Yves Rocher líčí Českou Miss 2012

Rostlinná kosmetika Yves Rocher je synonymem přirozené a jedinečné ženské krásy. Zakladatel značky, pan Yves Rocher, byl přesvědčen, že každá žena je krásná. Spolupráce této francouzské kosmetické značky s Českou Miss 2012 je tedy dokonalým spojením krásy rostlin s ženskou krásou. Zároveň je tato spolupráce takovým narozeninovým dárkem k dvacetiletému působení Yves Rocher v České republice.

 

Dekorativní kosmetika Yves Rocher, která byla použita při líčení České Miss 2012, je vysoce kvalitní a splňuje nároky na takovouto akci, avšak zároveň je dostupná všem ženám. Touto kosmetikou Yves Rocher byla také nalíčena ředitelka soutěže Česká Miss paní Michaela Maláčová i úřadující Česká Miss 2011 Jitka Nováčková a Česká Miss 2010 a zároveň moderátorka castingů Jitka Válková.

 

Tým Yves Rocher se společně s týmem České Miss a dalšími partnery účastnil všech 14 castingů v nákupních centrech po celé České republice. Tým byl složen ze dvou profesionálních vizážistek (V. Lamperová, M. Bůchová) a odborné školitelky Yves Rocher Petry Voborské, které líčily nejen adeptky na Českou Miss, ale také organizátory akce.

 

Možnost líčení a profesionálních rad mohly využít i klientky jednotlivých obchodních center, neboť i k jejich dispozici byly poblíž hlavního dění připraveny kosmetické poradkyně Yves Rocher.

 

Fotografie poskytla Lucie Tomišková, Public Relations Yves Rocher.

Yves Rocher líčí Českou Miss 2012Yves Rocher líčí Českou Miss 2012Yves Rocher líčí Českou Miss 2012Yves Rocher líčí Českou Miss 2012

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka