Zábavná hra s vínem a o víně

Pokud i vy patříte mezi fanoušky vína a nechcete zůstat jenom u jeho pití, máme pro vás zajímavý tip. Zahrajte si na vinaře! Staňte se vinařem jen tak, zcela nezávazně, pro radost. Získejte svou vlastní sazenici vinné révy. Na Facebooku pak najdete její fotografie a budete o ni „pečovat“. Tuto interaktivní hru s názvem Vinařem pro radost přinášejí Templářské sklepy Čejkovice. Chtějí vám zábavnou formou poodhalit principy (nejen) ekologického vinohradnictví a vinařství.

Jak na to

Kolem sazenice se nenadřete a navíc můžete zůstat v teple domova. Stačí jenom přihlásit se na facebookovou stránku Vinařem pro radost a správně odpovědět na enologické otázky. Tím se „příběh sazenice“ posouvá dál. A nemějte strach, nad všemi keříky vinné révy pečlivě drží ochrannou ruku zkušení templářští vinaři.

„Je to dobrý nápad. Víno mám v oblibě a ráda se naučím něco nového o jeho pěstování a výrobě. Navíc mě těší pocit, že na druhém konci republiky roste má vlastní a hlavně skutečná sazenice,“ tvrdí veselá vinařka Marie z Plzně.

Hravě se sklenkou BIO vína

Do hry vás dostane šest kapslí z BIO vín od Templářských sklepů Čejkovice. Byla by škoda neochutnat tato vynikající vína. Neobsahují stopy cizorodých pesticidů a dovolují nám tak okusit čistou odrůdovou chuť a bohatší vůni, jak ji znali naši předkové. Díky hře Vinařem pro radost se můžete dozvědět víc o ekologickém zemědělství, které dává šanci na kvalitní život i dalším generacím.

Tip na výlet

Chcete vědět, jak se vaší sazenici daří? Zkontrolujte to přímo na místě – v ekologické vinici v Čejkovicích u Hodonína. Poznáte ji podle visačky s vaším jménem.

Návštěvu vinohradu můžete spojit i s prohlídkou historického sklepení a degustací vína. Templářské sklepy byly vybudovány současně s tvrzí a o jejich velikosti se dodnes vyprávějí legendy.

Dobrá rada

Sazenice vinné révy v ekologických vinicích v Čejkovicích může být zajímavým a originálním dárkem i pro vaše blízké. Milovníky vína tím opravdu neurazíte a vy budete mít dobrý pocit, že jste udělali něco i pro životní prostředí. Nákupem BIO vína od Templářských sklepů totiž přispíváte k rozvoji ekologického vinohradnictví a vinařství.

Zábavná hra s vínem a o víněZábavná hra s vínem a o víněZábavná hra s vínem a o víněZábavná hra s vínem a o víně

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka