Za vánočním saunovým divadlem se vydejte do Aqualandu Moravia

Předvánoční čas si můžete zpestřit saunovými ceremoniály a zážitkovým saunováním v sobotu 21. prosince v Aqualandu Moravia. Speciální host – mistr ČR v saunových ceremoniálech, Jaroslav Pallas, předvede saunovou show. Celé odpoledne a večer bude patřit zážitkovému saunování, které je i u nás stále oblíbenější. Polévání kamenů vodou s vonnou esencí, nápadité rozhánění horkého vzduchu po sauně ručníky a vějíři, saunová kosmetika v podobě medu a soli - to vše je novým trendem pro saunování.

Polévání kamenů vodou s vonnou esencí, nápadité rozhánění horkého vzduchu po sauně ručníky a vějíři, saunová kosmetika v podobě medů a solí - to vše je novým trendem pro saunování. V sobotu se uskuteční i speciální ceremoniály věnované dětem a rodinám.

V sobotu 21. prosince od 14 hodiny začíná ve FORUM ROMANUM WELLNESS v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách Vánoční zážitkové saunování. Pro děti a rodiny je připraven speciální ceremoniál ve 14 hodin. Bude to první vánoční dárek. Esence provoní saunu, barevná světla vykouzlí atmosféru a nové saunové zážitky čekají na nejmenší návštěvníky a jejich rodiče. Program bude pokračovat saunovými ceremoniály a zážitkovým saunováním v půlhodinových intervalech.  Návštěvníci se mohou těšit na tradiční vánoční vůně a také na cizokrajné a speciální vonné esence.

Saunový animátor, Jaroslav Pallas, je ve světovém žebříčku saunerů na 8. místě. Letos získal mistrovský titul v oficiálním mistrovství ČR v saunových ceremoniálech, je vicemistrem mezinárodní Velké ceny ČR v rámci SaunaFestu. V jeho podání v Aqualandu Moravia uvidíte saunovou show Noční Paříž, ceremoniál Indiánský sen nebo novinku s názvem Divočina. O pohodu návštěvníků se budou starat čtyři zkušení saunoví animátoři. Tradiční saunové ceremoniály doplní show ceremoniály, kdy na návštěvníky čeká hudba, příběh, speciální nasvícení nebo kostýmy. Přijďte se podívat na to nejlepší ze zážitkového saunování v ČR. Přijďte navštívit mistrovské saunové divadlo!

„Pravidelné saunování je součástí zdravého životního stylu. Pravidelnou návštěvu saun 1x týdně doporučujeme i rodinám s dětmi. Zážitkové saunování zpestřuje pobyt v sauně a nabízí nové zážitky. Vyzkoušejte si speciální saunové ceremoniály, saunové peelingy a prožijte nezapomenutelný den v Aqualandu Moravia. Saunové ceremoniály mají tradici zejména v Německu a Rakousku a nyní se stávají oblíbené i v ČR“ zve Pavel Hofrichter z České asociace wellness.

Program akce

14:00 Saunový ceremoniál pro děti – Jaroslav Pallas

15:00 Tradiční saunový ceremoniál

15:30 Relaxační ceremoniál s ovocným osvěžením

16:00 Indiánský sen | Show ceremoniál – Jaroslav Pallas

16:30 Solný peeling

17:00 Tradiční saunový ceremoniál

17:30 Medový ceremoniál

18:00 Maďarský ceremoniál

19:00 Divočina | Show ceremoniál dvou saunérů – Jaroslav Pallas a Judita Müllerová

19:30 Tradiční saunový ceremoniál

20:00 Noční Paříž | Show ceremoniál – Jaroslav Pallas

20:30 Meditační rozloučení

 

Foto:

Pavel Hofrichter – člen představenstva České asociace wellness, děkujeme.

Za vánočním saunovým divadlem se vydejte do Aqualandu MoraviaZa vánočním saunovým divadlem se vydejte do Aqualandu MoraviaZa vánočním saunovým divadlem se vydejte do Aqualandu MoraviaZa vánočním saunovým divadlem se vydejte do Aqualandu MoraviaZa vánočním saunovým divadlem se vydejte do Aqualandu MoraviaZa vánočním saunovým divadlem se vydejte do Aqualandu Moravia

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka