WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2010

9. MEZINÁRODNÍ VELETRH KOSMETIKY, KADEŘNICTVÍ A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU patří k nejvýznamnějším veletrhům v oboru v centrální Evropě. Více než 400 prestižních firem a značek se tu prezentuje 20 tisícům návštěvníků. Veletrhu se zúčastní se svou expozicí i informační centrum RomantickePobyty.cz a on-line magazín WellnessNoviny.cz.

Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2010 JARO bude nově pořádán v moderních prostorách centrálních hal v areálu PVA Letňany ve dnech 23. a 24. dubna 2010 (pátek a sobota). Výstavní stánky  budou  pro komfort návštěvníků řazeny dle oborů: pravé křídlo je určeno pro profesionální kosmetiku a přístroje pro kosmetická pracoviště, biokosmetiku, péči o nohy a welllness, solária a alternativní metody opalování. Střední hala bude věnována wellness produktům a vzdělávání, levé křídlo pak kadeřnickým produktům a módním účesovým show, nehtovému designu, manikúře, nail artu, kosmetice pro přímý prodej a doplňkům.

V centru pozornosti veletrhu jsou především novinky z oblasti kosmetických produktů a metod jejich aplikací. Jedním z "kultů" současnosti je atraktivní vzhled - a s ním i tzv. anti-aging metody, jako jsou péče o stárnoucí či problematickou pleť včetně odborného odstraňování vad pleti (odborné přednášky v pořadu zvaném DERMOPARTY), metody formování postavy, péče o nohy, ruce a nehty. Část produktů pro "wellness" je umístěna ve střední hale.

Podium střední haly a levá část prostoru je věnována "nadstavbovým" zkrášlovacím metodám (péče o vlasy, účesová tvorba, nehtová modeláž a zdobení...) a především módním trendům, které je určují. Přímo pod rukama předních vizážistů, kadeřníků a módních návrhářů vzniknou modely přestavující módní trendy, jež mají být inspirací nadcházející sezóny.

Stále významnějším trendem je zdravý životní styl - prevence fyzického i duševního zdraví. Na toto téma se na veletrhu představuje řada metod, škol i nauk, prezentujících se přednáškami včetně praktických ukázek, jako jsou relaxační a revitalizační masáže, metody aromaterapie či - pro odborníky - např. vybavování wellness center, požadavky na jejich management či odborné pracovníky. Programu se účastní řada špičkových odborníků a členů sdružení, jako jsou Unie kosmetiček, Česká Asociace Wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace českých aromaterapeutů, Česká podiatrická společnost, Dexter Academy a další. Dalšími možnostmi pro návštěvníky je např. nabídka školení a rekvalifikací v kosmetických, lázeňských a wellness oborech.

Atraktivní program ve střední hale zahrnuje např. tradiční mistrovské a pohárové  soutěže v líčení a účesech - Fotomake-up (pod vedením vizážistky a mezinárodní mistryně Štěpánky Podroužkové), Creative Image Team (pod vedením předního vizážisty Pavla Bauera), kadeřnická soutěž "INSPIRACE", finálové soutěže juniorů v líčení a účesech, vizážistické show, módní přehlídky, účesové trendy aj.

WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2010 WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2010 WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2010 WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2010 WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2010

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka