WORLD OF BEAUTY & SPA Podzim 2009

Poslední letní víkend se stává tradičně dějištěm veletrhů kosmetiky, kadeřnictví, wellness  a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA Podzim 2009. Veletrh s bohatým doprovodným programem se uskuteční ve dnech 18. - 19. 9. 2009 na výstavišti v pražských Holešovicích.

Letos se tu opět představí přehlídka trendů a novinek chystaných vystavovateli na podzimní a předvánoční období letošního roku i inspirativní trendy na rok 2010. Návštěvníci si na více než tří stovkách stánků budou vybírat produkty z více než čtyř set padesáti  zastoupených značek z oborů profesionální kosmetika a biokosmetika, přístroje pro péči o pleť a postavu, dekorativní kosmetika, péče o ruce a nehty, jejich modeláž a  zdobení, péče o nohy, péče o vlasy a styling, wellness, spa, zdravý životní styl i přímý prodej dekorativní kosmetiky a doplňků.

Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA zaujímá pozici vedoucího veletrhu ve svém oboru. K jeho atraktivitě přispívá velkou měrou poutavý doprovodný program na několika úrovních - od čistě odborných workshopů a přednášek především věnovaných oblastem wellness, dermatologie, péče o pleť, formování postavy přes společensky atraktivní představení nadcházejících trendů předními vizážisty, kadeřníky i módními návrháři, nedílnou součástí programu jsou mistrovské soutěže.

K "highlights" odborného programu bude patřit opět téma "wellness". Kromě přednášky týkající se wellness a cestovního ruchu ve spolupráci s Ministerstvem pro místní rozvoj a řadou odborných organizací a asociací  budou v odborném salonku probíhat workshopy věnované aspektům aktivního prodeje ve wellness centrech, komunikaci se zákazníky, týmovému managementu. Zájemcům o rekvalifikaci a další vzdělávání i  např. zájemcům o wellness a spa služby budou určeny školící a předváděcí bloky s ukázkami rozličných typů masáží, wellness a spa procedur, programů na formování postavy či detoxikaci organizmu. Pro cílovou skupinu návštěvníků vyhledávajících stále více nové možnosti relaxace v příjemném prostředí bude na veletrhu připravena ve spolupráci se Svazem léčebných lázní  nabídka lázeňských programů i oddychových a relaxačních pobytů v dalších zařízeních poskytujících tyto služby.

 

 

WORLD OF BEAUTY & SPA Podzim 2009WORLD OF BEAUTY & SPA Podzim 2009WORLD OF BEAUTY & SPA Podzim 2009

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka