Za wellnessem na www.valachy.cz

Valašsko, to jsou Velké Karlovice - dřevěnice, krásná příroda, milí a srdeční valaši. Pokud máte rádi aktivní dovolenou, je to určitě kraj, kde se nebudete nudit, kde Vás nabídka historie a současnosti vytáhne do přírody a nepustí Vás, dokud vše nenavštívíte a neochutnáte. Vynikající halušky a kyselica Vás potkává téměř na každém kroku.

Pokud pak chcete spojit krásnou přírodu s příjemným a kvalitním ubytováním jednoznačně doporučuji hotel Lanternu, nebo hotel Horal. Pro milovníky klasického hotelového typu Lanterna, pro ty, kteří si chtějí spojení s přírodou ještě více prožít, tak hotel Horal. Jen velice těžko lze posoudit, které z těchto ubytovacích zařízení nabízí lepší služby v oblasti wellness. Z hotelu Horal vyrůstá velmi atraktivní resort, který ve velmi krátkém období nabídne velké množství služeb, jak pro aktivní pobyt, tak pro klidnou relaxační dovolenou.

Nově otevřená residence uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Právě probíhající výstavba bazénu, která navazuje na velmi příjemný saunový svět a relaxační část, vytvoří překrásný komplex. Výhled z bazénu na hřebeny Javorníků a Vsetínských vrchů pouze dokreslí tu úžasnou atmosféru. Na své si přijdou určitě i příznivci golfu, neboť golfové hřiště, které se právě dokončuje, bude velmi atraktivní svým umístěním a je součástí celého resortu. Zimní pobyt je pak naprosto ideální pro rodiny s malými dětmi, neboť vlek prochází mezi jednotlivými objekty a tak v podstatě všichni hosté bydlí na sjezdovce.

Ceny služeb zcela odpovídají jejich úrovni a hlavně, vše je nastaveno na čip, který obdržíte při ubytování a tak Vás v průběhu pobytu nemusí stresovat stálé hledání peněženky. Za vše zaplatíte při odjezdu, kde Vám recepční s milým úsměvem vystaví účet, zeptá se na Vaši spokojenost a pozve Vás k další návštěvě. Po návratu domů se známí a kolegové vyptávají, kde jste byl na dovolené a diví se, že jste nebyl minimálně na Kanárských ostrovech. Když jim vylíčíte všechna pro a proti, většinou Vás požádají o webové stránky hotelu. A tak nevím, zda je více zaujaly halušky a kyselice nebo super wellness nabídka.

 

Jaroslav Fischer
člen představenstva ČAW

 

 

Za wellnessem na www.valachy.czZa wellnessem na www.valachy.czZa wellnessem na www.valachy.czZa wellnessem na www.valachy.cz

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka