim partnerům, s kterými jsme mohli na veletrhu spolupracovat a propagovat i jejich služby.

Během tohoto ročníku se o u nás na stánku, tak jako vždy objevovali jak známé tváře, tak především mnoho nových tváří z řad účastníků veletrhu, kteří se zajímali o činnost a rozvoj portálu www.maseri.cz. A zejména pak o další ročník odborné a ojedinělé soutěže v ČR „Masér roku." Více se můžete dozvědět na portále www.maserroku.cz. Kde je přihlášeno více jak 150 subjektů a další se mají ještě možnost do konce května přihlásit.

Navázali jsme díky  tomu i mnoho nových kontaktů a připravujeme pro Vás další překvapení, které budeme během roku pro vás připravovat a ještě více vylepšovat nejen náš odborný portál, ale připravujeme i řadu novinek pro další ročníky soutěže o „Maséra roku."

Děkujeme všem za účast, podporu a již nyní se těšíme na další již nyní připravované akce a prezentace také vlastně Vašeho odborného internetového portálu www.maseri.cz a zejména pak v soutěži www.maserroku.cz .

 

Zahájení soutěže Masér roku 2010 na veletrhu Beauty & SPAZahájení soutěže Masér roku 2010 na veletrhu Beauty & SPAZahájení soutěže Masér roku 2010 na veletrhu Beauty & SPA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka