WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2012

Jaké budou módní trendy v r. 2012? Jaké líčení doporučují významné značky a jejich vizážisté? Jaký účes byste mohli vyzkoušet? Co s přicházejícím jarem se svou postavou a tváří, jaká se nabízejí vylepšení za pomoci dnes už příjemných neinvazivních technologií? A jak ve volných chvílích příjemně a účinně relaxovat?

Odpovědi na tyto i mnoho dalších otázek přinese 13. ročník největšího veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu v ČR WORLD OF BEAUTY & SPA, pořádaný 2. a 3. 3. 2012 nově v prostorách PVA EXPO PRAHA - Letňany.

Veletrh je intenzivně zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i  postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. K vidění budou nové metody péče o pleť, novinky v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie.

Soutěže, líčení, účesy, móda, design
Na soutěživé odborníky i jejich fanoušky čeká vyhlášení dalšího ročníku úspěšné kadeřnické soutěže o stotisíc korun a účasti v zahraničí "INSPIRACE 2013", kdy téma předvedou mistři oboru  Blanka Hašková, Jan Hlaváček, Martin Loužecký, Ondra Veselý a další.  Magnetem jarního veletrhu bude jako každoročně týmová soutěž vizážistů a kadeřníků "CREATIVE IMAGE TEAM by Pavel Bauer", tentokrát na téma "ELECTRIC CITY". Pod vedením Pavla Bauera návštěvníci uvidí líčení v tomto stylu a další jarní a letní trendy. Nebudou chybět přehlídky módních oděvních značek a známých návrhářů (NEXT a další).  Ve spolupráci s Národní komorou módy se představí mladí módní designeři v soutěži "Diamond Fashion Designer", a jejich ještě mladší kolegové s prezentací svých prvních prací. Proběhne další ročník finálových soutěží učňů v líčení a účesovém stylingu KALIBRCUP 2012. V sobotní soutěži ve FOTOMAKEUPU vedené mistryní ČR Štěpánkou Podroužkovou šest finalistů ztvární nestárnoucí téma "LOLITA". Další soutěžní vystoupení budou věnována nehtům a rukám - Mistrovství ČR a mezinárodní mistrovství v NAIL ARTU, mistrovství ČR v MANIKÚŘE pod vedením firmy Alessandro ČR aj.

Anti-aging péče, masáže, relaxace
V několika saloncích bude probíhat bohatý celodenní program věnovaný nejnovějším zkrášlovacím metodám, anti-aging péči,  relaxaci a regeneraci, vytvořený ve spolupráci s Unií kosmetiček, našim nejvýznamnějším oborovým sdružením. Dalšími partnery pro odbornou spolupráci jsou Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace aromaterapeutů, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení pro kosmetiku  PROKOS  a velká řada odborníků z oblasti dermatologie, péče o pleť i formování postavy. Nedílnou a velmi významnou částí tohoto programu budou opět nabídky a ukázky řady rozličných druhů masáží, nauka aromaterapie, relaxačních, regeneračních a detoxikačních metod a stejně tak alternativní diagnostické metody pro prevenci zdraví, krásy  a duševní pohody.

Školení a rekvalifikace
Další téma, které osloví především uchazeče o nové zaměstnání,  je nabídka školení, kurzů a rekvalifikací v oboru služeb péče o tělo, kosmetika, nehtový design, masáže a dalších stále více poptávaných oborech.

 

On-line magazín WellnessNoviny.cz je jedním z mediálních partnerů veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA.

 

Fotogalerii z předešlých akcí, program, tiskové zprávy i výsledky soutěží jakožto další informace najdete na internetových stránkách:

WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2012WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2012

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka